Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:Ja po usg. Gabryś jest na pewno Gabrysiem i waży 3160. Przepływy ok. Nie widzą powodu żeby już rozwiązać ciążę. Ale jutro jeszcze ordynator się wypowie. No chyba że skurcze się pojawia.
To ja czegoś nie rozumiem. To dlaczego lekarka Cię skierowała do szpitala?Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Agi- graulacje! Cudownie ze wszystko dobrze poszlo
Pomaranczka- dalej trzymam kciuki!
Judytka- grunt ze nic zlego sie nie dzieje choc to jedzenie... hmmm
Klaudia - najlepszosci imieninowe
Ja bylam na usg- Groszek juz 2525 ma- czyli nadal maly ale grunt ze powyzej 10 centyla ... ufff
Wody w normie, lozysko tez ok, wiec jestem spokojniejsza
Magdzia85F, APrzybylska, ibishka, Tęskniąca, Monnn, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No młody był miednicowo więc tylko cc wchodziło w grę. Szpital w sumie może sam zdecydować kiedy cc- może być w 37 tc jak i w 40... Ja bym wolała szybciej niż później. Dziś jeszcze jedno ktg mnie czeka. A jutro na obchodzi czegoś się dowiem...
Mimo że dół boli... I kluje...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 15:41
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
my już po kontroli, Dorotka moja obróciła się główką w dół, ale to i tak nie zmienia faktu, że będziemy mieć CC. Szyjka ok, wszystko ok. Za tydzien usg, to dowiemy się czegoś więcej
Agata - GRATULACJE!
Magda - Ty z tych emocji to chyba naprawde zaraz sama urodzisz Ja już sobie wyobrazam jak rodzisz, ale na forum jestes cały czas
Judyta - ja nie rozumiem troche Twojej lekarki, znowu do szpitala Cie wysyła, a nawet wyników w karte nie wpisuje, dziwna jakas
Iza - my chyba tylko we dwie jesteśmy takie ostatnie z terminami porodów, a tu już tyle emocji
A ja mówie dzis jeszcze do lekarza, ze ja to bym chciała 18/04 miec CC, oczywiście jezeli moge wybierac a on na to: no czemu nie, zobaczymy, może sie udaMagdzia85F, APrzybylska, ibishka, Tusianka, Etoilka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie tego nawet nie było a wędlina tragedia.
Normalne wymioty? Pewnie po takiej zupie! :o
Grzanewino no właśnie sądzę, że będę cicho. Bo mąż mnie opierdziela jak siedzę za dużo. A tym bardziej, że On będzie przez wszystkie fazy.
Teraz dużo siedzę, bo często sama jestem. A tu nikogo nie mam. Ani rodziny, ani znajomych....
Dobrze, że u Was wszystko ok. To za tydzień wyznaczenie godziny Wu?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca 2018, 17:46
-
niby już wyznaczył godzinę Wu na 12/04, ale powiedziałam, ze to chyba troszkę za wcześnie, skoro chcę CC 18/04 i mu mówię i mówię, a on w koncu, no że jeżeli donoszę do tego 18/04, to jak się tak upieram, to niech będzie ALE jeżeli coś się zacznie wcześniej dziać, to mam natychmiast przyjezdzac i sie nie zastanawiać czy mi się data podoba
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:U mnie tego nawet nie było a wędlina tragedia.
Normalne wymioty? Pewnie po takiej zupie! :o
Grzanewino no właśnie sądzę, że będę cicho. Bo mąż mnie opierdziela jak siedzę za dużo. A tym bardziej, że On będzie przez wszystkie fazy.
Teraz dużo siedzę, bo często sama jestem. A tu nikogo nie mam. Ani rodziny, ani znajomych....
Dobrze, że u Was wszystko ok. To za tydzień wyznaczenie godziny Wu?
Moja lekarka to nawet lekarka nie nazwałbym...
-
Niestety wymioty są normalne, krwawienia z nosa są normalne, bóle w pachwinach tak, że ruszać się nie można i obrzęki ... wszystko jest normalne w ciąży i trzeba sobie radzić z tym we własnym zakresie. Ja musiałam przez cały pobyt brać swoje leki, bo szpital nie dawał, tak więc ...
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Niestety wymioty są normalne, krwawienia z nosa są normalne, bóle w pachwinach tak, że ruszać się nie można i obrzęki ... wszystko jest normalne w ciąży i trzeba sobie radzić z tym we własnym zakresie. Ja musiałam przez cały pobyt brać swoje leki, bo szpital nie dawał, tak więc ...