Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily89 wrote:Magda, co do siedzenia - idealne jest koło do pływania dla dzieci
mnie uratowało przy kroczu i hemoroidach.
-
Tęskniąca wrote:A mi lekarka kategorycznie zabroniła na nim siadać, powiedziała, że to tylko dla tych, co nie maja szwów. Ze szwami podobno koło więcej krzywdy może zrobić niż pożytku, więc moje poszło w kąt ;(
Szok jak podwjścia się różniąWiadomość wyedytowana przez autora: 26 kwietnia 2018, 16:10
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Współczuję Wam dziewczyny tych problemów.
Jesteśmy po wizycie położnej. Kluska waży 4600gZmierzyła ją sznurkiem i wyszło 60cm. Generalnie wygląda jak miesięczny niemowlak, a nie 3-tygodniowe dziecko
Rene, Magdzia85F, aga_90, grzanewino lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:Współczuję Wam dziewczyny tych problemów.
Jesteśmy po wizycie położnej. Kluska waży 4600gZmierzyła ją sznurkiem i wyszło 60cm. Generalnie wygląda jak miesięczny niemowlak, a nie 3-tygodniowe dziecko
mój dziś waży 3920gTusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Dziewczyny za rady. Gulkę z cycka Kira “zjadła” w nocy
Byłyśmy dzisiaj u ortopedy z bioderkami. Wszystko ok, teraz musimy się zapisać jeszcze na usg. Ale jak na złość mieli awarię windy a ja sama z wózkiem! Raz mi pomogła miła kobietka a potem już niestety musiałam sobie radzić sama - dałam radę ale to masakra była.
I kierowcy autobusów którzy myśleli chyba że worki z ziemniakami wiozą a nie ludzi... Dramat i brak słów.
Poza tym walczymy z katarem i kolki nas niestety nie opuszczają.
A ja na 5 maja zapisałam się do fryzjera. Z jednej strony nie mogę się doczekać a z drugiej się boję bo idę do obcego bo moja fryzjerka się urlopuje
Jutro jedziemy na wizytę popołogową do gina a potem do Obi po kwiatki do ogródka
Duuuże te Wasze dzieci, mój okruszek wczoraj ważył 3220ggrzanewino, aga_90, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Magdzia85F wrote:U mnie ważenie dopiero 04.05!
Marta to nieźle Malutka rośnie
Rene jak u Was?
pomarańczka współczuje kataru i kolek oby szybko odpuściły -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene współczuję, trzymaj się kochana mam nadzieję że szybko choroba przejdzie.
Iza nie wiem czy Ci gratulowalam, wszystkiego najlepszego super ze dałaś radę i już wszystkie się rozpakowalysmy.
Ja dzisiaj zaliczylam gina dostałam tabletki anty za pok roku chyba spirala muszę się zastanowić, wszystko ok, jakaś mi nitke wyjął jeszcze ale ok.
Wzielam że sobą 120 ml mm i dałam synkowi o 16 a o 15 jadł cycka i pospal 1,5 godziny i znowu cycek on ma taki spust że coś strasznego, muszę pilnować bo starszego tak spaslam że od 5 mca odchudzalam ale wszystko się fajnie skończyło
Matko ja jutro znowu wizyta w szpitalu zgubili mi analizę moczu Łukaszka mam tylko posiew znowu wyszły bakterie może źle pobrałem, czekałam z otwartym pojemnikiem pół godziny aż zrobił siku do niego, może to dlatego
Tak się wkurzylam na te wyniki bo były mi potrzebne a teraz dupa jutro może w szpitalu mi zrobią na szybko, zobaczę.
Trzymajcie jutro za nas kciuki. -
Czesc dziewczyny!
Agatko trzymam za Was kciuki! Wszystko bedzie dobrze! Oby dodatkowych wizyt juz nie było.
Rene duzo zdrowia dla Dzidziusia i duzo siły dla Ciebie.
Z kołem Wam nie podpowiem bo nie używałam. Po zdjęciu szwów pomogły mi cw kegla, pi 2 dniach jak niwo narodzona. Prwnie moje podwozie było mega nieukrwione.
Ja zapisuje Mała do szpitala na usg. Zreszta w Warszawie macie ogromny wybór. Skierowanie jest tylko potrzebne.
Dorota super, ze po zastoju ani śladu
Cziraj ściągnęłam cała butelkę mleka! Az sie przeraziłam ile tego jest. Tylko musze to robic wyluzowana, czytac słychać muzyki czy cokolwiek innego, nue daj Boże patrzeć na laktator i ilosc ściągniętego mleka.
Rene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU mnie mleko ciągle kapie z piersi. Muszę spać z tetrami! Po nocy z 1 piersi cała mokra. Mała już nie wyrabia ze zmęczeniem tego.
Agiii zdrówka dla synka! I spirala chyba lepsza. Nie trzeba się tak faszerować.
Ilona no właśnie chodzi o to, że terminy mega długie. Mnie położna mówiła, że na płockiej i na lindleya więc najpierw tam się dowiemy.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
U mnie w szpitalu robili usg, a teraz to jak sie zapisze pewnie oby szybciej niz w 3 miesiącu:)
Magda to ściągaj. Moja ciocia ściąga i kapie w mleku córkę bo ma strasznie sucha skorea urodziła sie baaardzo wcześnie. Termin miała na początek marca, a zrobili cc 24 grudnia. Także mleko przydaje sie pielęgnacyjne
Druga ciocia tez mówiła, ze z tetrami chodziłaMagdzia85F lubi tę wiadomość