Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Wodzionka
2-3 kromki chleba, zabek/dwa czosnku, łyżka masła, magi, sól, pieprz, 200 ml wrzątku
Chleb pokroić w kostkę i wrzucić go do głębokiego talerza, dodać przeciśnięty przez prasę czosnek, masło, sól, pieprz i magi, zalać wrzątkiem. Od razu jeść. Gotowe.
Pieska na raz, wiem że może nie wygląda apetycznie ale bardzo dobrze działa.Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Drogie Mamusie
Ja dzisiaj witam się w 14 tygodniu i tym samym rozpoczynam II trymestr
Niedawno myślałam o tym, że 25.09 to taka odległa data, a tu pyk i już
Jak minął Wam weekend?
Polecam Wam moje ulubione filmiki na każdy tydzień ciąży:
https://www.youtube.com/watch?v=9inkbZ6Iwiw
Krótko, zwięźle i na temat. Plus czyta Krystyna Czubówna
A ja dziś idę do siostry na piżama-party: siostra i jej synek, kuzynka i ja, poleje się Picolo
Udanego dnia
Magdzia85F, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
AnaMarie88 wrote:Dzisiaj teściowie byli na obiadku i dostali ramkę z ładnym USG. Wyszli godzinę temu. Rozdzwoniły się u nas już wszystkie telefony, za tydzień prenatalne. Mamusiu!!!
Jak teściowie zareagowali na nowinę?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dzisiaj ☺ ja czekam na wizytę u ortodonty.
Jak już kiedyś pisałam każda udziela się gdzie ma ochotę i nikt nie mówił, że tamtego wątku nie lubi. Ja z lojalności do swojego zostaję tutajWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 10:12
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyMnie zastanawia dlaczego forum taki podział zrobiło.
Podforum ogólne a potem na trymestry? Bo teraz jak wejdziemy w drugi, to zakładamy drugi wątek na 2 trymestrze?
Edwarda nie pisz tak i się nie denerwuj. Po prostu dziewczynom jest teraz dziwnie wbić się w rozmowę, gdzie dziewczyny się znają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 10:31
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny nie wiem czy takie przekomarzanie ma sens. Bardzo Was proszę szanujmy się wzajemnie. Gdybym miała być na prawdę upierdliwa, napisała bym, że mój wątek był pierwszy, ale czy ma to jakieś znaczenie?Ehh....
Z innej beczki dowiedziałam się, że obecnie żadne leczenie ortodontyczne nie wchodzi w grę i koniecznie muszę usunąć 814.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
Moja 8 nie chciała wyjść i się męczyłam z nią kilka lat Co poszłam do chirurga szczękowego, to jeden mówił "że taka moja natura i będzie boleć", drugi chciał usuwać razem z kawałkiem szczęki. Ale trafiłam w końcu do ogarniętego lekarza, który mi ten ząb usunął. Ech, ale co się nacierpiałam to moje.
Od jakiś 3 tygodni boli mnie pośladek. Każda zmiana pozycji w łóżku, wstanie i położenie się to takie ostre rwanie. Właśnie wróciłam z poczty i apteki, i całą drogę mnie bolało. Miała któraś z Was coś takiego?
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm