Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Chrzest mamy 9.06. Będzie już pięknie ciepło
Zuzia oglądaniem tv też nie jest zainteresowana. Mam nadzieję, że to się zbyt szybko nie zmieni. Ale pikać i klikać lubi.
Sylwia szybko szwagierka zaszła. Gratuluję
Aga oby to było tylko jednorazowe, a następny wypad na basen będzie super.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyO ludu. Moja to sie gapi jak włączone tv jak zahipnotyzowana. Nie wiem dlaczego. Przez pewien czas tzn od 2 miesiąca nic nie bylo wlaczane. Dopiero od grudnia cos zerka. Ogólnie to Ja nawet migajace logo radia potrafi zaciekawić.
Na nozce Ada ma spory obrzęk. Okladalam sodą.
Nie wiem, czy zęby tez nie ruszyły, bo ślina jak woda. No i apetyt zerowy. Normalnego jedzenia nic. Nawet swojego ulubionego pieczywa. Ech.
Rene biedny Patryk. Moze miał rączkę czymś pobrudzona i wtarl? Mam nadzieję, ze szybko sie wyjaśni i przejdzie Mu.
Aga moze taki etap u Wiktora? No najwidoczniej żadnego dziecka ten etap nie oszczędza. Oby szybko Mu przeszło!
Aniu gratulacje pozostania chrzestną.
My tez badamy na głośnomówiącym.
I u nas były top tez ziemniaki. Ostatnio pieczone udo kuraka w przyprawach!
Machirude gratulacje dla córci! Na pewno zaraz ruszy na czworakach!
Co do pracy, to faktycznie luz na umowach bezterminowych. Ale czesto i z tego pracowdca potrafi wybrnąć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2019, 19:20
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene gorączki brak. Ale nie bardzo spała. Dzięki, ze pytasz.
Może Patrykowi zęby idą? -
nick nieaktualny
-
U nas dziś noc cudów. Jeśli wierzyć temu co pamiętam to Wiktor do 6 rano spał we własnym łóżeczku a ok 7.30 zrobił nam niespodziankę i zasnął jeszcze przy cycusiu. Finalnie wstalismy o 9.40. Szok i niedowierzanie ale w sumie rozwalił mi tym rytm dnia i tylko 1 drzemka dziś
Zrobiłam dziś spaghetti, tylko pocielam makaron na mniejsze kawałki. Wiktor wcinał z radością mały fan spaghetti chyba xD
Pamiętam że któraś pisała że mąż przez przypadek założył dziecku pampersy tył na przód. Poproszę o lekcje od tego pana jak to robić. Bo jak dziecko na brzuchu to można tak ubrać kiedyś nie było łatwo zmienić pampa,ale teraz to jest walka jak o przetrwanie w dziczy :p
Jak tam Ada i Patryk? Lepiej już?Magdzia85F, Tusianka, Rene, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRene w sumie to masz trochę inaczej z Patrykiem. Zdrówka Malutkiemu.
Aga dziękuję. Adzie juz lepiej. Ma jednak sporą gulkę na nodze po szczepieniu, jak nigdy.
O jaaa. Zazdro nocki. Matko 9:40. Ja sie podniecam jak wstaniemy 7:30. Hehe
Ale życzę wiecej takich nocy!
Pieluchomajtki przy wierciochach najlepsze. Ada wchodzi w 4 ale tylko pampers premium Care. Reszta firm nadal za duza.
Sylwi nie odp. Kurczę to szybko bardzo ciąża u Twojej szwagierki. Nie za szybko, jak po cc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 18:26
Rene lubi tę wiadomość
-
Aga z Patryczkiem juz lepiej:-)
Co do przewijania u nas jest podobnie czasem uda się go zagadać albo dać coś do ręki żeby się zainteresował i spokojnie leżał.Kilka razy prosiłam o przewinienie kogoś kto ma więcej cierpliwości najlepsze jest to że on tylko mi tak ucieka podczas przewijania
Magda dzięki :-)przypomnij ile waży teraz Ada?pewnie na Patryka też reszta tych pieluchomajtek byłaby za duża.pamiętasz może od jakiej wagi są te 4 z premium careMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
To macie fit dzieciaczki :d nam pantsy 4 już daaawno temu były za ciasne. Jakiś czas uzywalismy 4+ (ale zwykle pampersy), obecnie zakładamy 5 i są git
Jakoś te pantsy nie przypadły mi do gustu, ale może jeszcze kiedyś do nich wrócę
Rene Wiktor tak ucieka głównie mi i tacie, przy babci raczej grzeczny jest :d
A ta nocka to jakiś ewenement, niestety :d
Dobrze ze z dziećmi już lepiej, oby już było dobrze
Czy tylko mój syn ciśnie się w nocy na poduszkę? -
Aga może jednak nie kolejna noc przed wami kto wie może będzie powtórka:-)
Wiktor czuje chyba respekt przed babcia hihi.A jak jest z ubieraniem czy tez nie da się ubrać tak jak mój?
Mój nie śpi na poduszce kilka razy położyłam go ale on przesuwal się tak żeby na niej nie leżeć wiec stwierdziłam ze wracamy do czasów kiedy spał bez i zrezygnowaliśmy z podusiWiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2019, 21:00
-
Poduszki mu nie daję, jak śpi z nami to kładę go niżej, ale on sam tak wędruje że śpi na mojej poduszce. I to nie przypadek bo jak go znów kładę niżej to i tak się wcisnie na tą poduche :d
Z ubieraniem aż takiej tragedii nie ma, nawet czapka, szalik (komin) i kurtka bez większych problemów, ale pampersy to masakra :p -
nick nieaktualnyRene Ada waży ok.7,8. 3 są dobre, ale niestety nie wytrzymują nocnych siusiow Ady.
4 premium jest od 8. Babydream od 8, ale to 8 jak ponad 9, i zwykłe pants pampers od 9.
Na promocji 22 szt w rosmman premium Care 22 zł.
Aga moja tez lubi poduszkę. W nocy kładzie sie nawet w poprzek...I zajmuje dwie. Maz śpi na jasku przez to. Haha
Sylwia oj to trochę głupio, oby bylo wszystko ok.
Rene lubi tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Rene Ada waży ok.7,8. 3 są dobre, ale niestety nie wytrzymują nocnych siusiow Ady.
4 premium jest od 8. Babydream od 8, ale to 8 jak ponad 9, i zwykłe pants pampers od 9.
Na promocji 22 szt w rosmman premium Care 22 zł.
Aga moja tez lubi poduszkę. W nocy kładzie sie nawet w poprzek...I zajmuje dwie. Maz śpi na jasku przez to. Haha
Sylwia oj to trochę głupio, oby bylo wszystko ok.
Jak nóżka Adusi? -
nick nieaktualny