Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Już po wizycie. Otóż Asia raczyła ułożyć się glowkowo, ale mamy jeszcze sporo wód płodowych wiec może fikać
Jest śliczna
Ale lekarz mnie zszokował - Asia wazy teraz 3,300 i zanosi się na 4,200 l!!!! Jejku aż taka duża
ibishka, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino, BP 02, Tusianka, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Ja pierścionki profilaktycznie pozdejmowałam jakiś czas temu. Kolczyki zostawiam, nie chcę się czuć całkiem "goła"
Agnieszka, Monika, gratuluję udanych wizyt! Wychodzi na to, że nasze dzieciaczki już prawie w komplecie główką w dółAsia niech lepiej już nie fika!
Judyta, dawaj znać, czy zostajesz w szpitalu czy wracasz czekać do domu.
Dorotko, mam nadzieję, że się nie męczysz nadal...Monnn, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Etoilka wrote:To Cię pewnie na dniach wypuszczą... trzymaj się!
-
Etoilka wrote:To może się robi większe rozwarcie skoro masz skurcze i wymiotujesz.
Lekarze powinni podjąć najlepszą decyzję dla maluszka, będzie dobrze
Ja Cię podziwiam Etoilka-jesteś już w 39 tc i nie rodzisz?:p nie masz już dość?:p
-
nick nieaktualnyWitajcie
Ja już wstaje nie mogę wytrzymać jestem cała zdretwiala bo leżę na plecach, o 6 przyjdzie położna będę wstawać i się kąpać na reszcie.
Synka mi zabrali o 21, a ja zamiast spać to z tych emocji na raty kimalam nasluchujac czy płacze ale i tak nie dałabym rady się nim opiekować, brzuch w miarę znosnie, chociaż leżenie na plecach wykańcza, nie mogę na boku bo blizna mnie ciągnie więc tak leżę jak kloda.
Ja do cesarki miałam całą biżuterie zdjęta okulary też.
Łukaszek nawet wieczorem sporo ssal dzisiaj mam nadzieję że będzie lepiej i już chce do pionu.Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Kirunia - ur. 20.03.2018 o 16:41, 56 cm, 2660 g, 10 pkt
Najcudniejsza Calineczka
Poród niestety zakończony ccWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 05:40
Magdzia85F, Tęskniąca, ibishka, Haana, BP 02, APrzybylska, Tusianka, Emily89, Ilona92, Etoilka, Monnn, grzanewino, Agiii37, aga_90, Sylwiaa95, monroe, myszkaka, machirude, olKaczucha lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAgiii udanej pionizacji! I szybkiego powrotu do normalności, Tobie też Dorotko!
Monika super, że Mała się odwróciła! I duża Pannica!
Judyta dziecko wie samo, gdzie Mu lepiej. Jeśli masz ułożenie glowkowe to będą pewnie czekać, bo masz jeszcze sporo czasu do tp. Szkoda Maleństwo wyganiać.
A ja już nie śpię, bo do lab i tak mi od 4 pęcherz dawałWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 06:48
-
Dorotko GRATULACJE !!! Daj koniecznie znać.
Dziewczyny...błagam, przystopujcie trochę z tymi "akcjami" bo to dla mnie za duży ładunek emocjonalnyCo włączam forum, to ryczę, bo nowy człowiek na świecie
ibishka, Magdzia85F, Etoilka, grzanewino, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość