Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie, poszę się nie wpychać w kolejkę - ja chcę być następna i urodzić do środy
po KTG lekarka mi powiedziała, że coś czuje, że zajączka przywitamy w szpitalu (bo skurcze marne), ale po badaniu zmieniła zdanie - może się do naszego terminu jednak uda
także ja już po ananasie, a po obiedzie w planach dłuuuugi spacer!
Wojtuś ma ok.3kg, także jestem spokojniejsza. Łożysko i wody ok.
Dorotko, też już nie mogę doczekać się tego momentu
trzymajcie się!
Aniu, to już ostatnia prosta! Wkrótce Zuzia będzie z Tobą
Kamila, to się musiałaś nieźle wystraszyć. ..
Magda, gratulacje z okazji donoszenia!
Tusianka, Magdzia85F, APrzybylska, grzanewino, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość

-
No tak, jak w karcie nie ma, to jakby nic nikt nie mówił
a u nas i czasami nawet jak wpisane było, to zależało od humoru obecnej zmiany.
Ja dziś trochę po schodach może się przelecę, trzeba pomóc naturze.
Tęskniąca, Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyTo chyba wszędzie tak. Bo jak leżałam na ginekologii, to operację też nie wiadomo kiedy miałam mieć przez to dwa dni nie jadłam. A potem zdziwko, że wstać nie mogłam.
Aniu dziś wizyta to zobaczymy jak podwozie.
I powodzenia ze schodami!
oby przyspieszyly akcję.
Marysiu no to super, że synek przybrał
przyszły tydzień, kolejne szaleństwo!
Etoilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pochwalę się swoimi rozmiarami
chyba już nie da się bardziej powiększyć 
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d24f8779d15.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f96844900fb0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53a1f89ff204.jpg
ibishka, Tusianka, Etoilka, Magdzia85F, APrzybylska, BP 02, machirude, Ilona92, grzanewino, Agiii37, olKaczucha lubią tę wiadomość

-
Dzien dobry w drugi dzien wiosny

Judyta- szalenstwo- coraz wiecej tego jedzenia
:D
Ania- podziwiam, ja chyba bym padla a nie weszla na 10 pietro
Klaudia- rzeczywiscie brzuch juz coraz wiekszy
Chyba sie juz troche obnizyl co?
Wczoraj w ramach szukania sobie zajecia uszylam spiworek polarowy dla malucha, krzywo troche ale z miloscia
zostalo wykonczenie do zrobienia, jakas lamowka itp pierdolki
Dziecko sie buntowalo ze mu chyba niezbyt wygodnie bylo podczas krojenia materialu - bo jakos se wymyslilam na podlodze ciachac, wiec co chwila kopa dostawalam 
dzisiaj tez mam wizyte u lekarza- ciekawa jestem bardzo co powie i czy jest juz jakies rozwarcie
Powiedzcie mi prosze- dalej bierzecie magnez czy juz odstawiacie? Gdzies wyczytalam ze moze spowalniac akcje porodowa i sie zastanawiam co i jak
-
Nie ma co podziwiać, prawie zasapałam się na śmierć
Ja już magnez odstawiłam w czasie pobytu w szpitalu. Kazali wszystko odstawić, brać tylko na tarczycę i wątrobę.
BP 02 lubi tę wiadomość
Non stop mam zgagę, od rana do nocy, po wodzie i powietrzu też. Czuję ucisk, ale już nie tak duży jak w lutym. Ogólnie nie jest najgorzejBP 02 wrote:Ania, a jak Ty sie w ogole czujesz fizycznie z watroba? dajesz rade?
APrzybylska wrote:Non stop mam zgagę, od rana do nocy, po wodzie i powietrzu też. Czuję ucisk, ale już nie tak duży jak w lutym. Ogólnie nie jest najgorzej

to dobrze
hmm, to moze rzeczywiscie odstawie ten magnez, tym bardziej ze ja dostaje az 1250 mg
-
Ale tu się dużo dzieje

Dorota Gratulacje!! Szybkiego powrotu do sił
Jak się staram wszystko nadrobić i czytam strona po stronie to na wiele wiadomości chciałabym odpisać, a później dochodzę do końca i już nie pamiętam co to było
/ Chyba powinnam zacząć robić notatki 
Podziwiam wchodzenie na 10 piętro, ja się zasapałam wchodząc na 2
oby takie poświęcenie pomogło 
Kolega mi opowiadał, że jak jego żona miała już termin porodu to skosiła trawę i wypieliła ogród, a w nocy już jechali na porodówkę
więc chyba wysiłek fizyczny ma znaczenie.
Ja biorę magnez i aspargin i też myślę, czy nie odstawić.. W sobotę ciąża będzie donoszona to może wtedy? Wizytę mam w środę, ciekawe co tam się dzieje, czy szyjka się skróciła i w ogóle ile Grześ waży.
BP, super że takie zajęcie sobie znalazłaś
ja to jestem totalne beztalencie jeśli chodzi o szycie. Ostatnio musiałam przyszyć wstążkę do rożka, bo dostałam używany z odprutym rzepem, więc się nie dało go związać. Nie dość że mi krzywo szło, to jeszcze Mały mnie co chwila tłukł że mu niewygodnie
w końcu mąż to przyszył i to dużo ładniej niż ja
-
Nadrobie was później póki co melduje,ze nasz syn jest juz z nami
urodził się dzisiaj o 6 rano. Ok 23 odeszły mi wody, o 24 byliśmy już w szpitalu a potem to poszło ekspresem. Co prawda nie było łatwo i musieli mi pomóc wypchnac małego, ale daliśmy rade, poród sn przy pomocy vacuum. Maluch waży 3600 i ma 53 cm
jestem przeszczęśliwa
moje małe cudo
Magdzia85F, Etoilka, grzanewino, monroe, Sylwiaa95, Tusianka, Monnn, ibishka, Tęskniąca, myszkaka, BP 02, machirude, Ilona92, pomarańczka_33, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiq gratulacje! Ale się dzieje!
Dużo zdrówka dla Was!:*
A ja jestem po wizycie. Lekarz po badaniu i po tym jak Mu powiedziałam o biegunkach i bólu po nich od kręgosłupa do podbrzuszu powiedział, żebym się szykowała bo albo do świąt urodzę albo zaraz po.
Etoilka, grzanewino, Tusianka, Monnn, ibishka, Tęskniąca, BP 02, Ilona92, pomarańczka_33, aga_90 lubią tę wiadomość