Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Sylwiaa95 wrote:My za tydz w piatek usg brzucholka a dokladniej nerek. A w ten czwartek na bilans , ostatnia szansa bo w kolejny czwartek juz bedzie 10 mies a nie 9
Madziu bardzo się cieszę, że wszystko dobrzeMagdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magda, co do wozka jeszcze. My uzytkujemy id grudnia i NIC sie z nim nie dzieje. Byl od poczatku problem z blokada przednich kol ale wyslali kuriera z nowymi kolami bardzo szybko. Wozek prowadzi sie idealnie 1 reka. Dostep do kosza jest nawet przy ulozeniu dziecka na lezaco. No dla mnie ideal
A co do fotelika - pewnie ze nie ma co sie spieszyc u nas juz coraz blizej przekroczenia wagi wiec wolalam kupic na promocjiMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Kamila przypomnij mi jaki macie wózek? Twój opis brzmi zachęcająco.
Nic nie kupiliśmy na szczęście jeszcze jest czas.
Jak tam dzisiaj?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Mierzyliśmy Zuzię do fotelika i foteliki do auta. Ale dwa się bujały po zamontowaniu w aucie, a 3 mi się nie podobał. Ale niestety nie pamiętam jakie dokładnie to były modele. Jeden na pewno Jole. Mamy obok naszego bloku jeszcze jeden sklep i tam mają wszystkie Axkidy, może się uda.
Dzięki, poczytam o tym wózku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2019, 13:27
Emily89, Magdzia85F lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu ten wózek ogólnie ma bardzo dobre opinie. Ja chyba poczekam na jakieś akcje promocyjne. Co patrzę, to 1450 zł.
Jeden esklep ma za 1250.
Kamila no wlasnie fotelik mamy jeszcze czas, zeby zmienić. A jak bedzie cieplej to i Adzie wygodniej. Teraz jeździmy w polarze i otulaczu. Na dwór dodatkowo czapka. -
Moje Kochane życzę Wam szczęścia i miłości z okazji Walentynek :*
A u mnie dziś tak:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/e5adbfea1227.jpg https://naforum.zapodaj.net/thumbs/671f6f9facd1.jpgMagdzia85F, aga_90, ibishka, pomarańczka_33, Tusianka, Sylwiaa95, Etoilka, Ilona92, Monnn lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Ania gratulacje!!!
Ja od 6 w trasie bo na 9 musieliśmy być z tatą w Krakowie. Teraz doczekamy swoje żeby dostał zastrzyk. Jeśli zdążę wrócić na wieczór to mamy iść na kolacje ale zobaczymy czy się uda bo młodą od wczoraj katar a mężu miał dyżur nocny z nią i może nie być w nastroju..
A wy??Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2019, 09:01
-
Któraś pytała o spacerówkę, ja mam model zdecydowanie z niższej półki cenowej ale jestem nim zachwycona. Jeździmy nim od września. Jest super lekki do prowadzenia, właściwie to się sam prowadzi, duży koszyk, na który na początku psioczyłam a potem odkryłam że otwiera się też z przodu zameczkiem i wtedy wszystko się tam mieści do tego duża budka, która jeszcze dodatkowo się rozkłada dzięki temu można na maxa zapakować dziecko i żadna wichura czy ulewa nie jest straszna ma też oparcie regulowane niestopniowo i można je rozłożyć na całkiem płasko, co przy niespełna 6 miesięcznym brzdącu świetnie się sprawdziło
Nasze cudo nazywa się caretero titan i kosztuje około 500 zł.ibishka, APrzybylska lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka