Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ja zawsze byłam płaczliwa i się szybko wzruszałam. A teraz mam wrażenie, że jakoś mniej. Za to jutro mam wizytę u gina i od kilku dni milion czarnych myśli, czy wszystko dobrze z dzieckiem. Wcześniej nie miałam prawie żadnych objawów, to źle. A jak zaczęły się znowu lekkie mdłości z rana, to też niedobrze Chyba nic nie dogodzi kobiecie w ciąży
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
A ja cale zycie bylam nerwowa i pyskata do tego,od malego.
Ale teraz to az sama sie siebie boje...
Wszystko mnie wkurza,wszystko.
A i jeszcze do tego zrobilam sie mega niezdarna...obijam sie o wszystko,wszystko mi z rak leci.
To sobie wyobrazcie jaka wsciekla chodze,a jak obiad gotuje to maz i syn kuchnie omijaja wiellllkim łukiem.
-
Tusianka wrote:Ja zawsze byłam płaczliwa i się szybko wzruszałam. A teraz mam wrażenie, że jakoś mniej. Za to jutro mam wizytę u gina i od kilku dni milion czarnych myśli, czy wszystko dobrze z dzieckiem. Wcześniej nie miałam prawie żadnych objawów, to źle. A jak zaczęły się znowu lekkie mdłości z rana, to też niedobrze Chyba nic nie dogodzi kobiecie w ciąży
Wszystko będzie pięknie, nastaw się pozytywnie, bo jutro zobaczysz znowu swoje maleństwo14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Myślę, że mobilne USG mogłoby się nadać w dogodzeniu kobiecie w ciąży to by było coś fajnego.
Wszystko będzie pięknie, nastaw się pozytywnie, bo jutro zobaczysz znowu swoje maleństwo
Powinni dawać takie każdej kobiecie na pierwszej wizycie do używania w domu
3990g, 56cm -
Dominika32 wrote:A ja cale zycie bylam nerwowa i pyskata do tego,od malego.
Ale teraz to az sama sie siebie boje...
Wszystko mnie wkurza,wszystko.
A i jeszcze do tego zrobilam sie mega niezdarna...obijam sie o wszystko,wszystko mi z rak leci.
To sobie wyobrazcie jaka wsciekla chodze,a jak obiad gotuje to maz i syn kuchnie omijaja wiellllkim łukiem.
Ja zawsze byłam niezdarna, a teraz to apogeum, mąż tylko na mnie z politowaniem patrzy14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Magdzia85F wrote:Jakaś płaczka się robię. Przeczytałam o tym, że dziecko słyszy mamę i łzy:-P
Normalka , ja ryczę:
1. jak spojrze na USG, gdzie malenstwo ssie kciuk ,
2. jak sobie pomysle jakie jest juz duze (cale 6 cm i ma juz wszystko, tylko bardzo małe )
3. jak sobie pomysle, jakie to niesamowite, ze we mnie rozwija sie drugi czlowiek
4. i w ogole prawie za kazdym razem kiedy o tym mysleAPrzybylska, Oublier, Magdzia85F, aga_90, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem po badaniach:-) wszystko super! Na początku Dzidzia nie chciała współpracować, więc miałam przykazań wypić sporo wody i zjeść słodkie.
Termin porodu taki, jak był 12.04.2018aga_90, Ilona92, Tusianka, APrzybylska, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Magdzia bardzo się cieszę, że na badaniach wszystko w porządku
A ja się pytam czy czasem w II trymestrze nie miało być lepiej? Od wczoraj mega migrena, głową nie mogę ruszać i plecy jak z kamienia dodatkowo wieczorem zjadłam bułkę, żeby w nocy mnie głód nie obudził i oczywiście pół nocy wzdęcia, bieganie do WC ... a rano ledwo zdążyłam do kuchni taka byłam głodna
Czy może być tak, że I trymestr w miarę spokojny do II za to gorzej?
Na dziś siostra zaplanowała wyjazd do Ikea, mam nadzieję, że trochę się rozruszam.Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyAPrzybylska nie strasz. Liczę że będzie lepiej!
AAA wczoraj ciśnienie było wysokie, może stąd ból głowy.
Zauważyłam, że bułki na noc to kiepski pomysł. Bo też miałam wzdęcia, teraz jem białko z warzywami i ok. Ogólnie jak zaczęłam jeść jak wcześniej ( nareszcie jem znowu warzywa) to lepiej mi na żołądku.
My z Mężem często do Ikei jeździmy. Od kilku miesięcy chcę komodę kupić i jakoś nie mam chęci kasy wydawać. A przyda się na rzeczy Maluszka.
Może Męża bym jutro gdzieś wyciągnęła, bo ładna pogoda. -
U nas tez pogoda dzis piekna, chyba pojedziemy za miasto na weekend. Ja juz czekam na te prenatalne w srode z taka niecierpliwoscia... Tez bym chciala wiedziec, ze wszystko dobrze... oby...
Zastanawiacie sie juz nad pokojem dzieciecym? Ja tak powoli mysle co i jak bym chciala -
BP 02 wrote:U nas tez pogoda dzis piekna, chyba pojedziemy za miasto na weekend. Ja juz czekam na te prenatalne w srode z taka niecierpliwoscia... Tez bym chciala wiedziec, ze wszystko dobrze... oby...
Zastanawiacie sie juz nad pokojem dzieciecym? Ja tak powoli mysle co i jak bym chciala
BP opowiadaj co tam wymyśliłaś? :)a na badaniach będzie wszystko superMagdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
Hej
ja się w środę pochwaliłam że czuję się lepiej, a wczoraj tak mną przeciorało, że sama siebie podziwiam że zatrzymałam wszystko w żołądku do momentu wejścia do domu, a wracałam autobusem ponad godzinę
także już się nie będę chwalić gdy poczuję się lepiej ale podobno zdarzają się ciąże że I trymestr jest w miarę ok, a wszystko nasila się w II mam nadzieję że u nas tak nie będzie!
i gratuluję udanych wizytMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!
Ja właśnie wróciłam z wizyty W nocy nie mogłam usnąć, bo się bałam czy wszystko dobrze. A tu dzidzia rośnie dobrze, ma już ponad 5 cm!
Lekarz mówił, że na jego oko wszystko wygląda w porządku, ale w czwartek mam prenatalne i tam mi wszystko dokładnie posprawdzają
https://zapodaj.net/256e2b3677b06.jpg.htmlMagdzia85F, aga_90, APrzybylska lubią tę wiadomość
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
Tusianka wrote:Dzień dobry!
Ja właśnie wróciłam z wizyty W nocy nie mogłam usnąć, bo się bałam czy wszystko dobrze. A tu dzidzia rośnie dobrze, ma już ponad 5 cm!
Lekarz mówił, że na jego oko wszystko wygląda w porządku, ale w czwartek mam prenatalne i tam mi wszystko dokładnie posprawdzają
https://zapodaj.net/256e2b3677b06.jpg.html
Tusianka lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]