Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Jak coś się dzieje to zazwyczaj lawinowo i właśnie mamy taką lawinę wszystkiego złego. Moje zdrowie, męża choroba się odzywa, Zuzia nie je, nie śpi, nie pije i chyba chce rozwalić sobie głowę. Trzeba to jakoś przetrwać.
W tym tygodniu idę do ginekologa, mam nadzieję że czegoś konkretnego się dowiem i chociaż u mnie coś uda się naprawić.
Mąż będzie miał badania w lutym.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Myszka co do pytania o Ferrum to lekarz nam zleciła zacząć od 2 ml i stopniowo zwiększa. Doszłam do 3.5 i tak zostawiłam. Po badaniach zobaczę czy zwiększyć. Niby poniżej roku się nie zaleca, ale dalej w ulotce jest napisane w dawkowaniu, że niemowlęta poniżej roku od 2.5 do 5 ml na dobę w przypadku jawnego niedoboru żelaza. Ferrum jest też na receptę niestety. Mój bratanek bral to jak miał pół roku, więc chyba nie jest szkodliwe.
-
Aniu tule mocno:-*
Acygan mój Patryk też brał ten ferrum nie pamiętam dokładnie dawki ale chyba 2,5 ml po jakimś czasie odstawiłam bo wyniki się poprawiły i nadal są ok
Dziewczyny dużo zdrówka dla dzieci i dla was u nas gorączka przez dwa dni teraz kaszel i duszność.
Etoilka jak Wojtuś daj znać jak będziesz tylko mogła -
Wszystkiego najlepszego dla Adusi! :*
Marysiu jak tam? Mam nadzieję że już dużo lepiej. Czekamy na wieści. Mocne kciuki :*
A tu jakaś czarna seria poszła. Dużo zdrowia dla wszystkich Chorowitków i cierpliwości dla Opiekunów
Tak z innej beczki: odkryłam dziś avokado z gruszką, Wiktor wcinał na kanapce i zagryzał pastą z łyżeczki. Hit. Mnie po raz pierwszy smakowało avokado, także ten.. Polecamy -
U nas hardcore. Ja mam 39 stopni i mi nie spada, Grześ tak kasłał że aż zwymiotował, co chwilę się budzi bo ma zatkany nos na nocnej opiece medycznej ponoć kolejka na godziny czekania. Mąż pojechał po czopki z paracetamolu bo ibuprofenu już wzięłam max. Koszmar jakiś. Aż mi się płakać chce bo Mały płacze "mama, mama" a ja jestem mało na chodzie. Do tego ma histerię przy czyszczeniu nosa.
-
nick nieaktualny
-
Hej mamusie jak dziś u Was?
Marysiu daj znać jeśli możesz, martwimy się.
Moje dziecko w końcu opadło z sił i dziś spała od 0.20 do 5.10. To już coś. Z jedzeniem i piciem nadal słabo.
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
U nas dalej nocna masakra. Dzisiaj po północy zaczęła się kręcić i płakać i usnęła dopiero o 5. Za dnia ma ostatnio jedną drzemkę, wstaje o 13 i potrafi do 21 się nie kłaść. Już nawet kawa średnio pomaga ale jedna jedynka przebiła się, druga już na wylocie. Zaraz po nich się pewnie dwójki wybiją.
U nas są 2-3 kupy dziennie, ale nic dziwnego jak tyle je.
Też myślę o Marysi i Wojtku, mam nadzieję że wszystko u nich dobrze.
Dużo zdrowia dla wszystkich chorujących!
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm