Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Brawo dla Wiktora! Jak dla mnie bardzo się liczy
U nas fotelik nie ma regulacji, więc nie pomogę.
Bliznę też mam nie jednolitą. U mnie żel Sutricon nic nie dał. Słyszałam, że lepsze plastry.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Jak ja przeżyję ten tydzień bez uszczerbku na zdrowiu to to będzie cud... Ale nie będę Wam marudzić
Aga, jeśli sam siada i się opiera to pewnie że tak
Ja mam blizne chyba ładną, chyba bo w sumie to się nie znam ale też jakoś specjalnie nie rzuca się w oczy, nic nie stosuję na nią. Ale też momentami jest grubsza, lekarka mówiła że to się bardzo często robi ale żeby się tym nie przejmować no to się nie przejmuję
Ostatnio cierpię na bezsenność. Nie mogę długo zasnąć, macie jakieś sprawdzone sposoby żeby szybko zasypiać?Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Układam puzzle na telefonie, aż się nie zmęczę
My mamy obniżony ten podnóżek w krzesełku.
Ech, ledwo co wróciliśmy ze szpitala... Mała próbowała iść bez trzymania i przywaliła w podłogę. Krew wszędzie, nie wiadomo skąd się leje, masakra generalnie. Ostatecznie wyszło, że rozcięła sobie górne dziąsło, szyć na szczęście nie trzeba. Dobrze, że mąż był w domu, to się zaraz ogarneliśmy z tym wszystkim. Teraz ledwo usnęła po paracetamolu. Ale nie polecam takich przygód.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Marta współczuję przeżyć! A jak to wygląda? w sensie czy może zostać blizna? Jak ząbki?
To ja mam też pytanie w związku z bliznami po CC - jak długo Wasi lekarze kazali się wstrzymać ze staraniami? Ja się właśnie naczytałam o 2 latach i ciążach w bliźnie ...Tusianka lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
No u mnie wszystko według oceny ładnie i było zielone światło, niestety mimo wszystko teraz się trochę obawiam. A co jeśli będą bliźniaki i mi macicę rozerwą żart oczywiście, chyba za dużo czytam lub czytam niewłaściwe rzeczy.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Aga Wiktor ma proste nogi na podnóżki? Z tego co obserwuje siebie to nogi powinny byc zgięte w kolanach tak jakby. Kolana albo na wysokości bioder lub poniżej na pewno nie powyżej bioder. Gratulacje dla Wiktora, Grzesia i Gabrysi.
Clo powoduje większy wzrost jajeczek w jajnikach, stymuluje owulacje, warto tez sprawdzic AMH (rezerwę jajnikowa) swoje hormony by nie przestymulowac.
Dacie dziewczyny rade z takimi kłopotami.
Tusianka nie martw sie takim potknięciem, u Nas „struś” jest co jakis czas. Zagapi sie, położy nogę lub rękę tak, ze nie ma ruchu i nagle do przodu leci. Powoli Jadwinia zaczyna sie podnosić. Raczkuje na całego. Śpi w nocy na siedząco no i za 1.5 miesiąca mamy roczek w domu. Gości ok 15. Moze mniej. Jutro mamy nieszczęsne szczepienieTusianka lubi tę wiadomość
-
Miał podnóżek tak, że siedział jak na podłodze. Do jakiegoś czasu na pewno to nie jest źle, ale akurat wczoraj się nad tym zastanowilam i dałam na pozycję niżej
Mój lekarz mówił o roku ale to też bardzo indywidualna sprawa, lepiej sprawdzić na usg. Ania z jednym maluchem "trzasnąć" sobie bliźniaki, to trzeba być hardcoremIlona92 lubi tę wiadomość
-
Pewnie przez tą wczorajszą przygodę szybko się nie puści. Dzisiaj widać lekką niepewność, no i nie bardzo daje sobie psikać to dziąsło. Ale nie wygląda to źle, z zębami chyba wszystko ok. We wtorek mamy iść na kontrolę. W sumie to chyba skończyło się najlżej jak mogło.
3990g, 56cm -
Jesli Ty jako dorosła osoba nie siedzisz z „wiszącymi” nogami to dlaczego dziecko ma tak siedzieć? Wejdz sobie na alasntkowe blw oni maja podnóżki. My mamy stokke wiec tam podnózek od razu jest jak i wkładka dla niemowlaka. Ja uwazam, ze podnózek cła dziecka ktore samodzielnie siedzi.
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Marysiu jesteś z nami? 17-19.02 będziemy w Krakowie. Może mała kawa? jeśli masz czas i ochotę.
Czy po tym CLO powinnam coś czuć? Podbrzusze, jajniki. Bo jak na razie kompletnie nic.
Iza jak Twój tata?Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 10:16
Cieszę sie Kamila pokażesz łóżko?
Kiedy startować z nocnikiem ?
Aniu, nic nie musisz czuc jak kazdy lek mkze lub nie musi powodować objawów chodzi o zwiększenie produkcji jajeczek do owulacji o należy to obserwować bardzo ścisłe zeby nie przesadzić i żebyś ry z rezerwy sie ne wyprztykala:PAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Obserwuję się pilnie
Czytałam, że z nocnikiem najlepiej startować gdy dziecko zacznie mieć świadomość, że robi siusiu i kupę, a to jest gdzieś około 2 roku życia. Wiadomo każdy bobas jest inny.Ilona92 lubi tę wiadomość
My będziemy w Wadowicach 14-18 lutego, ale w Krakowie tyle, co wsiąść i wysiąść z pociągu pewnie.
Pochwal się co to za łóżko Kamila
Do nocnika pewnie zrobimy podejście w wakacje, ale bez ciśnienia żadnego.
Czy Wasze dzieci się chowają, jak robią kupke? Od kilku dni Gabi idzie się schować za fotel, po chwili wygląda zza niego, a jak podejdę to czuć od razu co zrobiła. A teraz weszła pod ławę i zrobiła swojeWiadomość wyedytowana przez autora: 31 stycznia 2019, 12:39
APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:My będziemy w Wadowicach 14-18 lutego, ale w Krakowie tyle, co wsiąść i wysiąść z pociągu pewnie.
Pochwal się co to za łóżko Kamila
Do nocnika pewnie zrobimy podejście w wakacje, ale bez ciśnienia żadnego.
Czy Wasze dzieci się chowają, jak robią kupke? Od kilku dni Gabi idzie się schować za fotel, po chwili wygląda zza niego, a jak podejdę to czuć od razu co zrobiła. A teraz weszła pod ławę i zrobiła swojeTusianka lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]