Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja byłam przed chwilą na spacerze i jest normalnie gorąco
Za to zaczęłam się martwić w co ubrać dziecko w taką pogodę na pierwszy spacer.. Mam kombinezon, ale on jest za gruby jak na 23 stopnie, a body+pajac+kocyk wydaje mi się za mało jak na wyjście.. Nie mam żadnych kaftaników, cienkich kurteczek ani bluz chyba muszę jechać coś kupić. Zaczynam chyba świrowaćTęskniąca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTen jest taki cieńszy. I pod spód można coś włożyć.
Przez Internet można zamówić masz apke h&m?
Są rozmiary 50 i 56. Ale też różne kombinezony w tym stylu.
BP o to ładnie śpisz. U mnie to 22-7,8.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 15:48
-
Weszłam na h&m i faktycznie jest trochę takich kombinezonów dżersejowych/dresowych. Kolejne głupie pytanie zadam.. Kupowałyście na 56, czy większy? W sumie skoro to kombinezon to co do zasady ten na 56 powinien być na tyle duży żeby pomieścić ubrane dziecko, nie?
-
22.30- 7,30 jak pracowalam sie staralam spac ale ja raczej sowa jestem, z przymusu klade sie kolo 22, gdyby naturalny moj rytm to pewnie przed 1 bym nie szla spac i nie wstawala przed 10 tak mi bylo najlepiej jak mialam prace z domu i bez rystrykcji czasowych za to moj maz jest skowronkiem, on o 22 juz spac
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszkaka ja wzięłam 62. Najwyżej będzie w tym pływać
No to ja jak pracowałam, to padalam po 21 i wstawalam przed 6 albo o 5. W zależności gdzie budowa była. Jestem typem skowronka bardziej z zapedami do zimowego niedźwiedzia - przerwiesz mi sen, zabiję!BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Madzia, Kira ogólnie śpi ładnie ale regularne pobudki wykańczają do tego czasem są takie dni że jest “nieodkładalna”
A my właśnie wróciliśmy z pierwszego godzinnego spaceru Kirunia momentalnie zasnęła
(wiem wyglądam fatalnie no ale cóż... ja to nie A. Lewandowska żeby po tygodniu od porodu promienieć )
grzanewino, Magdzia85F, BP 02, Tusianka, Ilona92, Etoilka, ibishka, Rene, Agiii37 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Oj, no dziękuję może pierwszy rzut z daleka nie jest zły jednak powiem Wam szczerze, że nie mogę się doczekać kiedy będę mogła iść do fryzjera, ogarnąć włosy, cerę i w ogóle się tak jakoś bardziej kobieco poczuć bo póki co nie lubię patrzeć w lustroKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotko promieniejemy
Co do samopoczucia mam to samo!
Marze o kosmetyczce i fryzjerze! To pierwsze do zrobienia, ale drugie? Chociaż moja mała śpi teraz id 12.40 także dało by rade. Moja czasem ma dziwne napadu płaczu przy kp. Trzeba brac do gory odbicie, baki itp.
Co do ubierania. U mnie jest powiedzmy te 18-20 st, ale jest tez mocny wiatr. Mam "misiowi kombinezon " plus czapka i kocyk. Dziecko jest mega delikatne także trzeba wszystko sprawdzać. Jesli nie mamy ochoty wychodzić mozna tez werandowac malucha
Dzis sie zdziwiłam bo zadzwonił do mnie lekarz prowadzacy ciąże i pytał czy urodziłam itp.
Dziewczyny to dobre wieści przynosicie z wizyt!
Mnie boli dzis całe podwozie od szycia złe mi dzis tak na prawde:/ jeszcze mam dziwne zgubienia po szwach jakby sie krew tam zebrała -
nick nieaktualnyIlona a masz jakieś inne ba ciele zszywane rany? Może problem masz z gojeniem i powychodza zgrubienia.
Bo ja mam i wiem, że się pobujam z gojeniem. I bebrzą mi się rany.
Klaudia to dobrze, jak Mała będzie, to aż takiego wstrząsu nie będzie
Mnie gin prosił o sms, jak urodzęWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 16:56
Ilona92 lubi tę wiadomość