Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:Dzięki Rene lepiej. Ale przed 5 mi zwymiotowała. Nie wiem od czego
Jeśli masz apke Rossmann to zamów sobie do odbioru. U mnie na półce nie było a przez zamówienie po godzinie do odbioru
A mój Patryk kończy dziś 10 miesięcy
Magdzia85F, Tusianka, aga_90, Sylwiaa95, ibishka, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Buziaki dla Patryka :* i oczywiście zdrówka.
Dziewczyny nie wiem co to było, ale piątek - sobota nie mogłam tu pisać, a czasami w ogóle strona się nie ładowała. Ovufriend działało, a tu kiszka.
Na szczęście dziś już ok, mogę się do Was odezwać Cieszę się, że dzieciaczki lepiej się czują. Ale przykro, że Ada wymiotowała, biedna. Oby to było jednorazowe.
Aga wow piękna nocka! A jak dzisiaj?
Co do pieluszek, to my od 2 tygodni mamy Pampers 5 (zwykłe na dzień, a majtki na noc). Rozm 4 mocno odciskał się Zuzi w pachwinach, dlatego zmieniliśmy na większe. Majtki łatwo się rozrywają i jedna daje radę na całą noc plus poranna kupka Ale Zuzi pomimo drobnej postury ma trochę brzuszek, więc są dobre.
Iza myślę o Was :*
No i nasza księżniczka Zuzia w łóżku kładzie się na wszystkich możliwych poduszkach. Są na tyle miękkie, że układają się pod jej ciałko. Jeżeli zasypia to najczęściej pomiędzy moją a męża. U siebie ma płaszczaka, którego zazwyczaj zgarnia pod brzuszek i tuli się do niego.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 12:32
Rene lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magdzia85F wrote:Wszystkiego naj Patrykowi! Zdrówka!
Mąż mówi, ze dobrze sie rozrywają. Wolę faceta zapytać...bo dla nich takie sprawy są trudniejsze
DziękujemyMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Rene wrote:Aniu dziękujemy
Prowadzisz kalendarz cyklu na ovu?Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:Nie mam kalendarza, bo szkoda mi kasy na abonament. Mam na tel fertilityfriend.
Który dzień cyklu masz?APrzybylska lubi tę wiadomość
-
zamiast zacytować, polubiłam
teoretycznie 21DC (niby 6 dni po Owu)
Tak, ceny są kosmiczne. Gdzieś czytałam, że jak rok się nie uda zajść, to dają zniżkę ...14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:zamiast zacytować, polubiłam
teoretycznie 21DC (niby 6 dni po Owu)
Tak, ceny są kosmiczne. Gdzieś czytałam, że jak rok się nie uda zajść, to dają zniżkę ...
Co dziś u was na obiad mój juz się upomina a ja nie mam pomysłu co zrobić -
Tak, mam trochę stresa. Ale co ma być, to będzie
Zuzia ma kurczaka z warzywami, taką gęściejszą zupkę. A dla nas - nie mam pojęcia14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
U nas dziś klasycznie rosołek, a na drugie pieczony kurczak z kluskami
Żeby nie było tak pięknie, to dziś jakieś pierdyliard pobudek, pobudki w dodatku z płaczem i standardowo dzień dobry o 7.20
Wszystkiego najlepszego dla Patryczka! może jakieś foto solenizanta?
PS. To może mu ubiorę tą poduszkę do łóżeczka też -
aga_90 wrote:U nas dziś klasycznie rosołek, a na drugie pieczony kurczak z kluskami
Żeby nie było tak pięknie, to dziś jakieś pierdyliard pobudek, pobudki w dodatku z płaczem i standardowo dzień dobry o 7.20
Wszystkiego najlepszego dla Patryczka! może jakieś foto solenizanta?
PS. To może mu ubiorę tą poduszkę do łóżeczka też
U nas wczoraj był rosół moje dzieci mogły by jeść go codziennie:-)
Foto wrzucę jak pan się obudziWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2019, 13:25
-
Wszystkiego dobrego dla Patryczka:)
Dla Ady zdrówka!
Ania trzymam kciuki (proszę Ty trzymaj za mnie ). Jak dobrze pamietam to Ty tez po cc?
Z tym spaniem w nocy to tez już raz miałam nadzieje, zdarzyło się ze Asia przespała cała noc bez pobudki, niestety jednorazowa akcja.... al ale jest całkiem ok ponieważ mała usypia już koło godziny 18 (teraz śpi).
Z noga w gipsie jakoś daje radę (już ponad dwa tygodnie złamana , zaliczyłam upadek pierwszego dnia pobytu w Zakopanem). Mąż przez pierwszy tydzień był z nami, teraz poszedł do pracy. Gotuje, sprząta etc... Szczęście że Asia raczkuje, wołam ją i tak się przemieszczamy z pokoju do pokoju;) Do tej pory teściowa (mieszka na dole) pomagała chodząc z Asia na spacery, przychodziła brać ja trochę na ręce ale........ i teraz HIT! w piątek złamała nogę! No poprostu ciężkie do uwierzenia!!!! Ja na gorze, ona na dole i biedny mąż pielęgniarz robiący zastrzykiRene lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Kurde Monika to jak mowi przysłowie nieszczęścia...parami. Grrr. A gips na nodze, ile czasu? 6 tygodni?
Dobrze, ze Asia kumata!
No i mocne kciuki za Nasze watkowe staraczki! Mooocneee!
Moja panna znów mniej je. Coś dziubnie i zaraz cyc. Dziś mieliśmy kaszę z warzywami (kalafior, fasolka szparagowa, groszek i marchewka -z mrożonki) i kurczaka.
Zjadła trochę i reszte wywalala ostentacyjnie za krzesełko.
Do tego byliśmy na spotkaniu z moją koleżanką z dziecięcych lat. I zapomnieliśmy bidona Ady z aventu. Wrrr.
To był prezent choinkowy.
I mamy znów przeciek w łazience. Ponad 2 lata mieszkamy i pewnie łazienka do przerobienia... DÓŁ!
Marysiu już w nowym mieszkaniu? -
Witamy:-)
Monnn o kurcze ale pechowo wam się te złamania trafiły :-(Twój post polubiłam za cześć dotyczącą Patryczka i dziękujemy
Iza jak u was sytuacja jak czuje się tata?
Magda współczuję z ta łazienką.Jak z nóżka Ady obrzęk juz zszedł?
A my walczymy z inhalacjami mam nadzieje ze na wizycie lekarka zmieni lek na ten podawany przez tubę jedno psikniecie i już -
Monika oczywiście kciuki zaciskam! Tak, ja też po cc. Na jakim etapie jesteś? Współczuję, dobrze, że macie pielęgniarza w postaci męża.
My dziś mamy ten bilans. Zobaczymy ile panna waży.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:Monika oczywiście kciuki zaciskam! Tak, ja też po cc. Na jakim etapie jesteś? Współczuję, dobrze, że macie pielęgniarza w postaci męża.
My dziś mamy ten bilans. Zobaczymy ile panna waży.APrzybylska lubi tę wiadomość