Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBP 02 wrote:Dzien dobry!
Kamila- gratulacje! Super ze wszystko dobrze poszlo, zbieraj sily!
Magdzia- ja mam jeszcze 9 dni wg belly kalendarzapoki co nic sie nie dzieje
A wyspacerowalam wczoraj znowu 5 km prawie... dzis tez polaze, moze Maluch sie ogarnie
A bo ja po 1 stronie patrzyłam. Ile? 5 km? Nie przejdę tyle -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:A bo ja po 1 stronie patrzyłam. Ile? 5 km? Nie przejdę tyle
Na pierwszej stronie jest chyba 11 wpisany a termin 14 stego- ale to zadna roznica
Ja lubie chodzic, tylko potem plecy troche bolaniech grawitacja pomaga
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziś o 3:20 urodził się Grześ, waga 3070g, 55cm. Ładnie udało nam się przystawić do piersi, jest bardzo spokojny
poród SN, główna akcja trwała 3:50h. Odeszły mi wody na spotkaniu z koleżanką w kawiarni...
Monnn, Magdzia85F, monroe, Nynka, Tęskniąca, Rene, Xenka, aga_90, Tusianka, Sylwiaa95, BP 02, Etoilka, Haana, pomarańczka_33, grzanewino, Ilona92, ibishka, APrzybylska, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymyszkaka wrote:Dziś o 3:20 urodził się Grześ, waga 3070g, 55cm. Ładnie udało nam się przystawić do piersi, jest bardzo spokojny
poród SN, główna akcja trwała 3:50h. Odeszły mi wody na spotkaniu z koleżanką w kawiarni...
Gratulacje! Ale super wiadomość! Czyli położna miała rację!
O i wody w kawiarni?
Zdrówka i szybkiego wyjścia ze szpitala!
Rene czyli Maluszek niech siedzi lepiej dłużej. Ale przynajmniej masz już wszystko jasne! -
Myszkaka gratulacje! A wody to jak w filmach- spektakularnie
Ja juz nue mogę sie doczekac... Od poniedziałku, bo na 2 byl termin chodze na ktg do szpitala. Zadnych skurczy, po masażu szyjki wieczorem odszedl czop i az sama byłam w szoku iile tego. Nie do pomylenia z niczym innym jutro znowu ktg mialam szyjke 1.8 i luteine zeby donosic a tu proszę Mały zadomowil sie w brzuchu i nie che wyjsc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kamila, jaki słodziak!
Kinga, gratulacje! Jak się czujecie?
Zgage miałam przeokrutną, zaczynała się już rano po wypiciu wody, a przy końcówce to nawet mnie w nocy wybudzała. Położna mówiła, że pierwsze co było widać, to same włoskiTęskniąca, Magdzia85F lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny