Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Serdeczne gratulacje Dorotka! Zdrowka dla Kiry i szybkiego dochodzenia do siebie dla Ciebie
U mnie sie lekkie miesiaczkowe bole zaczely pojawiacale zapowiedzialam Maluchowi ze do 2 kwietnia ma siedziec w brzuchu
zobaczymy czy poslucha matki
Magdzia85F, ibishka lubią tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:Kirunia - ur. 20.03.2018 o 16:41, 56 cm, 2660 g, 10 pkt
Najcudniejsza Calineczka
Poród niestety zakończony cczdrówka dla Was
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyTęskniąca wrote:Dorotko GRATULACJE !!! Daj koniecznie znać.
Dziewczyny...błagam, przystopujcie trochę z tymi "akcjami" bo to dla mnie za duży ładunek emocjonalnyCo włączam forum, to ryczę, bo nowy człowiek na świecie
też tak mam!grzanewino lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry! Dzis 1-szt dzien wiosny!
Dorotko gratulacje dla Ciebie i taty! Szybkiego powrotu do sprawności i wszystkiego dobrego dla Kiry!
Agi obys jak najszybciej wstała i mogła psychicznie odpocząć.
Co do biżuterii ja nie miałam, ale raczej trzeba wyjsć no moze wyjsć w każdym momencie cc. Co do butelki to mi tez kazali przynieść butle swoją. Smoczka tez dawałam, ale pani od laktacji powiedziała, ze do 4tyg zycia jest to zbrodnia.
Wiecie co dziwny jest ten swiat apropo lekarzy szpitalu. Chyba jak nie zapłacisz to g będziesz miałfrustrujace jest to wszystko!
Emocji tyle sie tutaj udziela, ze nawet ja chce byc na bieżąco.
Wszystko bedzie dobrze! Kazda urodzi wtedy kiedy przyjdzie na Nia pora.
Mu zrobiliśmy badania jesli bilirubina bedzie spadać idziemy do domu, jesli nie lampa
Także wciskajcie za Nas kciuki. Testy przesiewowe tez juz pobrane.
Udanego dnia!Magdzia85F, APrzybylska, Tusianka, Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Dorota gratulacje!
napisz coś więcej jak będziesz miala możliwość.
Dopiero 21 marca a tu już tyle dzieciaczków na świeciea niedługo pełnia, wtedy to się dopiero będzie działo
Agi z każdym dniem będzie lepiej, zaraz wstaniesz na nogi a nim się obejrzysz będziecie z małym juz w domku -
grzanewino wrote:Judyta, ale zostawiają Cię w szpitalu? czy do domu na 2 dni idziesz?
Dorotaa - GRATULACJE!
Kurcze tyle emocji, a jeszcze tyle przed nami
Cieszę się że niedługo będzie z nami i zgaga minieale mam takie wahania ze w jednej chwili jest super bo tylko parę dni A za chwilę płacz bo jeszcze tyle w szpitalu :p
Leżę z kobitka lat 41. Ona leży już msc-od 22 tc bo wody odplywaja. Poszła na kontrolne badanie do gin i dowiedziała się że jest w ciąży...nic wcześniej nie zauważyła:p da się pogadać ale lekka patologia...pali, bluzki, ciągle coś o komendzie.
No oo dzieciaczki mam się wypływają.
Teskniaca- chyba są jakieś zastrzyki na krzepliwosc? Czy coś? I przy czym w ogóle Ci to wyszło?Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 10:16
-
nick nieaktualnyJudyta dobre wieści ze Ty tez juz nie długo.
Dorotko ogromne gratulacje, widzisz taj jak mówiłam że będziemy razem rodzic.
Ja już wstałam pierwszy raz to tragedia, położna mnie mała taka 40 cm mniejsza odemnie, wstydu człowiek nie ma wcale, potem sama wstałam i wzielam
Łukaszka na ręce i karmilam był teraz obchod pediatrii i ok wszystko, taki jest piękny noszę go na rękach i Bogu dziękuję za Niego, jestem bardzo szczęśliwa.
Ilonko ja dzisiaj w tym kojcu znalazłam smoczek nie jest mój więc tutaj dają.
Im więcej chodzę tym mniej boli więc jest ok, sama sobie zmieniam podkłady już mi dwie paczki poszły, masakra, umylam się nawet pod prysznicem dół tylko, jutro mi zdejma cewnik i dren więc będzie jeszcze lepiej.
Emocji mamy dużo, życzę Wam dziewczyny wszystkiego dobrego dużo cierpliwości i zdrówka.
Jak mnie badali to szyjka twarda zamknięta, no i nie wiem kiedy bym urodziła SN widać nie prędko, bo rozwarcie na opuszek tylko było.Magdzia85F, BP 02, machirude, Monnn, asiq lubią tę wiadomość
-
Sylwiaa95 wrote:To tego cewnika po cc nie wyjmuja po pionizacji?
Ciekawe jak ja bede rodzic.. ogolnie od wczoraj czkawke czuje u gory z lewej i nie boli mnie krocze az sie boje ze maly sie przekrecil glowa do gory
-
Sylwia, mi cewnik wyjeli jakos popoludniu dzien po cc, mimo ogromu kroplowek ktore we mnie wlewali, przez co musiałam latać do wc co chwilę. Tylko że ja nie mialam Dzieciątka przy sobie i zero sił na cokolwiek.
Agata, ale widze ze co szpital to inne zasady. Mi w pierwszy dzien kazali sie całą umyć, razem z raną, dokładnie! I od razu opatrunek zdjeli. Wracaj do sił i Ty Dorotko równieżWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 12:09
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWybaczcie dziewczyny za zmianę tematu, ale wrzucam fotki, bo już pokoik mamy gotowy
dzisiaj doszedł dywanik.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f0c39e6b3751.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/aa0d70ad4974.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e178b485e173.jpgTusianka, ibishka, machirude, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino, Monnn, APrzybylska, BP 02, asiq, Haana, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorota, gratulacje!
Judyta, ciekawa wspollokatorka, dobrze że poszła na tą kontrolna wizytę, bo zaczelaby rodzic nie wiedząc, że jest w ciąży
Agiii, zycze szybkiego powrotu do sprawności:)
Magda, śliczny pokoik!
My się meldujemy w pierwszy dzień wiosny jako "donoszone"
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 12:59
Tusianka, Magdzia85F, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino, Monnn, APrzybylska, BP 02, asiq lubią tę wiadomość