Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moja koleżanka miała ostatnio kto w szpitalu i tętno małej wachalo się między 190-200 I według lekarza też ok... może się matka zdenerwowała:p
Tusianka-duża ta Twoja mała:pWiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 19:53
Tusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarta a tam klocek! Po prostu po Was jest. Tak jak pisałaś. Będzie lepiej Nią się obsługiwać
Dobrze, że mam jutro wizytę. Bo ciśnienie dziś w domu 142/85. A po 10 minutach spadło sporo. I nie wiem czy to nie ciśnieniomierz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 marca 2018, 21:17
Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane, ja dzisiaj super pospalam, zaraz mi synka przywioza, wyjeli mi wykońcu też cewnik, miłego dzionka.
Zapomniałam wczoraj napisać że przepiękne brzuszki macie dziewczynyIlona92, Etoilka, Magdzia85F, ibishka, Tusianka, Monnn, APrzybylska, machirude, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
Doberek,
Madziu jak Twoje ciśnienie?
Agata - super, że wszystko dobrze
Tak sobie myślę, że jak Wy wszystkie będziecie takich przystojniaków rodzić, to ja Patunię będę musiała dwa razy bardziej pilnować, haha...Magdzia85F, ibishka, machirude, Etoilka, Sylwiaa95, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia dziękuję, że pytasz 125/70. Czyli ok.
Marta tylko ja wtedy siedziałam dość długo. Może sam pomiar mnie zestresował
I jakaś dętka jestem od wczoraj...
A dziś mam ciąże donoszoną
Agiii Ty to już jesteś całkiem sprawna.Tusianka, ibishka, machirude, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ja już po wizycie w laboratorium
Wczoraj już myślałam, że poród zacznie sie wczesniej... zaczal mnie tak bolec brzuch, jak przy najgorszej miesiaczce... zaczelo sie w sklepie, myslalam, ze nie dojde do domu. Mialam jechac na KTG, wiec zebralam sie i pojechalam do szpitala. Tam bole jeszcze mocniejsze, dobrze, ze moj maz dojechał do szpitala bo sama bym nie wrocilapo powrocie kapiel polgodzinna i lezenie, brzuch twardnial i bolal. Spalam na pollezaco, bo inaczej nie moglam sie ulozyc...
Dzis na szczescie juz lepiej, ale mialam stresa wczoraj
I jeszcze GBS dodatni, wiec wjedzie antybol
-
nick nieaktualny
-
Magda- KTG poprawne, szyjka sformowana i zamknieta
no macica zrobila sobie trening
juz nawet moja tesciowa zaczela sie stresowac :p i byla sklonna nawet mnie zbadac, gdyby akcja sie rozwijala
ale poprosila bym dzis nie rodzila bo ma fryzjera xD a ja mam jutro:p wiec najszybciej rodze w piatek po poludniu :p
Magdzia85F, Tusianka, Tęskniąca, Etoilka, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Cześć Kochane
My tak na szybko chciałyśmy dać znać, że czujemy się coraz lepiej obiei przede wszystkim że mocno ściskamy za Was kciuki i myślimy o Was choć nie bardzo mamy czas żeby być tu z Wami na bieżąco
Kirunia sadzi piękne kupsztale i od wczoraj zaczęła jeść, także wszystko pięknie się powoli nam układa
O porodzie nie będę Wam opowiadać chyba że ktoś bardzo chce to zapraszam na priv. Powiem Wam tylko że w momencie kiedy usłyszałam pierwszy krzyk Maleńkiej łzy same mi popłynęły strumieniem... Czegoś takiego jeszcze w życiu nie przeżyłam i nie da się tego absolutnie z niczym porównaćMagdzia85F, APrzybylska, Tusianka, machirude, Etoilka, Tęskniąca, Sylwiaa95, grzanewino, olKaczucha, Monnn lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dzień dobry Mamusie
cieszę się ze wszystkich dobrych nowin
Madzia może jednak u Ciebie jest coś na rzeczy? Ja w ogóle nie czuję, że za 10 dni mam termin. Poza nawrotem depresji, bo jutro do szpitala.
Kama ja się czujesz dzisiaj? GBS`em się nie martw, dadzą antybiotyk i wszystko będzie dobrze.
Dorota moment gdy dziecko zacznie płakać, to chyba ten, na który wszystkie czekamy14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
sweetmalenka wrote:My po obchodzie. Cc prawdopodobnie będzie w poniedziałek. Więc jeszcze weekend w szpitalu.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:
Kama ja się czujesz dzisiaj? GBS`em się nie martw, dadzą antybiotyk i wszystko będzie dobrze.
Dziękuję, dziś na szczęście o wiele lepiej się czujęspina się trochę brzuch, ale w porównaniu do wczoraj to jest nic
Wogóle jak zaczęło mnie wczoraj po KTG telepać, to się przeraziłam... To pewnie z emocji, ale straszne to było...
Wiem, że to nic wielkiego, ponoć 70% kobiet ma pozytywnego GBS