Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
My mamy bezmleczna jaglana z holle. Mam też pszenna z bananem i druga z dynią i kukurydzą ale te dwie są po 6 miesiącu . U nas te ilości nie są jakieś duże też . Dużo się bawi przy jedzeniu trochę wyleci z buzi to łyżeczka wyzbieram.ale z kaszka w sumie najciężej idzie bo nie mogę wycyrklowac żeby była taka gęściejsza .
A jakie owoce dajecie ? -
aga_90 wrote:Następną planuję kupić właśnie tą jaglana z Hippa, ale musimy trochę zjeść tego co mamy
To wychodzi na to że Wiktor małe te porcje je :d a wydawało mi się że tak dużo
Raczej ja "hoduję" małego grubasa :p
U nas na razie jabłko, gruszka i brzoskwinia. Banan na razie nie podszedł. W planach suszona śliwka.
-
Aj tam, słodkiego pulchniutkiego bobaska jak już
U nas były już jabłka, gruszki, brzoskwinie, banany, jagody, truskawki, mirabelki, morele i na jutro mam mus z mango śliwka jakoś mnie nie przekonuje, więc raczej nie podam :dWiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2018, 23:57
Etoilka lubi tę wiadomość
-
U nas truskawka to był hit! Mam mrożone z działki, 100% naturalne i pyszne. Zuzia szalała z zachwytu. Suszone śliwki dawałam ze słoiczka i też bardzo smakowało. Z tego co rozmawiałam ze znajomymi mamami większość dzieci lubi.
Kamila czas leci jak szalony. Najgorsze, jak to już aga pisała, że to znaczy, że połowa macierzyńskiego za nami.
Próbowałyście może kaszek Gerber Organic?Etoilka lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Marysiu ja mam bezmleczne ryżową i jaglaną Holle. Na razie jemy ryżową i chyba smakuje. Dziś zjadł 2 łyżeczki kaszki z 20ml wody i 50g gruszek, wciągnął całe
U nas było jabłko, gruszka, morela, brzoskwinia, maliny. Najbardziej smakuje gruszka albo gruszka z jabłkiem.
On chyba lubi wszystko co zielone, bo chętnie je awokado, brokuła i gruszkiEtoilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKlaudia, ja dziaselka raz dziennie myłam a teraz jak już wchodza stałe pokarmy to rano i wieczorem.
U nas brokuł ze słoiczka był.
Też się zdecydowałam na kaszki z HELPY. Zobaczymy czy będą smakowały
Dzisiaj test jabłka. Nie podeszlo. Myślę że może było za wcześnie, Mała nie miała ochoty na jedzenie, albo po prostu nie lubi słodkich rzeczy, bo słodkie warzywa też jej nie przypasowaly... -
Moje dziecko w koncu podnosi sie na wyprostowanych raczkach, bawi sie zabawkami na brzuszku i lapie za stopy w gondoli lapie sie brzgow i ciagnie do siadania, jedyne co to to , ze nadal sie nie przekreca..
BP 02, Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
My dzis testujemy sloiczek dyniowy z dm bio jestesmy z mezem na konferencji a ten sloiczek tak ladnladnie wygladal dalam mu pare lyzeczek z widokiem na fontanne - otwieral pyszczka ale bez wiekszego entuzjazmu, chyba juz byl senny bo potrm dopil z poersi i pasl spac
Jak myslicie dac mu pozniej jeszcze troche?
Gdzie kupujecie ta kaszke Holle? Nigdzie takiej tu nie widzialam jeszcze, moze w zlych miejscachszukam...
A propos macierzynskiego- musialam w poniedzialek podac w pracy date do kiedy mnie nie ma oczywiscie moge ja zmienic ale cos bylo trzeba w papiery wpisac, wiec ja wracam do pracy 13 maja luuuubien13stegoWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 15:20
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwia super!
Wybaczcie, że o jedzonku nie piszę, ale jeszcze się nie znam.
Sandra to super. Ja mam jakoś 19.04. Ale biorę zaległy urlop. To dociagne do sierpnia.
Emily korzystalas z tego kursu alaantkowe?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 17:15
BP 02 lubi tę wiadomość
-
Magda, nie korzystalam ale czytalam co oni tydzien po tygodniu dawali tyle ze ja owoce podam pozniej niz oni zwlaszcza banana u nas wjedzie jutro chyba marchewka i fasolka szparagowa i moze ziemniak kupilam dzis warzywa w jedynym warzywniaku gdzie jestem pewna ze warzywa pochodza z dobrego zrodla byla pierwsza przymiarka do krzeselka dzis i jutro jedziemy z koksem
Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tutaj zestaw naczyń bambusowych w rossmanie https://www.rossmann.pl/Produkt/Hugme-zestaw-naczyn-bambusowych-1-szt,405030,6063
i na allegro
https://allegro.pl/komplet-naczyn-zyrafa-black-red-white-i7391865999.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_DCK_pla_dziecko_karmienie&ev_adgr=naczynia+i+sztu%C4%87ce&ev_ln=PRODUCT+GROUP&utm_content=&ds_rl=1256554&gclid=Cj0KCQjw0dHdBRDEARIsAHjZYYCT2UEk_-ZbrqG9ET6uERJNjcuAraF9-FCM_m_294thmDzkJGgPbDQaArX1EALw_wcB&gclsrc=aw.ds&dclid=CIDs5LLu6t0CFZGTGAodR2wFoAWiadomość wyedytowana przez autora: 3 października 2018, 20:11
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Madzia, tak tylko rzucę coś od siebie - z tymi naczyniami to spokojnie ja narazie zamówiłam łyżeczki i miseczkę z canpola (CHYBA, jakaś taka najprostsza). Wszystko co nie wymaga miski podam na tacce od krzesełka lub na swoim talerzu.
Później, jak już będzie bardziej jadło a nie się bawiło pewnie pomyślę o naczyniach i sztućcach, ale narazie się tym nie przejmuję
Aha no i oczywiście doidy cup kupiłam
Zastanawiałam się nad matą ezpz ale tez z niej zrezygnowałam