Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKlaudia to ładnie Cię Szyjka załatwiła. Straszyła, że hoho a teraz nic.
U mnie okna, mycie podłogi nic nie dało. Mąż piłkę przyniósł. Ledwo z niej wstałam, zakwasy będą że szok!
Emily jak tam?
Iza przysiady? 2 zrobię możeWiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2018, 10:01
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
CZesc dziewczyny!
Gratulacje dla szczęśliwych Mam! Duzo zdrowia dla Was i szybkiego powrotu do normalności!
Kamila, jak Ty uhodowalas takiego chłopa? Moja babcia za 5kg syna dostała 500xl od Gierka! Trzymam kciuki zeby balonik pobudził szyje
Myszkaka ja bym masowala szyje. Lekarz zna położna? Jesli u ciebie ze zdrowiem wszystko ok to czekaj jesli nue masuj.
Klaudia obalasz mity skróconej szyjki!
Magda rzucam na Ciebie uroki żebyś szybko urodziła i przed weekendem pokazała Adusie !
Na mnie sprzątanie i schody nie działały, Ni spacery i dźwiganie
I obalam mit zimnej kawy i jedzenia
U Was tez tak pięknie za oknem?Magdzia85F, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Ola - gratulacje!
Marta- widzisz, jednak rozpoznalaagrtulacje
Kmila- trzymaj sie tam! Wszystko siw uda!
Oj dziewczyny, pospalam dzis do 10 i tak mi z tym dobrzepozniej znowu pojde spacerowac, niech sie Groszek zastanawia co dalej
Ja sie z pilka zalatwilamjk nadmuchalam to okazala sie byc mala- 45 cm srednicy, nie wiem jak czytalam przy zakupie
Tusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Martusianka - Gratulacjee!
OlKa - Gratulacje!
pogoda dziś piękna, tak że dzieciaczki tez już chciały zobaczyć wiosnę
a ja piorę już trzecie pranie chodzi, trzeba korzystać z pogody póki jest
i jeszcze chciałabym ogródek choć troszkę ogarnąć, chociaż wyjątkowo zgaga mnie męczy od rana, jak już to wcześniej wieczorem mnie dopadała, no i schylić się ciężko
Iza - ja też jeszcze nie rodzęposiedzimy tu jeszcze troszkę mam nadzieję
Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
No u mnie akurat mit zimnej kawy się sprawdza i nie jest mitem tylko rzeczywistością
BP, spanie do 10? Jedno wielkie zazdroja niedługo sobie zapałki na stałe na powiekach chyba zamontuje
Pogoda faktycznie pogodna i mamy w planach dzisiaj pierwszy spacer tylko na kiriera czekamy a ten jak zwykle się nie spieszyKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 wrote:
BP, spanie do 10? Jedno wielkie zazdroja niedługo sobie zapałki na stałe na powiekach chyba zamontuje
ja jak juz zasne to spie super
tylko zasnac czasem ciezko bo chodze do toalety jak nawiedzona- z 6 razy zanim uda sie zasnac
-
Melduję się po wizycie
Spojenie ok, bol musi powodować to że mała ma już mocno przyparta główkę. Szyjka jeszcze nie zgladzona. Termin z usg szybciej niż OM. Bo Suwaczek jest z OM na 1.05 a termin na 28.04 ostatecznie. Mała ma już 2900g.
Za tydzień ktg, za 2 tyg wizyta +ktg. Magnez do odstawienia bo że już nawet jak coś to jestem w terminie i mogę śmiało rodzicBP 02, Tusianka, grzanewino, Magdzia85F, Ilona92, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia trzymajcie się mocno! Mam nadzieję, że to tylko chwilowe!
Dorotko to Kira w nocy kiepsko śpi? Czy to przez kilka pobudek?
Pogoda cudowna. My już byliśmy 1,5h spaceru. Wszystko nie boli. Haha
Iza! Ty może się nie spiesz jeszcze
BP a o której się kładziesz spać?ibishka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tez juz po wizycie
moje leukocyty w moczu spadly ale nie calkiem wiec lek do powtorzenia. Szybkie usg- lozysko ok i wody tez ok. Szyjki nie sprawdzal nawet. Jak nie urodze do 17go, to wizyta w dniu terminu. No i moja waga +5kg to podobno woda i obrzęki, mam pilnowac cisnienia..