Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pomarańczka_33 wrote:Ania, wygląda fajnie ale mnie odstraszają małe kółka, póki śniegu nie ma to spoko ale przy śniegu to dla mnie dramat no ale każdy wybiera wg własnych kryteriów
Jakie to strasznie trudne to wśród tych, które mam na liście żaden nie spełnia wszystkich kryteriów.
Bolą mnie cyckiMagdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magdzia85F wrote:Nikt mi drugiego ząbka nie polubił ;( aaa będe płakać
Magdzia85F lubi tę wiadomość
Co za dzień za mną, masakra. Padam na pysk. Jak tylko mijały 4h to temperatura się podnosiła. Teraz na noc nie dałam Apapu, bo temp 37,1,ale będę czuwać. Maruda dziś jak cholera. Większość dnia wisiał na cycku. Już czuję że je rozhuśtał bardziej, bo mam pełno mleka.. Biedne te nasze dzieciaczki, tak się męczą przez te zęby. Oby wyszły jak najszybciej!
-
Staś dziś nauczył się raczkowac od jakichś 3 mies przyjmował pozycje czworaczą i sie tylko bujał a dziś w końcu ruszył. Ogolnie odkad nauczyl sie przekrecac w lozeczku, wstawać i siadać to jest problem z usypianiem. Do tej pory np na noc zasypiał sam w lozeczku a na drzemke w wozku a teraz tylko na rękach ewentualnie na lozku przytulony do mnie lub meza..
APrzybylska, Magdzia85F, Monnn, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Tak to wygląda 12dp
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/13f706cd2dff.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/20c07b2091eb.jpgpomarańczka_33, Magdzia85F, Monnn, ibishka, Etoilka, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
Monnn wrote:Dziś 24dc, zrobiłam test ale niestety nawet bladej bladziusienskiej brak
Ania u Ciebie ewidentnie jest coraz lepiej:) Udało się za pierwszym razem?
U nas to pierwszy cykl, ale na CLO.
Dorotka, a jak u Ciebie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 10:41
nick nieaktualny
-
W nocy prawie 39 było. Ludzie złoci, osiwieję zanim to dziecko do przedszkola pójdzie, a potem już będę łysieć :d
Kupiłam już Nurofen i będę miała na zmianę. Narazie czekam. Temp podnosi się u nas po 30min od zakończenia działania leku. A to akurat za moment.
Ale przypadkiem się dowiedzieliśmy że młodsza kuzynka tydzień temu miała trzydniowke. 2 tygodnie temu byli u nas. Możliwe że to ten sam wirus i już wtedy nam go sprzedała?
Ale jeśli to nie typowo gorączka od zębów, to zęby i tak są na dokładkę
Magda Adzie jak najmniej cierpienia, a Tobie wytrwałości kiedyś te cholery w końcu wyjdą :d -
Ania gratulacje!
Magdzia- lubie zeba mam nadzieje ze lekko sienpojawil
Iza- jak tata?
Aga, wiekszosc lekkich spacerowek jest do 15 kg z takich z wiekszym udzwigiem to chyba axkid, wzmacniane yoyo i snap 4 jak dobrze pamietam
U nas jakis armagedon. Max od polnocy do 3.30 jolczyl juz sama nie wiem co mu jest ale ja juz nie mam sily -
Sandra buziaki dla Maxa z okazji 10 mcy :*
Współczuję Wam ciężkich nocy.
Aga jeżeli to 3 dniówka to wypatruj krostek. Jak temperatura w ciągu dnia?
Sylwia u nas też tak było każda nowa umiejętność to gorsze spanie. Na szczęście Zuzi się do wszystkiego śpieszyło. Teraz śpi jak człowiek i tego też Ci życzę. Na to niestety nie ma rady. Gratuluję raczkowaniaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 19:39
BP 02 lubi tę wiadomość
Hej.
Sandra tatą psychicznie się trzyma. W czwartek trasa tam i z powrotem zajęła nam 5 godzin, w przychodni byliśmy 30 minut z czego w gabinecie ok 4-5..dostał ten zastrzyk i Za miesiąc musimy przyjechać żeby ordynator zbadał czy jest poprawa. Jeśli tak to za 2-3miesiace rozpisza go do zabiegu. Jeśli nie to pewnie po 3 miesiącach może spróbuja drugi zastrzyk dać.. Lub odesla.. Zobaczymy.. Dziękuję za wszystkie kciuki!
Ja jestem chodzącym zombie. Ostatnie 2 miesiące noce to tragedia.. Małej wróciły wzdęcia.. Pediatra twierdzi że to była wina żelaza. Wczoraj skończyliśmy kuracje to liczę że za kilka dni się uspokoi.. Ale bywają noce że Gabi krzyczy z bólu jakby ja ktoś obrywal żywcem że skóry.. Żaden espumisan nie pomaga.. Do tego śpi niespokojnie zrywa się.. Po wizycie u pediatry złapała katar.. Zaraziła mnie i męża i tak wszystko na kupę..
W piątek mieliśmy wyjście z okazji Walentynek. Teściowa pilnowała spiacej Gabi a my poszlismy na kolacje. Ale jak wszystko ostatnio musiało być pod górkę.. Przez te cholerne ferie dopiero w 3 pizzerii było miejsce.. Odkad tydzień temu mnie mężu zaprosił marzyłam że wezmę sobie wino grzanca takiego mmm.. Proszę Panią kelnerke.. Nie ma. Skończyło się. Dobra przeżyje. Wzięłam grzane piwo. Zamówiłam pizze - kurczak pieczarki oscypek i kukurydza - a Pani przynosi owszem ta pizze ale z napieprzona u góry chyba tona pietruszki zielonej której niecierpie.. Myślę sobie dobra nie będę robić kłopotu bo mają zapieprz a turysci dość roszczeniowi to chociaż ja miejscowa nie będę dokładać. Zjedliśmy.. Poszlismy na spacer było bardzo miło. Niestety jak wróciliśmy do rldomu to musiałam od razu przejąć od teściowej zwijajaca się z bólu krzyczaca Gabi a chwilę później okazało się ze pizza mi zaszkodziła i spędziłam kolejna godzinę w łazience rozmyslajac czy siedzieć czy kleczec.. Do tego noc tragiczna. Zrywanie co chwilę 3iec spałam kolejna noc z rzędu bardzo niewiele no i cholerna pobudka po 6..
Także tego.
Pediatra mówi że to może dlatego że w ciągu miesiąca przebiło się 5 zębów i dlatego taka niespokojna. Do tego te wzdecia. Kazała mi spróbować dawać 5 dni camille. Jak nie pomoże ma dać coś mocniejszego..
Ale przecież kiedyś będzie lepiej nie? To jakos przetrwany.. Mamy siebie.. Pozdrawiamy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f95ca809f6d7.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2019, 21:20
Ilona92, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Iza bardzo się cieszę, że się odezwałaś. Jesteś wspaniała! Nie wiem skąd bierzesz siły. Nadal trzymam kciuki za zdrowie Taty. Przykro mi, że Gabi tak cierpi pomimo wszystkiego wyglądacie przecudownie!
ibishka lubi tę wiadomość
A tu my z wczorajszego spacerku
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/06c5a2893284.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/04a3154d8df3.jpgaga_90, pomarańczka_33, Magdzia85F, Monnn, Ilona92, Tusianka, Rene, Etoilka lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]