Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Madzia, pewnie tak
Trzymamy kciuki za Wad dziewczyny i życzymy Wam lekkich porodów! Coraz mniej zostało już nierozpakowanych my jutro do domku pewnie już wyjdziemy i jeśli nie będzie żadnych przeciwwskazań, to w sobotę chcemy od razu na pierwszy spacer się wybrać.Magdzia85F, Ilona92, Rene, grzanewino, BP 02 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Kamila, Kinga - serdeczne gratulacje Mamusie teraz mnóstwo zdrówka dla Was i Maluszków a Wam dodatkowo rekordowo szybkiego powrotu do formy
trzymamy mocno kciuki za resztę Dziewczyn, wg mojej tabelki zostało 9 nierozpakowanych oby Wam szybko poszło i w miarę bezboleśnie
my dzisiaj z Kirą pierwszy dzień same urzędujemy, Tatuś wrócił do pracy niestety wyzwaniem będzie spacer z wózkiem i psem jednocześnie no ale wyjścia nie mamy a poza tym z tego co widzę, to mamusie tak chodzą i dają radę więc i nam pewnie się to uda
a ja od wczoraj mam w głowie ciągle na jaki kolor się farbnąć potrzebuję zmiany ale nie wiem czy cokolwiek innego poza czarnym będzie mi pasować zanim będę mogła iść do fryzjera to jeszcze chwila i może do tego czasu coś wymyślę ale już mnie to męczy bo o niczym innym nie myślę - oczywiście w tych wolnych chwilach bo 99% myśli i tak zajmuje mi KiruniaMagdzia85F, grzanewino, Rene lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Kinia gratulacje!
Ale się 'sypia' kolejne.. A na drugim wątku to już w ogóle co kilka postów któras z nowina
Madzia ja ok. Trzymam się twardo. Brzuch cały czas cmi na okres.
Gin kazała już magnez odstawiac ale ja jeszcze podtrzymam do przyszłego tygodnia może akurat dłużej wytrzymam trochęWiadomość wyedytowana przez autora: 5 kwietnia 2018, 13:51
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotko może jakoś smycz za lewą rękę a wózeczek prawą?
Na pewno się wprawisz
Iza na tym drugim wątku to jest o wiele więcej dziewczyn. A u Nas mniej. To też tak tam widać wysyp.
Jakoś jak Mąż w domu to mi lepiej.
pomarańczka_33, ibishka lubią tę wiadomość
-
Kochane, znalazłam sposób jak Wam pokazać moją księżniczkę
wejdźcie na stronę
pomaranczka-33.tumblr.com
i wpiszcie hasło: data urodzin Kiry (DDMMRRRR) i dalej małymi literami bez spacji nazwę miasta w którym mieszkam
Magdzia85F, grzanewino, Monnn, Sylwiaa95, Rene, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Tusianka wrote:Kamila, jaki słodziak!
Kinga, gratulacje! Jak się czujecie?
Zgage miałam przeokrutną, zaczynała się już rano po wypiciu wody, a przy końcówce to nawet mnie w nocy wybudzała. Położna mówiła, że pierwsze co było widać, to same włoski -
nick nieaktualny
-
Dziękuję Madziu - ja jestem zakochana na zabój
Nie chcę psuć Dziewczyny Waszej teorii ale ja zgagi w ogóle nie miałam a Kira jednak włoski ma i to dość sporo i dość długieMagdzia85F, Monnn, grzanewino lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
pomarańczka_33 wrote:Dziękuję Madziu - ja jestem zakochana na zabój
Nie chcę psuć Dziewczyny Waszej teorii ale ja zgagi w ogóle nie miałam a Kira jednak włoski ma i to dość sporo i dość długie -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny