Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrzanewino - no bo to przez te emocje u Nas na wątku! Prawda? Ja nawet dzisiaj się obudziłam po 6 i poszłam po telefon zobaczyć, co tam u dziewczyn! I zaraz do wc
Pochwal się wyprawką
Iza a może po prostu jakiś urok ciąży ten kciuk? A nie spuchł?
a Ty jak się czujesZ? jak brzuszek?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 09:38
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ilona, no to trzymamy kciuki za jutrzejsze wyjście do domu
Klaudia, spełnienia marzeń!
Aniu, ja też idę na rok urlopu. Wydaje mi się, że rodzicielski można rozbić i wykorzystać w ciągu kilku lat.
Gratulacje za umowęWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 09:40
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny trzymam kciuki (i zazdroszczę Wam że to już
).
Ilona super że poradziłaś sobie z laktacjąi tak jak dziewczyny piszą- w ogóle nas nie straszysz :p
Klaudia wszystkiego dobrego:)
Ja dziś też wizyta- sprawdzamy gdzie ta moja Asia ma główkę, choć ja to mam wrażenie, że ona to salta tam jeszcze robi i co chwila się obracaa chciałabym już wiedzieć na co mam się szykować...
Kciuki za wizytujące dziśEtoilka, Magdzia85F, Tusianka, BP 02, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Grzanewino - no bo to przez te emocje u Nas na wątku! Prawda? Ja nawet dzisiaj się obudziłam po 6 i poszłam po telefon zobaczyć, co tam u dziewczyn! I zaraz do wc
Pochwal się wyprawką
Iza a może po prostu jakiś urok ciąży ten kciuk? A nie spuchł?
a Ty jak się czujesZ? jak brzuszek?
Mam nadzieje ze tak bedzie, albo ze to moze jakies zapalenie sciegna, wiezadla czy czegos w ten desen. Palec w ogole nie spuchl, ani nic! Pod skora z boku stawu wyczuwam takie jakby zgrubienie i tak boli ze nawet jak dmuchne na palec to dotyk powietrza sprawia bol..
jak nie urok to ...
a brzuch jak siedze w domu to super! od piatku nic sie nie dzialo i bylo naprawde ok. wczoraj spacer do ortopedy (bo u mnie oczywiscie znowu pol metra sniegu) i wieczorem juz nospa szla w ruch i bol spojenia. na szczescie w tym tygodniu mam jeszcze tylko jedno wyjscie jutro na SR a tak to bede odpoczywac dalej.
z pozytywow to skrecilismy juz lozeczka, wstepnie ulozylam na komodzie rzeczy i zaczynam ukladac ciuszki w szufladach te co probuje na biezaco prasowac, chociaz jest tego strasznie duzo jak sie tak to zebralo w 1 miejsceMagdzia85F, BP 02, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIza? A Ty od kiedy masz ten ból? I czy prasowałaś wtedy ubranka?
Bo powiem Ci, że u mnie akcja zgrubień to po prasowaniu, jakieś ma niewygodne to żelazko.
O czyli już przygotowania pełną parą, super
No i jednak odpoczynek jak najbardziej wskazanymnie ostatnio jakoś nawet lżej
aż dziwnie
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo nie obniża. Raczej chodzenia. A podobno Mała już zaczyna się kierować do wyjścia - główkę ma tak ułożoną.
Z oddychaniem, to wieczorem sapie jak lokomotywa
A to myślałam, że może od prasowania. Ja chyba się wezmę, bo jakoś nuda mnie ogarnia ostatnioWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 10:21
ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Macie rację, emocje się udzielają
Ja z oddychaniem też mam ciężko, bo na oddziale babeczki wspólnie mutowały bakcyla na karaluchy (serio, co druga chora), więc i mi się dostało. Już dwie butle syropu poszły i tabletki na gardło, i nadal siedzi. Więc sapię jak parowóz. Do tego ciężko się chodzi, bo koszmarnie mnie boli w kroczu.
Madzia u mnie jest sporo prasowania, zapraszam14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Madzia też Cie chętnie przyjmę do prasowania
A tak przy okazji to witamy się w 35tyg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/df176f02f5bb.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 11:01
APrzybylska, Etoilka, Magdzia85F, Tusianka, Monnn, Ilona92, Tęskniąca, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
to i mój brzuchol:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/70923398da9d.jpgMagdzia85F, Etoilka, Tusianka, Monnn, Ilona92, ibishka, Tęskniąca, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Iza, Ania, śliczne macie brzuszki!
Ilona, super że się udało z laktacją
Jak się w nocy przebudzę na siku i nie mogę usnąć, to wchodzę na forum z telefonu, czy nie ma jakiś nowych wieściChyba wszystkim się udziela ta atmosfera. Ja dziś za to strasznie sennie, obudziłam się niby wyspana a już po śniadaniu padłam na drzemkę. Wczoraj tak mnie dopadła ta rwa, że ledwo na to moje 4te piętro weszłam i nawet nie miałam siły nic poprasować. Mam nadzieję, że dzisiaj mi się uda i będę już miała gotowe wszystko dla małej.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyŁukaszek 3690 i 58 cm, boski i silny chłopiec
Ilona92, Tusianka, Magdzia85F, Haana, ibishka, Monnn, monroe, Etoilka, pomarańczka_33, Tęskniąca, Emily89, Katy, Sylwiaa95, APrzybylska, aga_90, olKaczucha, myszkaka, BP 02, grzanewino, KaMiszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny