X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja koleżanka miała ostatnio kto w szpitalu i tętno małej wachalo się między 190-200 I według lekarza też ok... może się matka zdenerwowała:p
    Tusianka-duża ta Twoja mała:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 19:53

Tusianka lubi tę wiadomość

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • asiq Przyjaciółka

Wysłany: 21 marca 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tusianka spokojnie, mojemu tez tak skacze tętno, lekarz i położne mówią, że to normalne jak dziecko jest aktywne. Niepokój powinno wzbudzić tętno powyżej 200 i poniżej 90.

Tusianka lubi tę wiadomość

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mu mówiłam, że pewnie wzrastało w tych momentach, co kopała, ale woli to sprawdzić jeszcze raz.

Straszny klocek :D

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 marca 2018, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Marta a tam klocek! Po prostu po Was jest. Tak jak pisałaś. Będzie lepiej Nią się obsługiwać :)

Dobrze, że mam jutro wizytę. Bo ciśnienie dziś w domu 142/85. A po 10 minutach spadło sporo. I nie wiem czy to nie ciśnieniomierz.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 21:17

Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Tusianka Autorytet

Wysłany: 21 marca 2018, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda, może za szybko po jakimś ruchu albo zmianie pozycji mierzyłaś? Powiedz lekarzowi, pewnie będzie kazał obserwować i mierzyć regularnie :)

Magdzia85F lubi tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 05:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane, ja dzisiaj super pospalam, zaraz mi synka przywioza, wyjeli mi wykońcu też cewnik, miłego dzionka.

Zapomniałam wczoraj napisać że przepiękne brzuszki macie dziewczyny :)

Ilona92, Etoilka, Magdzia85F, ibishka, Tusianka, Monnn, APrzybylska, machirude, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doberek,
    Madziu jak Twoje ciśnienie?
    Agata - super, że wszystko dobrze ;)
    Tak sobie myślę, że jak Wy wszystkie będziecie takich przystojniaków rodzić, to ja Patunię będę musiała dwa razy bardziej pilnować, haha...;););)

Magdzia85F, ibishka, machirude, Etoilka, Sylwiaa95, Tusianka lubią tę wiadomość

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia dziękuję, że pytasz 125/70. Czyli ok.

Marta tylko ja wtedy siedziałam dość długo. Może sam pomiar mnie zestresował :P

I jakaś dętka jestem od wczoraj...

A dziś mam ciąże donoszoną :)

Agiii Ty to już jesteś całkiem sprawna.

Tusianka, ibishka, machirude, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już po wizycie w laboratorium :)
    Wczoraj już myślałam, że poród zacznie sie wczesniej... zaczal mnie tak bolec brzuch, jak przy najgorszej miesiaczce... zaczelo sie w sklepie, myslalam, ze nie dojde do domu. Mialam jechac na KTG, wiec zebralam sie i pojechalam do szpitala. Tam bole jeszcze mocniejsze, dobrze, ze moj maz dojechał do szpitala bo sama bym nie wrocila :( po powrocie kapiel polgodzinna i lezenie, brzuch twardnial i bolal. Spalam na pollezaco, bo inaczej nie moglam sie ulozyc...

Dzis na szczescie juz lepiej, ale mialam stresa wczoraj :/
    I jeszcze GBS dodatni, wiec wjedzie antybol :(

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emily a w szpitalu coś mówili?
    Ale ćwiczenia miałaś macicy. Uuu. Współczuję.
    Dobrze, że już lepiej!

Aj i dupka z tym GBS.

• Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda- KTG poprawne, szyjka sformowana i zamknieta :) no macica zrobila sobie trening :) juz nawet moja tesciowa zaczela sie stresowac :p i byla sklonna nawet mnie zbadac, gdyby akcja sie rozwijala ;) ale poprosila bym dzis nie rodzila bo ma fryzjera xD a ja mam jutro:p wiec najszybciej rodze w piatek po poludniu :p

Magdzia85F, Tusianka, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino lubią tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 marca 2018, 08:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hehe no w takim przypadku, to musisz poczekać ;)

u mnie 4 dzień biegunka i po ból od krzyża do podbrzusza i twarde

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 marca 2018, 08:41

Emily89 lubi tę wiadomość

• pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Kochane :)

My tak na szybko chciałyśmy dać znać, że czujemy się coraz lepiej obie :) i przede wszystkim że mocno ściskamy za Was kciuki i myślimy o Was choć nie bardzo mamy czas żeby być tu z Wami na bieżąco ;)
    Kirunia sadzi piękne kupsztale i od wczoraj zaczęła jeść, także wszystko pięknie się powoli nam układa ;)
    O porodzie nie będę Wam opowiadać chyba że ktoś bardzo chce to zapraszam na priv. Powiem Wam tylko że w momencie kiedy usłyszałam pierwszy krzyk Maleńkiej łzy same mi popłynęły strumieniem... Czegoś takiego jeszcze w życiu nie przeżyłam i nie da się tego absolutnie z niczym porównać <3 <3 <3

Magdzia85F, APrzybylska, Tusianka, machirude, Etoilka, Tęskniąca, Sylwiaa95, grzanewino, olKaczucha, Monnn lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka cudownie że się już lepiej czujecie! Ja poproszę szczegółowy opis na priv jak znajdziesz chwilkę :) co i jak, co się działo, jak ból, zzo, dlaczego w sumie skończyło się cc itp :-)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotko, i ja i ja proszę o opis :) #jestemzwyrolem xD

Ogromnie się cieszę, że idzie Wam wszystko coraz lepiej <3

Tęskniąca lubi tę wiadomość

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• sweetmalenka Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My po obchodzie. Cc prawdopodobnie będzie w poniedziałek. Więc jeszcze weekend w szpitalu.

8p3o9jcgldbg45l0.png
    lprk3e5esrf55xps.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry Mamusie :D cieszę się ze wszystkich dobrych nowin :)

Madzia może jednak u Ciebie jest coś na rzeczy? Ja w ogóle nie czuję, że za 10 dni mam termin. Poza nawrotem depresji, bo jutro do szpitala.

Kama ja się czujesz dzisiaj? GBS`em się nie martw, dadzą antybiotyk i wszystko będzie dobrze.

Dorota moment gdy dziecko zacznie płakać, to chyba ten, na który wszystkie czekamy :)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sweetmalenka wrote:
    My po obchodzie. Cc prawdopodobnie będzie w poniedziałek. Więc jeszcze weekend w szpitalu.
    dlaczego tylko prawdopodobnie?

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    APrzybylska wrote:

Kama ja się czujesz dzisiaj? GBS`em się nie martw, dadzą antybiotyk i wszystko będzie dobrze.

Dziękuję, dziś na szczęście o wiele lepiej się czuję :) spina się trochę brzuch, ale w porównaniu do wczoraj to jest nic :)

Wogóle jak zaczęło mnie wczoraj po KTG telepać, to się przeraziłam... To pewnie z emocji, ale straszne to było...

Wiem, że to nic wielkiego, ponoć 70% kobiet ma pozytywnego GBS :P

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• aga_90 Autorytet

Wysłany: 22 marca 2018, 09:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mnie z tego momentu okradziono! :(

Cieszę się że u Was wszystko dobrze, 3majcie się cieplutko i wracajcie do domów :)

f2wl9vvje61wiuku.png
‹‹ 458 459 460 461 462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ