Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu mnie też bolała tylko.mnie rwalo pod pache, czy masz twardą tą pierś, ja przykladalam liście z kapusty zimne z lodówki karmilam też bo trzeba i odciagalam pokarm, nie masz gorączki, mi też położna mówiła żeby masować i oszukiwać pierś ale delikatnie.
Emily super, mi właśnie chodzi o dwie ręce wolne od 14:30 karmie non stop co odkładać to źle, muszę kupić tą chuste -
nick nieaktualnyAgiii nie mam. I pierś nie jest twarda, trochę może była ale dałam Adzie i od połowy dnia z tej pila. Kapusta poszła w ruch. Wzięłam ibuprom. Masuje.
A do Was położne przychodzą te same co do Maluszków?
Mnie zaczęło boleć przy sikaniu, cewka.
Dorotko nie jesteś kiepską matką! Jesteś naj dla swojej Kiruni!
Przejdź na mm jak się meczysz.
Ja mam wyrzuty bo daję Małej jeść przez nakładkę.
Moja wisi od 13 z przerwami. Nareszcie zasnęła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 kwietnia 2018, 19:24
-
Rene wrote:Tęskniąca cieszę się że lepiej już się czujesz:-)
grzanewino ładny przyrost:-)u nas dotychczas przybrał 260g.
dziewczyny napiszcie mi po jakim czasie rozpuszczają się szwy?od cesarki minęło dwa tyg i trzy dni a ja nadal je mam...
Mi się w ogóle nie chcą rozpuścićdwa takie co były bardziej na wierzchu zdjęli mi dwa dni temu w szpitalu, a te głębiej siedzą, zrobił mi się tam taki guzik który mnie zaczął strasznie boleć
Ja mleko odciągałam dwa razy żeby mąż miał na wszelki wypadek butelkę jak jechalam do szpitala na zdjęcie szwów. U nas jest chyba taka ilość że Mały się najada ale mi nic nie cieknie. Czasem kilka kropli poleci ale noszę praktycznie jedne wkladki cały dzień i nie są mokre.
W 10 dni przybrał 540g więc raczej jest ok -
Dzięki Madzia, ale ja już psychicznie nie wyrabiam. Ostatnio co ją przystawiam to jest krzyk i wyginanie się, chwilę possie i za chwilę krzyk. Jak podaję jej butelkę to je. I już głupia jestem bo nie wiem o co chodzi
jedynie w nocy je ładnie, w dzień jest dramat
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Rene dobrze że juz lepiej z synkiem, ale nadal dużo zdrówka życzę, 3majcie sie tam
Do nas położna przyszla w sumie 3 razy w tym raz stała na wycieraczce w przedpokoju, także ten.. a mnie nawet nie oglądała.
Ja wczoraj zamówiłam chustę i nie moge sie jej doczekać
Agi znalazłam taką:
http://allegro.pl/wiazana-chusta-tkana-n17-zaffiro-be-close-womar-i6118614792.html
Za 130zł i jeszcze wczoraj byla darmowa przesyłka. Nie znam sie na chustach, ale opinie ma same najlepsze
Dorota nie spinaj sie na siłę, bo wtedy tym bardziej bedziesz tracić pokarm, a mała bedzie sie przy cycku denerwowac. Błędne koło. Ty masz być szczesliwa, a wtedy i Kira będzie, nieważne czy na mm czy na Twoim mleku
Kinga- bardzo ladnie Grześ przybiera
Magda- nakładki nie są takie straszne, krzywdy na krótką metę dziecku nie zrobią, a zobaczysz ze pewnego dnia nie będą Ci już potrzebneRene lubi tę wiadomość
-
Aga - mam ta chuste od zaffiro, dostalismy w prezencie i... jest tragiczna
Po pierwsze jest printowana wiec ładna ma tylko jedną stronę. Ale gorsze jest to ze jest strasznie sztywna. Tragicznie mi sie ja dociagalo...
Zostawiłam ja tylko dlatego zeby zrobic z niej hamak Mlodemu...
Spójrz na Luna Dream - maja teraz -25%, choc ja z całego serca polecam pasiaka z Lenny Lamb lub Little Frog.
P.S. moja kumpela sprzedaje swojego pasiaka z LL (A druga z LF), wykochane i złamane. Sprawdzic po ile sprzedają?
-
Aga - szczerze? Zwróciłabym ta z zaffiro i kupiła inna. Na prawdę, stracisz pieniądze bedziesz sie wkurzac i jeszcze zniechęcisz sie do noszenia. Zakup internetowy bez problemu można zwrócić w ciągu 14 dni. Oczywiście zrobisz jak zechcesz, ale z całego serca odradzam Ci zaffiro...