Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:Ellka już w szpitalu:-)
to ja poproszę o dodanie mnie na listęna kiedy Cię dodać?
Rene lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene cc 10.04
dziękuję
Proszę popatrzcie na 1-ą stronę bo boję się, że kogoś zapomniałam
A u nas z dnia na dzień coraz lepiej, KP to ciężka praca, ale nie poddajemy się. Na szczęście mamy młodą, ogarniętą położnąZuzia śpi z nami w łóżku oczywiście pod cycem, inaczej się nie da. Ale do 2 tygodni to "dozwolone" zwłaszcza u maluchów wyciągniętych przed czasem.
Magdzia85F, grzanewino, Rene lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja to chyba ślepa jestem, gdzie jest info od Gosi?
Zuzia śpi normalnie na łóżku pod, pod swoim kocykiem. Nie lubi być krępowana.Magdzia85F lubi tę wiadomość
nick nieaktualny
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5eaf696ca434.jpg
Oto mój piękny króliczek
Też czytałam, że maluszki lubią spać otulone, a Zuzia woli swobodęoczywiście gdzieś w okolicy cyca, w nocy przyciska się do mnie ta, że ja nie mam jak się ruszać i mąż musi mnie wyciągać.
To 1-a strona chyba ogarniętagrzanewino, Magdzia85F, ibishka, Tęskniąca, Tusianka, Rene, Ilona92, BP 02, Etoilka lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu jaki cukiereczek z tej Twojej Zuzi
Piękności!
Grzanewino to chyba dobrze? Że jeszcze cicho sza?
1 strona ok! Nie mogę się doczekać dopiski u mnie z datą, wagą i długością Aduni!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 12:35
ibishka, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny pochwale się! rzutem na taśmę przed porodem zamknęlismy temat domu - dostaliśmy odbior:D
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 12:36
APrzybylska, grzanewino, Sylwiaa95, Magdzia85F, Tęskniąca, Tusianka, Rene, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda - no dobrze dobrze, ale wiesz, że już ciężko się ruszać, zrobić cokolwiek... we wtorek znowu do lekarza, ciekawe co teraz powie i na kiedy mi wyznaczy stawienie się w szpitalu.... kostki to mam już grubsze od kolan.... masakra.... no i +22kg, już ledwo łażę, naprawdę
-
nick nieaktualnyPowiem Ci, że u mnie te 39t1d to też już mega ciężko. Tydzień temu to jeszcze podłogę umyłam na kolanach. A teraz to do sklepu jak wyjdę, to ciekawie. Ja mam więcej kg od Ciebie. Będzie ciężko zrzucać ten nadbagaż
ale teraz to myślę, żeby tylko urodzić i żeby Adusia zdrowa była.
Ale wiesz, co? Już bliżej niż dalej! Damy radę! Zobaczysz! Głowa do góry, brzuch do przodugrzanewino, ibishka, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
-
Zuzia jest przesłodka !!!
Mi jakoś trudno uwierzyć w to, że w brzuchu mam takiego małego szkraba...
Aga - super, że KTG ok.
Iza - gratulacje, że dom ogarnięty
Ja też po KTG, tętno nadal wysokie (160-170) ale już bez alarmu, gin. powiedział, że weekend mogę spokojnie przeżyć. Macica trochę pracuje, ale skurcze to nie są.
No i nie byłabym sobą, gdybym po drodze nie odwiedziła cukierniTort na jutro jest i nawet szampan bezalkoholowy też
choć zacznę świętować dziś , bo nigdy nic nie wiadomo, a ja nie lubię marnowania jedzenia, haha
grzanewino, ibishka, Magdzia85F, Rene, Ilona92, BP 02, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość