Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja miałam takie rwące bóle w plecach i pośladku kiedy chorowałam na rwę kulszową. W ciąży o kręgosłup trzeba bardzo dbać. Z resztą jak o całą resztę
Mnie też przeraża usuwanie i znieczulenie, ale mam stan zapalny, a z tego mogą być gorsze kłopotyWiadomość wyedytowana przez autora: 26 września 2017, 11:34
Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Oj, te 8 to katorga ja mialam dlutowana niecaly rok temu- nie wspominam dobrze, ale przyznaje ze ulga duza po- bo zaczynala sie jakas infekcja. Takze polecam usuwanie, poki nie ma problemow...
Edwarda, Magdzia
Bardzo dobrze ujete- mi trudno jest tak po prostu wkrecic sie w nowa dyskusje, jestem raczej niesmiala osoba CO nie przeszkadza mi podczytywac drugi watek Wydaje mi sie ze tu bardziej swojsko juz sie zrobilo, ale to moje odczucie
Obserwacja analityka- w poniedzialki zwykle malo sie na forum dzieje kazdym
Pieknego wtorku zyczeAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Ja byłam 19.09 na leczeniu innego zęba i babka powiedziała, że najlepiej ortodonta i aparat, bo on zrobi miejsce dla 8 i bedzie git. A dziś ortodonta, że takie rzeczy to dopiero po porodzie. Mam wizytę w przyszłym tygodniu to może w końcu się dowiem co dalej.
Na komórce mi kasuje treść, a od rana Was pytam jak Wam się śpi. Ja nie mogę znaleźć sobie miejsca14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
Ja się naczytałam, że można spać tylko na lewym boku i boję się zasnąć, durna ja
A do tego dziś mnie mdli okrutnie. Czy teraz już nie miało być lepiej?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:Ja się naczytałam, że można spać tylko na lewym boku i boję się zasnąć, durna ja
A do tego dziś mnie mdli okrutnie. Czy teraz już nie miało być lepiej?Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Emily89 wrote:To jest mit - mozna spac jak nam wygodnie - poczytaj o tym u mamaginekolog
Masz link do tego wpisu? Jeśli tak, to wklej na forum.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Zawsze miałam problemy ze spaniem. A teraz mam kumulację: ciężko mi zasnąć, budzę się na siusiu od 4 do 6 razy, mam durne sny i wstaję jak za karę, myśląc tylko o powrocie pod kołdrę
Znacie może jakieś sposoby żebym się normalnie wyspała? O spaniu w dzień nie ma mowy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Hej
Ja tez wstaje minimum 5 razy na siusiu.u mnie problemy ze snem zniknely jakis 2 tyg temu tak same z siebie.
Od poczatku ciazy nie moglam spac,meczylam sie strasznie i niestety nie znalazlam zadnego sposobu by sobie pomoc,wiec nic Ci niestety nie doradze.
Przeczekalam,i samo z siebie przeszlo.
Ale dzis tez nie spie od 3,maz wstawal bo jechal do Pl i tak jak pojechal tak ja juz zasnac nie moglam:-(
Niestety tez w dzien nie umiem spac wiec tego nie odespie.
Dzis bede spala pierwszy raz sama odkąd jestesmy razem:-((((
Wiec ta nocke tez zapewne mam z glowy...
-
Tez miałam dlutowaba ósemkę dolna 1.5 r temu, była tragedia. Szczękościsk i bol przez tydzień, ale pozniej juz wszystko dobrze. Za pol roku wyszła górna z tej samej strony i musiałam usunac bo miejsca nue było i blokowała mi szczękę teraz powoli wychodzi kolejna górna, jak zacznie sue ujawniać to tz pójdę na usunięcie. W poprzednim miejscu Zam miałam świetnego chirurga.
Ja spie tak jak mam ochote, dopóki nic nie boli, korzystam jak moge. Lewa strona jest lepsza bo bardziej dotlenia dziecko, a po prawo jest wątroba .
Jazda na prawo udzielać sie gdzie chce i rozumiem, ze w jednym wątku czujemy sie lepiej w drugim gorzej. Pomimo internetowej rozmowy bardzo łatwo jest wyczuć typ drugiej kobiety. No wlasnie zawsze miałam problemy by dogadać sie z kobieta
Pierwszy raz w ciazy widziałam osoby nago, zawsze gdy chciałam "zdjąć majtki" pojawiały sie kolejne haha , a tu hop i nagości .
Ja w piatek miałam pogrzeb babci, a weekend jakis zleciał. Sobita szlafrokowa, niedziela grzybobraniowo, goscinna plys segregacja kwiatow na cmentarzu i tak oto jutro mam 2 prenatalna w IMiD u lekarza z certyfikatem
Dominika nie martw sie, wlacz sobie film, zrób domowe spa, ja wiem z doswiadczenia ze to jednak fajnie czasem odetchnąć od siebie.
Co do budzenia sie w nocy to standard miedzy 1-3 i ok 5-6 .
-
Hello u mnie dalej nudna ciąża.. czuję się wręcz idealnie. Wczoraj Ginek. Dała mi skierowanie na prenatalne i idę 02.10 - zamierzam też zrobić test pappa. Dzidzia na siedem centymetrów .. dalej nie wiem jaka płeć :p czy wam na prenatalnych pierwszych już powiedzieli?
BP 02 lubi tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Tez miałam dlutowaba ósemkę dolna 1.5 r temu, była tragedia. Szczękościsk i bol przez tydzień, ale pozniej juz wszystko dobrze. Za pol roku wyszła górna z tej samej strony i musiałam usunac bo miejsca nue było i blokowała mi szczękę teraz powoli wychodzi kolejna górna, jak zacznie sue ujawniać to tz pójdę na usunięcie. W poprzednim miejscu Zam miałam świetnego chirurga.
Ja spie tak jak mam ochote, dopóki nic nie boli, korzystam jak moge. Lewa strona jest lepsza bo bardziej dotlenia dziecko, a po prawo jest wątroba .
Jazda na prawo udzielać sie gdzie chce i rozumiem, ze w jednym wątku czujemy sie lepiej w drugim gorzej. Pomimo internetowej rozmowy bardzo łatwo jest wyczuć typ drugiej kobiety. No wlasnie zawsze miałam problemy by dogadać sie z kobieta
Pierwszy raz w ciazy widziałam osoby nago, zawsze gdy chciałam "zdjąć majtki" pojawiały sie kolejne haha , a tu hop i nagości .
Ja w piatek miałam pogrzeb babci, a weekend jakis zleciał. Sobita szlafrokowa, niedziela grzybobraniowo, goscinna plys segregacja kwiatow na cmentarzu i tak oto jutro mam 2 prenatalna w IMiD u lekarza z certyfikatem
Dominika nie martw sie, wlacz sobie film, zrób domowe spa, ja wiem z doswiadczenia ze to jednak fajnie czasem odetchnąć od siebie.
Co do budzenia sie w nocy to standard miedzy 1-3 i ok 5-6 . -
Dominika - nie martw się, wszystko będzie ok. Włącz sobie jakąś komedię romantyczną, weź przytulankę i jakoś nocka minie z moim mężem pierwsze lata spędziliśmy nierozłącznie. Gdy wyjechał na zarobek do Danii nie mogłam się pozbierać z rozumem. Teraz jest lepiej.
Ilona - ja mam podobnie, jakoś z facetami mi łatwiej się dogadać ;)Dlaczego masz 2 prenatalne?
olKaczucha - mi lekarz powiedział, że chyba dziewczynka (11t3d miałam USG).14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Tak drugie, jedno po drugim. Mam gina prywatnie bez certyfikatu i wizyty na NFZ ( tu zapisy ba usg sa straszne) . Dr na certyfikat i na super opinie. Usg nue szkodzi wiec chetnie poznam zdanue innego.
Drugie "książkowe" prenatalne to połówkowe ok 20 tygodnia, wtedy niby wszystko najlepiej widac.