Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyaga_90 wrote:Ja kupiłam temperowki do warzyw w Lidlu za 12zl, ale jeszcze nie używałam, więc polecić nie mogę :d
Dorota ja w takich chwilach robię leczo z cukinią- szybko i zdrowo
Magda skoro tyle sika i wyproznia to co jej się ma odkładać? Dziewczyna dba o linię! Mogłaby się podzielić tym przepisem na sukces by dużo jeść a mało tyc :p
Aga może hehehe
Szkoda, że ja tak nie mam bo niestety mam jeszcze 10 kg do zrzucenia a waga już nie spada...
pomarańczka_33 wrote:To nie fair, ja znów chudnę już mam 57 i trochę
Oż Ty!!! Oddam kg, ile chesz???
Marta - znalazłam na all z certyfikatem z wysyłką 35 zł. Kupiłam (w sumie czego ja to nie kupiłam...)Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 sierpnia 2018, 17:31
Tusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypomarańczka_33 wrote:Madzia, to daj mi tak z 5 kg
I co jeszcze kupiłaś?
Nawilżacz (bo ktoś zepsuł), wkładki laktacyjne z 300szt bo idą, piżamy na zimę Adzie, tego gryzaka...i książki (o BLW, zawitkowskiego i jeszcze o złości na dzieci)
Aga zazdroszczę!!!! tu w centrum masakrapomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Dorotka, ja tez oddam, tylko w cycki nie bierz, bo będę zazdrosna ;p
U nas popadało 20 min i tyle...
Dziewczyny a propos książek, jak przeczytacie jakąś naprawdę wartościowa książkę o dzieciach to dajcie znać, bo rynek jest tak zawalony amerykańskimi poradnikami życia (czytaj szmelc dla małolatów) że ja nawet do księgarni nie zaglądam..póki co wierze intuicji
-
Klaudia, rozbroiłaś mnie tymi cyckami hahaha
Co do książek to mam podobnie, boję się je czytać i też ufam swojej intuicji choć obawiam się, że im dalej tym nie wystarczająca ona będzie, ale zobaczymy
U nas dalej sucho ale się ochłodziło, jak poszłam do ogródka po zabawki Akiego to przywitało mnoe takie fajne rześkie powietrze
A co do zakupów to ja będę musiała dokupić jeszcze parę śpiworków do spania, w których jestem zakochanaKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
pomarańczka_33 wrote:Oj ja też cekam na deszcz i ochłodzenie dzisiaj Misia mocno przytulaszcza jest a mi gorąco pomijam już ból głowy poszłabym na spacer ale bardzo parno jest
Macie jakiś pomysł na szybki obiad bezmięsny i bezrybny? -
nick nieaktualnyU mnie zakup książek - BLW - bo przepisy są, a ja jestem jednak mało lotna w kuchni jeśli chodzi o gotowanie zawitkowski mnie ciekawi, bo czytałam trochę...a ta złość - to ciekawa, jestem co to jest za książka (dużo nie kosztowała:P). Ogólnie szukam teraz trochę ksiażek Adzie - pięknie wydanych i żeby można byłlo poczytać (no i czegoś uczyły). Rodzicom nie zabiorę, bo moja siostra tam z córką mieszka - i są w użytku. Plus Mała siostry ma 3 lata i praktycznie 1 ksiażkę zna na pamięć (wiersze tam są i jak super recytuje, mój tata a Jej dziadek ciągle Jej czyta).
Ada dzisiaj wystrzeliła turbo kupą...akurat miałam Jej pampersa zmienić, bo myślałam, że zakończyła...byłam w kupie ja, Ona i niestety łóżko (pranie prześcieradła i poszwy na materac).
A dziś deszcz. SMS z alertem to była jednak pomyłka, bo nic nie było... -
Madzia, te alerty pogodowe to województwami wysłali, a na pd mazowieckiego była masakra... U nas tylko deszcz, ale nie taka niszczycielska ulewa tylko jednostajny długotrwały życiodajny deszcz na taki czekałam całe lato
Magdzia85F, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyCo za przygoda z rana nam raz coś takiego się zdarzyło. Naprzeciwko przewijaka mamy szafe...polecialo aż tam u nas ostatnio kupki są rzadziej, były codziennie, teraz ostatnio nie było 3 dni, a aktualnie też 3 dzień bez kupki. Mam nadzieję, że to normalne, nadal jest tylko na mleku z piersi.
Magda, ja proszę o cynk jak znajdziesz godne polecenia książki dla Ady.
Ja dużo wzięłam od mamy teraz, bo opróżnia swoje mieszkanie. Bajki Perrault, baśnie przeróżne, masę przygodowych. Niektóre w niezłym stanie, inne chyba oddam do introligatora. Mam na liście jeszcze parę, które chciałabym żeby były w naszej biblioteczce.
Teraz szukam czegoś na teraz, z ładnymi ilustracjami i grubymi kartami, bo mamy tylko kontrasty i "Pierwszą książkę mojego dziecka".Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Dzien dobry Dziewczyny
Normalnie napisac sie nie da, bo co usiade z telefonem moja mama natychmiast cos chce ona chyba tak specjalnie
Agi gratulacje!
Klaudia- u mnie tez byla rocznica testowanka w czeartek dziwne uczucie byla kreska a teraz jest kluska
Tu w Sopocie sie wczpraj ladnie schlodzilo, pppadalo i od razu przyjemniej.
Ciekawa jestem ile Maxio wazy po pobycie u dziadkow, niestety wagi tu nie mamy a w przychodni nie chcieli nam pozwolic- bo nie ich pacjent
No ale we wtorek wieczorem juz bedziemy u siebie wiec sprawdzimy jak sytuacja. Jak to szybko zlecialo- prawie caly miesiac w domu i juz znpwu sie trzeba pakowac
Maxio konczy 4 miesiace w czwartek i kusi mnie troche czy mu nie dac czegos dodatkowo - marchewki czy jablka ale poczekam jeszcze
Ja nie wiem jak my sie zabierzemy tyle ubranek i zabawek dostalismy ze walizka to chyba z gumy musiala by byc
No i kupilam spacerowke- ostatecznie zdecydowalam sie na easygo minima- poki co jestem zachwycona ale zobaczymy jak bedziemy uzywacMagdzia85F, Rene, Tusianka, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
witamy się po dłuższej przerwie
u nas wszystko ok wczoraj Patryk skończył 4 miesiące:-)byliśmy też na szczepieniu.Synek waży 5800g.Mamy też zwiększoną dawkę wit D z 400 na 600 jednostek z powodu wolnego zarastania się ciemiączka.
BP też mnie kusiło żeby mu coś dać ale zrezygnowałam,może po 5 miesiącu zaczniemy rozszerzać dietęTusianka, aga_90, Agiii37, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość