Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Moje drogie, poszę się nie wpychać w kolejkę - ja chcę być następna i urodzić do środy
po KTG lekarka mi powiedziała, że coś czuje, że zajączka przywitamy w szpitalu (bo skurcze marne), ale po badaniu zmieniła zdanie - może się do naszego terminu jednak uda
także ja już po ananasie, a po obiedzie w planach dłuuuugi spacer!
Wojtuś ma ok.3kg, także jestem spokojniejsza. Łożysko i wody ok.
Dorotko, też już nie mogę doczekać się tego momentutrzymajcie się!
Aniu, to już ostatnia prosta! Wkrótce Zuzia będzie z Tobą
Kamila, to się musiałaś nieźle wystraszyć. ..
Magda, gratulacje z okazji donoszenia!Tusianka, Magdzia85F, APrzybylska, grzanewino, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
No tak, jak w karcie nie ma, to jakby nic nikt nie mówił
a u nas i czasami nawet jak wpisane było, to zależało od humoru obecnej zmiany.
Ja dziś trochę po schodach może się przelecę, trzeba pomóc naturze.Tęskniąca, Etoilka, BP 02 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyTo chyba wszędzie tak. Bo jak leżałam na ginekologii, to operację też nie wiadomo kiedy miałam mieć przez to dwa dni nie jadłam. A potem zdziwko, że wstać nie mogłam.
Aniu dziś wizyta to zobaczymy jak podwozie.
I powodzenia ze schodami!oby przyspieszyly akcję.
Marysiu no to super, że synek przybrał
przyszły tydzień, kolejne szaleństwo!Etoilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A ja pochwalę się swoimi rozmiarami
chyba już nie da się bardziej powiększyć
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9d24f8779d15.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f96844900fb0.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/53a1f89ff204.jpgibishka, Tusianka, Etoilka, Magdzia85F, APrzybylska, BP 02, machirude, Ilona92, grzanewino, Agiii37, olKaczucha lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry w drugi dzien wiosny
Judyta- szalenstwo- coraz wiecej tego jedzenia:D
Ania- podziwiam, ja chyba bym padla a nie weszla na 10 pietro
Klaudia- rzeczywiscie brzuch juz coraz wiekszyChyba sie juz troche obnizyl co?
Wczoraj w ramach szukania sobie zajecia uszylam spiworek polarowy dla malucha, krzywo troche ale z milosciazostalo wykonczenie do zrobienia, jakas lamowka itp pierdolki
Dziecko sie buntowalo ze mu chyba niezbyt wygodnie bylo podczas krojenia materialu - bo jakos se wymyslilam na podlodze ciachac, wiec co chwila kopa dostawalam
dzisiaj tez mam wizyte u lekarza- ciekawa jestem bardzo co powie i czy jest juz jakies rozwarcie
Powiedzcie mi prosze- dalej bierzecie magnez czy juz odstawiacie? Gdzies wyczytalam ze moze spowalniac akcje porodowa i sie zastanawiam co i jak
Etoilka lubi tę wiadomość
-
Nie ma co podziwiać, prawie zasapałam się na śmierć
Ja już magnez odstawiłam w czasie pobytu w szpitalu. Kazali wszystko odstawić, brać tylko na tarczycę i wątrobę.
BP 02 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
BP 02 wrote:Ania, a jak Ty sie w ogole czujesz fizycznie z watroba? dajesz rade?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:Non stop mam zgagę, od rana do nocy, po wodzie i powietrzu też. Czuję ucisk, ale już nie tak duży jak w lutym. Ogólnie nie jest najgorzej
to dobrze
hmm, to moze rzeczywiscie odstawie ten magnez, tym bardziej ze ja dostaje az 1250 mg -
Ale tu się dużo dzieje
Dorota Gratulacje!! Szybkiego powrotu do sił
Jak się staram wszystko nadrobić i czytam strona po stronie to na wiele wiadomości chciałabym odpisać, a później dochodzę do końca i już nie pamiętam co to było/ Chyba powinnam zacząć robić notatki
Podziwiam wchodzenie na 10 piętro, ja się zasapałam wchodząc na 2oby takie poświęcenie pomogło
Kolega mi opowiadał, że jak jego żona miała już termin porodu to skosiła trawę i wypieliła ogród, a w nocy już jechali na porodówkęwięc chyba wysiłek fizyczny ma znaczenie.
Ja biorę magnez i aspargin i też myślę, czy nie odstawić.. W sobotę ciąża będzie donoszona to może wtedy? Wizytę mam w środę, ciekawe co tam się dzieje, czy szyjka się skróciła i w ogóle ile Grześ waży.
BP, super że takie zajęcie sobie znalazłaśja to jestem totalne beztalencie jeśli chodzi o szycie. Ostatnio musiałam przyszyć wstążkę do rożka, bo dostałam używany z odprutym rzepem, więc się nie dało go związać. Nie dość że mi krzywo szło, to jeszcze Mały mnie co chwila tłukł że mu niewygodnie
w końcu mąż to przyszył i to dużo ładniej niż ja
Etoilka lubi tę wiadomość
-
Nadrobie was później póki co melduje,ze nasz syn jest juz z nami
urodził się dzisiaj o 6 rano. Ok 23 odeszły mi wody, o 24 byliśmy już w szpitalu a potem to poszło ekspresem. Co prawda nie było łatwo i musieli mi pomóc wypchnac małego, ale daliśmy rade, poród sn przy pomocy vacuum. Maluch waży 3600 i ma 53 cm
jestem przeszczęśliwa
moje małe cudo
Magdzia85F, Etoilka, grzanewino, monroe, Sylwiaa95, Tusianka, Monnn, ibishka, Tęskniąca, myszkaka, BP 02, machirude, Ilona92, pomarańczka_33, aga_90 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAsiq gratulacje! Ale się dzieje!
Dużo zdrówka dla Was!:*
A ja jestem po wizycie. Lekarz po badaniu i po tym jak Mu powiedziałam o biegunkach i bólu po nich od kręgosłupa do podbrzuszu powiedział, żebym się szykowała bo albo do świąt urodzę albo zaraz po.Etoilka, grzanewino, Tusianka, Monnn, ibishka, Tęskniąca, BP 02, Ilona92, pomarańczka_33, aga_90 lubią tę wiadomość