Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:A ja jestem po wizycie. Lekarz po badaniu i po tym jak Mu powiedziałam o biegunkach i bólu po nich od kręgosłupa do podbrzuszu powiedział, żebym się szykowała bo albo do świąt urodzę albo zaraz po.
No proszę - czyli wpychania się w kolejkę ciąg dalszy?!
Magdzia85F, ibishka, Tęskniąca, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Asiq - gratulacje!
Magda - czekamy na relacje na bieżąco
Marysia - pilnuj kolejki, bo już tłum się zaczyna zbierac
a ja magnez ciągle biorę i jeszcze teraz lekarz kazał mi no-spę brać
A na łące siedzi właśnie 9 bocianów
na zdjęciu wiem, ze nic nie widać, ale one naprawdę tam siedzą
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/32623a51098f.jpgEtoilka, Magdzia85F, Monnn, Tęskniąca, BP 02 lubią tę wiadomość
-
no u mnie na dzielnicy na obszarze 1km2 urodzi się w przeciągu miesiąca 4 dzieci, to i tak dobry wynik
chyba te bociany były u nas latem i teraz sprawdzają swoją efektywność
Etoilka, Magdzia85F, ibishka, Tęskniąca, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Asia, gratulacje!
Magda, Ada się chyba szykuje jużSpokojnie dziewczyny, na każdą przyjdzie kolej
Mi chyba dzisiaj odszedł kawałeczek czopu. Taka galaretka przeźroczysta w wielkości połowy opuszka małego palca.Etoilka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia85F wrote:Asiq gratulacje! Ale się dzieje!
Dużo zdrówka dla Was!:*
A ja jestem po wizycie. Lekarz po badaniu i po tym jak Mu powiedziałam o biegunkach i bólu po nich od kręgosłupa do podbrzuszu powiedział, żebym się szykowała bo albo do świąt urodzę albo zaraz po.
Mi po takiej biegunce i bólu w kręgosłupie odeszły wodyEtoilka, Tusianka, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMarysiu mnie wizja świąt w szpitalu nie przeraża. Mnie to obojętne. Oby Ada była zdrowa.
Mnie gin kazał próby wątrobowe zrobić, bo zobaczył że mam nogę podrapaną a przez sen się drapie. I ciśnienie mierzyć. Bo u Niego skoki były.
Asiq mnie od poniedziałku coś czyści.
Grzanewino ej... No bo się zamknę w sobie!Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
Asiu gratuluję syneczka no i mam nadzieję że w miarę wkleisz zdjęcie, matko jak Was czytam o tych objawach to nie mogę uwierzyć że jeszcze sama niedawno byłam z wami po tej samej stronie a teraz jest zupełnie inaczej.
Ja niestety posiedzę dłużej w szpitalu, bo synek ma zoltaczke już wczoraj widziałam że zaczyna mu się a dzisiaj potwierdzili, jest teraz na naswiwtleniu przywioza mi go na karmienie.
Odnośnie pokarmu to zaczynam mieć nawał cieszy mnie to bo
Łukaszek chętnie ssie i często więc jest dobrze.
Ja dzisiaj czuje się rewelacyjnie już nie mam żadnych rurek w sobie mogę siadać, mało krwawie i powiem wam że jestem zadowolona z mojej decyzji mogę swobodnie siadać na tyłek jakby nie ciagnaca blizna to tak jakbym nie rodziła
Już do męża mówiłam że chce następne dziecko to mówi żebym się opamiętala, pewnie mi się jeszcze ze sto razy odmieni.
Ściskam Was kochane i czekam na kolejne dzieci, dużo wrażeń przed Wami trzymajcie sięEtoilka, Magdzia85F, Tusianka, BP 02, grzanewino, Ilona92, olKaczucha lubią tę wiadomość
-
Dziękuję dziewczyny
Zdjęcie oczywiście wkleję, ale to już jak w domu będziemy
Do poniedziałku chcą nas tu trzymać. Pokarmu póki co mam mało,ale walczymy, parę razy dostał butle, ale pierś chętnie ssie mimo to. Pierwsza doba za namiTęskniąca, Tusianka, Magdzia85F, Etoilka, Sylwiaa95, BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Asiq gratulacje! Dużo zdrówka i szybkiego powrotu do domu dla Was
Forum kwietniówek a tu do końca marca większość bedzie rozpakowana :d juz mniej mi żal że nie dotrwalam do kwietnia :p
No i widze że kolejki Wasze Maluchy nie trzymają xDMagdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Hej Aga,
jak tam Wiktorek? Ile już waży?
Jak tam połóg?
Dorotka, próbuje Ci wysłać zaproszenie do przyjaciółek od wczoraj, ale forum się buntuje...a chciałam info o porodzie od Ciebiejeśli Ty możesz mnie zaprosić, to będę wdzięczna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 09:20