Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMadziu piękny pokoik, Adusia będzie zadowolona.
Ja mam cewnik dzisiaj i jeszcze rano jutro mi zdejma, mam też dren co mi z rany krew schodzi.
Matko muszę swoje leki przywieźć bo tutaj się doprosic to tragedia, znowu mnie zaczyna boleć
Mówiłam że mam niski próg bólu. -
machirude wrote:Dorota, gratulacje!
Judyta, ciekawa wspollokatorka, dobrze że poszła na tą kontrolna wizytę, bo zaczelaby rodzic nie wiedząc, że jest w ciąży
Agiii, zycze szybkiego powrotu do sprawności:)
Magda, śliczny pokoik!
My się meldujemy w pierwszy dzień wiosny jako "donoszone"
machirude lubi tę wiadomość
-
Hej,
ja po wizycie,
co do tej krzepliwości lekarz powiedział, że sobie poradzimy. Mała waży już 3000 g - bardzo dużo nadrobiła w ostatnim czasie 800g w 3 tygodnie;), szyjki mi już nie mierzył , bo stwierdził, że bez sensu. Dał zielone światło do aktywności i życzył szczęśliwego rozwiązania. Wizyta krótka, konkretna i w sumie z przesłaniem : " no to rodzimy".
Madziu piękny pokoik !!!
Agatko - szybkiego powrotu do pełnej sprawności życzę.
Judytko - chyba w moim szpitalu ten sam katering mają , haha
Natalia - gratulacje donoszenia i sliczny brzuszekWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 13:27
Magdzia85F, Etoilka, machirude, Tusianka, Monnn, APrzybylska, BP 02, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMachirude pięknie i super brzuszek!
Agiii leków Ci nie dają? Oj nie fajnie. Żebyście szybko stamtąd wyszli:)
To ile Ty wzięłaś podpasek materacy? Bo ja chciałam wziąć 13 sztuk.
Judyta ale agentka ta Twoja współlokatora...wow. Obiad taki wiosennyhehe
Klaudia oo to fajnie, że Mała nadrobiłato jak szlabanu brak, to co w planach masz? I jak z tą krzepliwoscią?
Dziękuję dziewczyny :*machirude lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my się meldujemy w... 40 tygodniu! W świetnym nastroju i wyjątkowo dobrym samopoczuciu
Mąż od dzisiaj już w domu, także możemy rodzić! Powoli wdrażamy czynności przygotowujące do porodu, na obiad ostry chińczyk, na deser będzie świeży ananas. Jutro wizyta - jak Wojtuś będzie dobijał do 3kg, to wdrażamy te wszystkie "s"
Magda, śliczny pokoik!
Klaudia, ale urosła Twoja Patrycja! Gratuluję udanej wizyty! No i możemy chyba już przybić sobie piątkę, że dotrwałyśmy do tego etapu
Agata i Dorota, szybkiego powrotu do pełnej sprawności dla Was!
Ilona, kciuki za dzisiejsze wyjście!
Natalia, fajna piłeczkai gratulacje z okazji donoszenia!
Miłego popołudnia dla wszystkichMagdzia85F, APrzybylska, BP 02, asiq, machirude lubią tę wiadomość
-
Magda - mam identyczną komodę z ikei, tylko że czarną
a dywanik przesłodki
Judyta - współlokatorka - git agentkaa obiad prawie jak u Amaro
Klaudia - same dobre wiadomoscito dobrze
Natalia - suuuuper
zresztą wszystkie teraz jesteśmy piękne
A pamiętacie może jak mówiłam, że dwie kuzynki męża też są teraz w ciąży? i właśnie dziś jedna urodziła córeczkę Majęja jestem następna w kolejce, a 2 tyg po mnie ta trzecia
Magdzia85F, Etoilka, Tusianka, BP 02, ibishka, asiq, machirude lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDobra o co kaman z tym ananasem? Bo ja mam dziwne skojarzenia, do tego to 3xS, jakby wyrzucić sprzątanie - to też pasuje
Marysiu super wyglądasz i wazne, że się dobrze czujesz
Grzanewino dziękuję. Mąż wybierał dywanWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 14:05
Etoilka lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Dobra o co kaman z tym ananasem? Bo ja mam dziwne skojarzenia, do tego to 3xS, jakby wyrzucić sprzątanie - to też pasuje
Marysiu super wyglądasz i wazne, że się dobrze czujesz
Grzanewino dziękuję. Mąż wybierał dywan
Ponoć ostre jedzenie i ananas są na wywołanie porodu - ale może to tylko pic na wodę. Dam znać
Dzięki!Magdzia85F, grzanewino, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCzyli to nie dla Męża?
U mnie po ostrym zgaga. Po owocach też. Ale powiem mężowi to spróbuję.
On raczej jest nastawiony na swoją pomoc.
Klaudia to dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 14:11
Tęskniąca, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Mąż się mnie przed chwilą spytał, czy nie chcę iść sprawdzić, czy zsyp jest czynny na 10. piętrze... (mieszkamy w bloku 10-piętrowym)
Coś czuję, że będziemy mieli niezły ubaw przez najbliższe dni!
Czyli, Klaudia, mówisz, że ananas nie działa - no nic, też mam smaka, więc zjemTęskniąca, Magdzia85F, grzanewino, Tusianka, olKaczucha, asiq lubią tę wiadomość
-
Śliczne brzuszki dziewczyny! Pokoik również Madziu
Współlokatorka bardzo udana, nie ma co
Na 10-te piętro? Ja mam dosyć swojego 4-go, powrót do domu to masakraI jeszcze muszę robić sobie postój w trakcie
A to łóżeczko małej, udało mi się rano w końcu poprasować resztę rzeczy, bo mąż by biedny bez koszul został
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/44d18c0be191.jpgTęskniąca, Etoilka, Monnn, Magdzia85F, APrzybylska, asiq, Haana lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ja natomiast mam duuużo odpoczywać i ściskać nogi jak chcę donosić do tego 18 kwietnia
Marysia - ślicznie wyglądasz
Magda - to samo skojarzenie z tym ananasem miałam od razubo po ananasie słodki smak ma się
Tusianka, Etoilka, Magdzia85F, ibishka, asiq lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJudyta to niezła ta lokatorka twoja,
Madziu ja wzielam 1,5 paczki te duze z Bella, ale mąż mi dokupil jeszcze dwa opakowania i właśnie kończę ostatnie, mam takie skrzepy wielkości arbuza, tragedia, leci ze mnie mocno,
Wklejam zdjęcie moich chłopaków
Dzisiaj Łukaszek tylko z nocy był nakarmiony mlekiem, teraz dopiero go dałam na noworodki bo już mnie do cna wynosił, ale to dobrze, znak że coś w tych cyckach mam.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/25a5f9613dc0.jpggrzanewino, Etoilka, Magdzia85F, Tusianka, ibishka, asiq, machirude lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie, nie spodobało się lekarzowi że na ktg 2 razy tętno skoczyło powyżej 160 i mam iść w piątek znowu. Gdyby się powtórzyło to na patologię, a jak będzie dobrze, to we wtorek skierowanie na cesarkę, bo mała ma ponad 3800g. Szyjka 15mm, więc się skraca, ale jeszcze daje radę. Łożysko mocno dojrzałe i mniej wód.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm