Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha, Marta ja ten przepis to dla siebie chciałam :p :p :p

f2wl9vvje61wiuku.png
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To nie fair, ja znów chudnę :( już mam 57 i trochę :(

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 16:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dla siebie znam przepis - mniej żreć, więcej się ruszać :D

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga_90 wrote:
    Ja kupiłam temperowki do warzyw w Lidlu za 12zl, ale jeszcze nie używałam, więc polecić nie mogę :d

Dorota ja w takich chwilach robię leczo z cukinią- szybko i zdrowo ;)

Magda skoro tyle sika i wyproznia to co jej się ma odkładać? Dziewczyna dba o linię! Mogłaby się podzielić tym przepisem na sukces by dużo jeść a mało tyc :p

Aga może :P hehehe
    Szkoda, że ja tak nie mam :P bo niestety mam jeszcze 10 kg do zrzucenia :( a waga już nie spada...

pomarańczka_33 wrote:
    To nie fair, ja znów chudnę :( już mam 57 i trochę :(

Oż Ty!!! Oddam kg, ile chesz???

Marta - znalazłam na all z certyfikatem z wysyłką 35 zł. Kupiłam :P (w sumie czego ja to nie kupiłam...)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 17:31

Tusianka lubi tę wiadomość

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, to daj mi tak z 5 kg ;D
    I co jeszcze kupiłaś? :)

• aga_90 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Leje!! Ale jak, masakra. Przyszło upragnione ochlodzenie. Jak to niewiele człowiekowi do szczęścia trzeba :P

Edit: już po deszczu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:32

pomarańczka_33, nick nieaktualny, ibishka lubią tę wiadomość

f2wl9vvje61wiuku.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    Madzia, to daj mi tak z 5 kg ;D
    I co jeszcze kupiłaś? :)

Nawilżacz (bo ktoś zepsuł:/), wkładki laktacyjne z 300szt :P bo idą, piżamy na zimę Adzie, tego gryzaka...i książki (o BLW, zawitkowskiego i jeszcze o złości na dzieci)

Aga zazdroszczę!!!! tu w centrum masakra :(

pomarańczka_33 lubi tę wiadomość

• Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tez leje, od 2 godzin non stop

xk81pfk.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pozazdrościły i po deszczu.. Ech ;p

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Sylwiaa95 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie nadal leje :P taka ulewa ze w gminie juz 10 zastepow strazy pozarnej w akcji...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 18:59

xk81pfk.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas się zbieralo ale obeszło się smakiem :)

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka, ja tez oddam, tylko w cycki nie bierz, bo będę zazdrosna ;p
    U nas popadało 20 min i tyle...
    Dziewczyny a propos książek, jak przeczytacie jakąś naprawdę wartościowa książkę o dzieciach to dajcie znać, bo rynek jest tak zawalony amerykańskimi poradnikami życia (czytaj szmelc dla małolatów) że ja nawet do księgarni nie zaglądam..póki co wierze intuicji ;)

nqtko7eswtot5kmm.png

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klaudia, rozbroiłaś mnie tymi cyckami hahaha ;D

Co do książek to mam podobnie, boję się je czytać i też ufam swojej intuicji choć obawiam się, że im dalej tym nie wystarczająca ona będzie, ale zobaczymy ;)

U nas dalej sucho ale się ochłodziło, jak poszłam do ogródka po zabawki Akiego to przywitało mnoe takie fajne rześkie powietrze :)

A co do zakupów to ja będę musiała dokupić jeszcze parę śpiworków do spania, w których jestem zakochana ;)

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 10 sierpnia 2018, 21:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pomarańczka_33 wrote:
    Oj ja też cekam na deszcz i ochłodzenie ;) dzisiaj Misia mocno przytulaszcza jest a mi gorąco :P pomijam już ból głowy :P poszłabym na spacer ale bardzo parno jest

Macie jakiś pomysł na szybki obiad bezmięsny i bezrybny? :)
    tak, placki z cukini plus tzatziki, chłodnik, makaron z pesto, sadzone,

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 09:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zakup książek - BLW - bo przepisy są, a ja jestem jednak mało lotna w kuchni jeśli chodzi o gotowanie :/ zawitkowski mnie ciekawi, bo czytałam trochę...a ta złość - to ciekawa, jestem co to jest za książka (dużo nie kosztowała:P). Ogólnie szukam teraz trochę ksiażek Adzie - pięknie wydanych i żeby można byłlo poczytać (no i czegoś uczyły). Rodzicom nie zabiorę, bo moja siostra tam z córką mieszka - i są w użytku. Plus Mała siostry ma 3 lata i praktycznie 1 ksiażkę zna na pamięć (wiersze tam są i jak super recytuje, mój tata a Jej dziadek ciągle Jej czyta).

Ada dzisiaj wystrzeliła turbo kupą...akurat miałam Jej pampersa zmienić, bo myślałam, że zakończyła...byłam w kupie ja, Ona i niestety łóżko (pranie prześcieradła i poszwy na materac).

A dziś deszcz. SMS z alertem to była jednak pomyłka, bo nic nie było...

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia, te alerty pogodowe to województwami wysłali, a na pd mazowieckiego była masakra... U nas tylko deszcz, ale nie taka niszczycielska ulewa tylko jednostajny długotrwały życiodajny deszcz <3 na taki czekałam całe lato <3

nick nieaktualny, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co za przygoda z rana :) nam raz coś takiego się zdarzyło. Naprzeciwko przewijaka mamy szafe...polecialo aż tam :) u nas ostatnio kupki są rzadziej, były codziennie, teraz ostatnio nie było 3 dni, a aktualnie też 3 dzień bez kupki. Mam nadzieję, że to normalne, nadal jest tylko na mleku z piersi.

Magda, ja proszę o cynk jak znajdziesz godne polecenia książki dla Ady.

Ja dużo wzięłam od mamy teraz, bo opróżnia swoje mieszkanie. Bajki Perrault, baśnie przeróżne, masę przygodowych. Niektóre w niezłym stanie, inne chyba oddam do introligatora. Mam na liście jeszcze parę, które chciałabym żeby były w naszej biblioteczce.

Teraz szukam czegoś na teraz, z ładnymi ilustracjami i grubymi kartami, bo mamy tylko kontrasty i "Pierwszą książkę mojego dziecka".

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczyny :)

Normalnie napisac sie nie da, bo co usiade z telefonem moja mama natychmiast cos chce ;) ona chyba tak specjalnie ;)
    Agi gratulacje!
    Klaudia- u mnie tez byla rocznica testowanka w czeartek :) dziwne uczucie :) byla kreska a teraz jest kluska :D
    Tu w Sopocie sie wczpraj ladnie schlodzilo, pppadalo i od razu przyjemniej.
    Ciekawa jestem ile Maxio wazy po pobycie u dziadkow, niestety wagi tu nie mamy a w przychodni nie chcieli nam pozwolic- bo nie ich pacjent o.O
    No ale we wtorek wieczorem juz bedziemy u siebie wiec sprawdzimy jak sytuacja. Jak to szybko zlecialo- prawie caly miesiac w domu i juz znpwu sie trzeba pakowac :(
    Maxio konczy 4 miesiace w czwartek i kusi mnie troche czy mu nie dac czegos dodatkowo - marchewki czy jablka ale poczekam jeszcze :)
    Ja nie wiem jak my sie zabierzemy :D tyle ubranek i zabawek dostalismy ze walizka to chyba z gumy musiala by byc :D
    No i kupilam spacerowke- ostatecznie zdecydowalam sie na easygo minima- poki co jestem zachwycona ale zobaczymy jak bedziemy uzywac :)

nick nieaktualny, Rene, Tusianka, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość

dxomclb10296nsxe.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 13:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witamy się po dłuższej przerwie
    u nas wszystko ok wczoraj Patryk skończył 4 miesiące:-)byliśmy też na szczepieniu.Synek waży 5800g.Mamy też zwiększoną dawkę wit D z 400 na 600 jednostek z powodu wolnego zarastania się ciemiączka.
    BP też mnie kusiło żeby mu coś dać ale zrezygnowałam,może po 5 miesiącu zaczniemy rozszerzać dietę

Tusianka, aga_90, nick nieaktualny, nick nieaktualny, BP 02 lubią tę wiadomość

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
  • Rene Autorytet

Wysłany: 11 sierpnia 2018, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czy wasze maluchy też gorzej czuły się po drugim szczepieniu niż po pierwszym?

preg.png

Ja 38
    On 40
    💊Euthyrox Asentra Tardyferon Falvit
    18.04/20.04 +
    22.04 pierwsza wizyta pęcherzyk
    06.05 druga wizyta pęcherzyk z zarodkiem i jest ❤️
    27.05 kolejna wizyta
    02.01.2026 PTP
‹‹ 659 660 661 662 663 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ