Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
a mi belly dziś pokazało "Ciąża donoszona"!
i u lekarza bylismy i powiedział, że może nawet do 20.04 donoszę
w weekend mam pojechać na ktg gdzieś i za tydzień znowu rutynowa kontrolamyszkaka, ibishka, Tęskniąca, Magdzia85F, Sylwiaa95, Tusianka, Etoilka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Hej
Jak bd w domu to wam wszystko
Życzę powodzenia siły wszystkim ktore sa jeszcze po.
Iga ważył 3730 g i 56 cm urodzona siłami natury z pomocą kroplówki.
PozdrawiamTusianka, ibishka, Tęskniąca, pomarańczka_33, Etoilka, Magdzia85F, Xenka, Monnn, BP 02, Haana, Ilona92, grzanewino, aga_90, Rene, APrzybylska, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
O 3:22 urodziła się Gabrysia, 3990g, 56cm, 10/10. Poród sn, lekko mnie nacięli. Wczoraj o 23 zaczęły się skurcze co 3-4 minuty, na porodówce miałam już 8cm rozwarcia i jak na pierwszy raz poszło podobno super szybko
ibishka, Tęskniąca, pomarańczka_33, Etoilka, Magdzia85F, Xenka, Monnn, BP 02, Sylwiaa95, Haana, Ilona92, grzanewino, aga_90, Rene, APrzybylska, Agiii37 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Wow dziewczyny ale super wieści z rana.
Olka, Marta Gratuluję
Ja właśnie wstałam siku i jakieś różowe plamienie, może to się szyjka skraca? Dziś w nocy jakoś wyjątkowo wstawałam co 2h, a do tej pory tylko raz w ciągu nocy musiałam. Brzuch chyba też mam nizej, a Mały mi mocno świdrował bardzo nisko. -
OlKa, Marta - gratulacje !!!!
Gabrysia jaką ma bujną fryzurę
Kamila - kciuki !!!
My mam dziś ostatnie KTG przed terminem.
Wczoraj pisałam, że może zacznę po schodach wchodzić i wiecie co?....wróciłam z tego Lidla a tu winda nie działa i na 3 p. na piechotę z zakupami byłam zmuszona wejść- nie ma w życiu przypadków
Tusianka, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny