Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyibishka wrote:Przepatrzylam pierwsza stronę..
Zostalysmy w kolejności Klaudia, Sandra, Madzia, Monika, Sylwia, Agnieszka i ja
Czuję się zestresowana.
Brakuje Renaty. I Elka też była a jutro ma cc.
Rene bo u mnie Mąż ma jasne a ja ciemne. Więc pewnie ciemne Adusia będzie mieć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 14:57
Rene lubi tę wiadomość
-
pomarańczka_33 wrote:Kochane, znalazłam sposób jak Wam pokazać moją księżniczkę
wejdźcie na stronę
pomaranczka-33.tumblr.com
i wpiszcie hasło: data urodzin Kiry (DDMMRRRR) i dalej małymi literami bez spacji nazwę miasta w którym mieszkampomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Czuję się zestresowana.
Brakuje Renaty. I Elka też była a jutro ma cc.
Rene bo u mnie Mąż ma jasne a ja ciemne. Więc pewnie ciemne Adusia będzie mieć.
to ja poproszę o dodanie mnie na listęMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Umyłam tą cholerną podłogę (wysiłek godny maratonu), posprzątałam, byłam na zakupach i na obiedzie...kręci mi się w głowie ze zmęczenia a dalej nic
Coś mi się wydaję, że jak tak dalej pójdzie, to nawet Izę wpuszczę w kolejkę
, IZA chcesz?
Magdzia85F, pomarańczka_33, Sylwiaa95, BP 02, ibishka, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Umyłam tą cholerną podłogę (wysiłek godny maratonu), posprzątałam, byłam na zakupach i na obiedzie...kręci mi się w głowie ze zmęczenia a dalej nic
, IZA chcesz?
Magdzia85F, Tęskniąca lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęskniąca wrote:Umyłam tą cholerną podłogę (wysiłek godny maratonu), posprzątałam, byłam na zakupach i na obiedzie...kręci mi się w głowie ze zmęczenia a dalej nic
, IZA chcesz?
Magdzia85F, Tęskniąca, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej!
Jak tam? Mnie się przyśniło, że przenosiłam 2 tygodnie i zrobili mi cc. Spać nie mogłam.
Grzanewino już niedługo.
Przyznam szczerze, że ja 2 tygodnie temu a teraz to chyba jestem w innym ciele. Tak mi ciężko, brzuch ciągnie... Masakra.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Hej!
Gratulacje dla nowych Mam. Juz nie pamietam imion wybaczcie! Zdrówka dla Was i szybkiego powrotu do formy!
Co z Agatka i synem?
Dorotko jaka słodka i malutka jest Twoja córeczka!
Moja miała najbujniejsza czuprynę na oddzialedo tej pory tak ma jeszcze nie wytarła dzielnie sie trzyma. Zgagi nie miałam.
Klaudia moze mogli Ci masaż zrobic przy tak krótkiej szyjce? Scentralizowała by sie i Patka by wyszła?
Oj końcówka ciazy jest straszna! Te kg w brzuchu sa straszne ! Jakbym miała donosić do 40tc to cc musieli by robic! Nie miałam siły sie obracać a napinanie miesni tragedia. Pocieszę Was, ze po porodzie poczujecie sie jak nowo narodzone! Mozna isc biegać haha!
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Hej,
jak tam Warszawianki po burzy? Działo się coś ?
Ja czuje delikatne, okresowe bóle w krzyżu, szczególnie jak się ruszę.
Jadę po 10.00 na to KTG - mam podwójnego stresa, bo Mała się coś bardzo leniwie rusza i że muszę jechać sama (jako kierowca) a na 3 dni przed terminem to chyba nie jest zbyt odpowiedzialne...mam nadzieję, że jej tętno się uspokoiło i że bez paniki przetrwam weekend, jeśli tak, to po drodze wstąpie gdzieś po tort, bo jutro mam urodzinki
Ilonka - jeszcze nie rodzę, spokojnie....więc to chyba nie do mnie o tym masażu
A belly pokazuje mi 99% - jakoś to do mnie nie dociera...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 08:36
Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia nie było burzy
za to teraz coś się chmurzy.
A nie możesz taksą podjechać?
Moja Ada też coraz bardziej leniwa i do tego brzuch coraz bardziej boli od tego, jaka już duża i ciężka.
Powodzenia na ktg!
Ilona no ja się zastanawiam jak moja siostra musiała się czuć jak rodziła 2 tygodnie po tp.
Też się zastanawiam jak Aga i Jej Maluszek.
-
My dzisiaj wychodzimy do domu, właśnie zabrali małą na test z pięty i będziemy czekać na wypis. W nocy musiałam ją dokarmiać butelką, bo po opróżnieniu obu piersi wpadła w histerię i nie dało się nic zrobić. Mam nadzieję, że po nawale będzie lepiej, bo to straszne słuchać takich wrzasków i nie umieć pomóc własnemu dziecku...
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Hej Kochane
tydzień za nami i przyznam bez bicia nie jest łatwo.
Mam nadzieję, że dziś uda mi się zaktualizować naszą listę. Gratuluję wszystkim nowym mamusiomMagdzia85F, ibishka, Rene, Tusianka, BP 02, grzanewino, Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]