Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie.
Daj koniecznie znać Marysiu co z Wojtkiem, Zdrówka dla wszystkich chorych i cierpliwości trzymam za Was wszystkich kciuki, miłego dzionka.
Szkoda mi tych dzieciaczkow, u nas odpukac chwilowo ok, dzisiaj szczepienie, zobaczę jak po, mam obawy jak zawsze,
Pozdrawiam serdecznie :*Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ja tu co jakiś czas zaglądam z nadzieją na dobre wieści.
Byliśmy wczoraj u teściów z okazji dnia babci i dziadka. Wchodzimy a teściowa "no ja się nie będę tak zbliżać bo coś chora jestem". Myślałam że ch* mnie strzeli. Wstała rano z katarem, w ciągu dnia jakiś kaszelek doszedł a popołudniu było jej zimno, gdzie nam było ciepło bo u nich ok 25st w mieszkaniu. Dziś od rana kichamy z Wiktorem na zmianę. Wit C poszła w ruch. Jeśli coś nam się z tego rozwinie to osobiście nakopię jej do tyłka. Cóż za brak wyobraźni..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2019, 11:42
-
Mam nadzieję że się Marysia nie obrazi że dam info. W poniedziałek odpisała że już jest lepiej i robią lekarze badania czy to wirus czy bakteria jakąś ale była dobrej myśli. Więcej inf nie mam
APrzybylska, Tusianka, Magdzia85F, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Też mam nadzieję, że Marysia się nie obrazi i bardzo dziękuję za info przekaż jej nasze kciuki, pozdrowienia i życzenia jeśli będziecie się kontaktować.
Iza jak u Ciebie? Przepraszam, ale na innym wątku przeczytałam, że też nie wesoło było ...14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Mąż czeka na badania w lutym, jeszcze nie wiadomo dokładnie kiedy, ale mają go przyjąć na oddział i znów przebadać. Tak, jak piszesz - jest jak jest.
A u mnie to dowiem się w piątek co się dzieje, ale źle się czuję od dłuższego czasu i prawdopodobnie to będzie powtórka z rozrywki z jajnikami. Podejrzewałam ciążę, ale niestety to nie to14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Laski! Zdrowka dla was i czlonkow rodzin
U nas juz bez goraczki
Ja dzis bylam po skierowania na badania - robie generalny przeglad
Pakiet tarczycowy, usg piersi, morfologia, zelazo+ferrytyna, witamina d3 i watrobowe
Labo postaram sie zalatwic jutro a usg dopiero pod koniec lutegoBP 02 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:Dziewczyny trzymam kciuki za Wasze przeglądy
Czy to jakiś rozruch przed?
Dokładnie, tak!
Ja muszę jeszcze usg tarczycy, czy mi znów nic nie wyrosło i piersi też, bo mam jakieś torbiele.
Hm, pakiet wątrobowy miała ok w ciązy, nie wiem, czy robić. I czy dostanę skierowanie od endo czy gina? Luxmed u mnie.
Aga oj kurde oby nie!!! -
Dziewczyny, jesteśmy w domu!!! Nadrobię Was i opowiem o naszych przejściach jak się trochę ogarniemy w domu.
Ale jest dobrzeMagdzia85F, Tusianka, aga_90, myszkaka, APrzybylska, pomarańczka_33, Sylwiaa95, ibishka, Ilona92, BP 02, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Marysia super że najgorsze już za Wami
Dziewczyny Wam wszystkim życzę mnóstwo zdrówka i dla Waszych Maluszków też, oby te choróbska się pokończyły jak najszybciej.
Część z Was już wie, ale nie wszystkie więc napiszę też tutaj, że od poniedziałku wieczora jestem mega szczęśliwa bowiem dostaliśmy od endo zielone światło na starania o drugie Maleństwo
Muszę jeszcze tylko w międzyczasie zrobić usg nerek, badanie moczu i odwiedzić nefrologa ale to jak pani doktor powiedziała na spokojnie i niezależnie od starań.
A dzisiaj jeszcze się dowiedziałam, że Mała ma zapewnione miejsce w żłobku od maja więc w ogóle super
Dzisiejszy dzień za to to była masakra, Miśka cały czas chciała być na rękach, a jak się już bawiła to niz tego ni z owego płacz i tak kilkanaście razy... Teraz na noc jak M ją ululał to też się budziła co chwilę aż dałam jej paracetamol, zobaczymy jak będzie dalej ale na razie śpi.Magdzia85F, APrzybylska, myszkaka, Sylwiaa95, BP 02, Agiii37, Etoilka lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny