Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Nawet trochę lepiej teraz, wróciła mi świadomość i tzw. ostrość widzenia, zjadłam teraz schabowego nawet
, zmierzyłam ciśnienie 122/88 wiec chyba nie jest żle.
Agata, Dorotka - kciuki i modlitwa dla wierzących !
O tych lekarzach to mogłybyśmy już książke napisać ...grzanewino, Etoilka, Magdzia85F, pomarańczka_33, Tusianka, BP 02, asiq, Ilona92, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Odczytałam wszystko.
Pomogła mi Pani od laktacji, powiedziała, żebym pokazała piersi, a ta mowi Boże nigdy wiecej czegos takiego nie dasz dziecku, pomogę. Wzięła poduszkę, pokazała hak przystawiać, potem drugi raz druga i hestem przeszczęśliwa, takie pozytywne emocje targają jakbym oszalala.
Było usg, echo serduszka, morfologia, wszystko dobrze
Agata trzymam za Was kciuki! Bede ciagle z Wami myślami! Duzo siły! Nie denerwuj sie!
Jak Judytko? Jestem z Eami jak z każdymi w dzisiejszym dniu!
Dorotko wytrwałości! Rob co mozesz zeby po baloniku i oksytocynie zmiękła szyja i była gotowa! Masz na to 6 h! Wiem cos o tym. Dasz rade to nic strasznego. Ale dzien! Jestem z zwani.
Magda tak sie robi preindukcje, masz, pozniej cewnik( balonik) przy nieodpowiedniej szyjce (twardej, zamkniętej. Pozniej okdytocyna i inne kroplówki i. Sie zaczyna. Mi bardzo pomogła położna bo szyjka nie chciała zejsc.
Pozniej miałam zzo i po 1.5 h die zaczęłorozkładanie fotela, narzędzia, zespół genialny występ! I moja mała , wielka jak cholera!!
Klaudia powoli przygotowywujesz sie do porodu, re odczucia sa normalne.
A i apropo boli krzyżowych, ja ich nie miałam.
Przepraszam za chaos, ale chce w miare na wszystko odpisać.
Co fo masy jak mówiła Marysia, położne potrafią same sprecyzować masę poprzez pomiary przez brzuch. Mi szacowała koło 3700, a nie 3400. Także człowiek to nie maszyna.
Magda piękny ten kokon!
Agatka wózek i łóżeczko Wasze tez.
Oby jutro do domu.
Mała ma lekka żółtaczkę zobaczyny!
Magdzia85F, grzanewino, Etoilka, Monnn, BP 02, olKaczucha, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
Kochane trzymam kciuki i jestem z Wami jak zawsze
Ilona, trafiłaś do jakiejś cudownej placówki, w której to Ty i dzidziuś jesteście najważniejsi. W moim szpitalu to nie wygląda tak kolorowo ...ale nie będę Was tym zamęczać.
Ja już jedną nogą jestem w szpitalu. Czuję się dobrze, porodu się nie boję, bo wykasowałam ten etap z głowy (będzie co będzie, najważniejsze wrócić do domu z Zuzią). Dziś pakuję torbę, uszykuję trochę swoich rzeczy, żeby mieć to z głowy i w piątek na skazanie. Nie wiem jak długo tam będę i co będą mi robić.
Z pozytywnych wiadomości dowiedziałam się, że moja firma jednak mnie doceniała i dostałam przedłużenie umowy na czas nieokreślonyMamusie jak u Was z macierzyńskim? ile planujecie?
Magdzia85F, Monnn, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyIlona! super, że doradca tak pomógł
teraz tylko z górki!!!
Trzymam kciuki, żebyście wychodziły jak najszybciej a Ty zdrowiej!!!
Widać, że jesteś mega szczęśliwa!!!
Aniu - gratulacje za umowę!!!No i mam nadzieję, że po weekendzie będziesz z Zuzią i na święta w domku
Ja planuję roczny macierzyński, potem wybieram 3 miesiące zaległego urlopu - i jestem w ciąży z drugim dzieckiemi znowu L4
Plan długoletni
hehehe
A ja drugi dzień biegunka. I po mam taki ból podbrzusza, że ledwo do pokoju dochodzę!
Chyba stres przez porody na wątku u Nas!ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Madzia - albo organizm się oczyszcza przed Twoim własnym porodem, kto wie
Plan masz bardzo dobry
i życzę Ci aby spełnił się w 100%.
Ja się właśnie zastanawiam jak to zrobić, żeby wrócić do pracy na początku przyszłego roku na trochę i potem znowu wolne. Można przerwać macierzyński?Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Hej dziewczyny,
jestem z Wami myślami.
Bardzo pociesza mnie fakt, że dziewczyny, które maja to za sobą, nie piszą jak było strasznie. Skupiacie się na pozytywnych rzeczach i to daje mi nadzieję na to, że jest szansa że ja też dam radę, mimo, że strasznie boję się bólu.
Jeśli, kogoś to jeszcze interesuje, to od czwartku znów biobawełna niemowlęca w Lidlu.
Dziewczyny, Wasze zdrowie !!! Ja stawiam, bo mam dziś imieninki :
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/47c7969cce33.jpgMagdzia85F, grzanewino, APrzybylska, Etoilka, ibishka, Monnn, Tusianka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu - nie no za wcześnie. We czwartek mam donoszoną ciążę i wizytę
Sądzę, że to stres, bo wczoraj jak Dorotka napisała, że rodzić będzie, to mnie pogoniło
hehehe
Daj koniecznie znać, co Oni tam planują z Wami robić, dobrze?
A tutaj to podekscytowanie się jednak utrzymuje
Klaudia! Wszystkiego najlepszego!!!lekkiego porodu i grzecznej córci
I racja - nie straszą Nas tu dziewczynyAPrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Klaudia - dużo zdrowia z okazji imienin, mam nadzieję, że już lepiej się dziś czujesz
Ania - juz od dzis trzymam kciuki za Ciebie i Zuzie
Magda - dobry plan nie jest zły
Dorota, Agata - za Was dziś najmocniejsze kciuki dziś!
Ilona - super, że są ludzie, którzy chętnie pomagają i to pomagają naprawdęi fajnie, że ich spotkałaś
My z męzem zaraz jedziemy na kontrole najpierw do jego lekarza, a pozniej do mojego, a po drodze odbieramy zamówioną paczkę z wyprawką, wreszcie bede zaczynac sie pakować
PS Ta biegunka to się udziela!
PS2 A my z moją małą Dorotką zaczynamy dziś 9. miesiąc!Etoilka, Magdzia85F, ibishka, Tęskniąca, BP 02, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ania ja mam taki plan jak Madzia
fajnie by bylo moc isc na wychowawczy po drugim, ale to niestety nierealne z powodów finansowych przy kredycie bysmy nie dali rade.
hm chyba mozna, ale najlepszej odpowiedzi udzielilaby Ci Dorotka, bo ja tu meczylysmy juz o podobne tematy ale tego akurat zadna nie poruszyla
Madzia u mnie tez cos metabolizm ruszyl. az sie zastanawiam o co chodzi.
a w dodatku od soboty cos mi "wlazło" w kciuka. Jest jeden bolacy punkt ale too tak bardzo ze bylam wczoraj u ortopedy, tym miejscem sie nie zajal, poruszal calym palcem powiedzial ze nic zlego nie widzi i kazał robic oklady.. a palec jak bolal tak boli - nawet po skorze musnac nie moge bo bol... i ja schizuje ze to "na pewno jakies bakteryjne zapalenie stawu i to dziadostwo przeniknie do Gabrysi i jej zrobi krzywde"... wiec jak sie mloda 10 minut nie rusza to ja szturcham heh.. wiem wiem. paranoja ciazowa .. przeciez na pewno by musial cokolwiek zauwazyc jesli by to bylo cos groznego.
oj dziewczyny ale dzis emocje beda!
mocne kciuki za wszystkie trzy - Agiii, Dorotka i Judytka! Czekamy na wiesci ze Was 3 zrobilo się szczescioropotem Ania Ty podbijasz stawkę do 8 sztuk
Ilona super ze doradca pomogł! Zołtaczka na pewno tylko ta fizjologiczna i trzymam kciuki zebyscie jutro z ksiezniczka poszly do domu!!
Klaudia najlepszego!!!!!!!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 09:38
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość