Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, dziekujemy za wszystkie życzenia
Ostatnie dni były baaardzo szalone więc nas tu nie było
Od piątku przygotowywanie imprezy, wczoraj balowaliśmy
Wszystko sie udało, Pawełek był w wyśmienitych humorze, ciągle u kogoś innego na rękach czy z kimś innym się bawił bardzo dużo chodził przy meblach, puszczając się na 2-3 samodzielne kroczki idąc np od stołu do kanapy
Dziś pierwszy dzień w żłobku, poszło super jak na pierwszy dzień
Nie było problemu przy pożegnaniu, bawił się świetnie i nawet zasnął na chwilę
Teraz odsypia wrażenia
W dzień urodzin zaszczepiliśmy MMR i ospę, jak narazie wszysto ok, ale jakieś odczyny itp mogą wyjść zazwyczaj koło 10 dni po szczepionce.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 kwietnia 2019, 12:30
APrzybylska, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Pomysl o testach skórnych. Często są alergie krzyżowe i skóra reaguje inaczej niż krew. Organizm jakąś część alergenu przyswaja ale za duża ilość dla danego organizmu manifestuje się zmianami na skórze. My mamy zlecone przez gastrologa zrobić panel ale w testach skórnych. Początkiem maja mam wizytę na Nfz u alergologa. Zobaczę czy zrobi. Jak nie to pojedziemy prywatnie tam gdzie byliśmy u gastrologa i zrobimy.
Rozumiem Cię
Ja też już głupieje do reszty... -
My juz po wizycie Patryk waży 7100g nadal jest poniżej normy.Mamy skierowanie do szpitala kładziemy się żeby porobić badania,termin to 21.05
30.04 mamy kardiologa
nam też lekarka mówiła ze z alergią może tak być ze z krwi nie wyjdzie a skórne testy coś wykażą.Dlatego starszemu będziemy robić te skórne -
nick nieaktualny
-
Sto lat dla Patryczka Rene, on rzeczywiscie drobniutki. Max ma teraz 7.95 obtez nasz polozna panikowala ale wyglada na to ze jest oki... pbybinubwas bylo!
Kamila jak u Was zlobek? U nas juz 10 dzien dzis adaptacji i wyszlam po 9 wrocilam o 13, i czekam az wstanie poki co idzie dobrze jutro juz mam tylko w drzwoach odprowadzic, a tsk codziennie siedzialam chwilke ...
Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
-
U nas jest tak ze od 1 dnia sie zostawia od razu w sali i wychodzi
Zostawienie nam sie udaje, od razu chce iść do zabawek, dzis nawet na rekach cioci Izy poszedl i nawet sie za mna nie obejrzal 😂
W pon byl 2h bo zasnal w zlobku (mial byc 1-1.5h), wczoraj prawie 3 i juz na koniec byl placz (to pora jego drzemki byla) ale zjadl ladnie sniadanie. Dzis najtrudniejszy dzien ale dyrektor mnie na to nastawial bo mija efekt wow-wszystko jest nowe i wraca tesknota za rodzicem
Także plany troche korygujemy, bo juz jutro miala byc próba drzemki, ale narazie zostajemy przy 3-4h a proba drzemki w przyszlym tygodniu
Bawi sie ladnie, ale jak przypomni mu sie ze mamy nie ma to trochę placze.
Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No u nas poerwszego dnia godzine z nim siedzialam, tak wiec wszystkie dzieci znam i mialam okazje poobswrwowac jak sie z paniami dogaduja. Drugiego dnia dwie godziny, trzeciego dwie i wyszlam na 10 minut. Czwartego na pol godziny a bylismy 3 godziny. Piatego probowalismy drzemki ale byl klops a wczesniej wyszlam na godizne;) potem w poniedzialek to samo tyle ze ja na poltora godzinybwyszlam.
Takze mocno stopniowo
My tez na wesele z maxem 1 czerwca, musze poogarnoac -
Dziewczyny,
jakie blokady stosujecie do mebli aby dzieci się nie dostały do zawartości? mam lakierowane meble w kuchni i komody w salonie; boję się takich przyklejanych blokad bo nie wiem jak się to potem odklei czy nie pozostanie ślad; takie blokady ukryte w szufladach, które miałam przy pierwszym dziecku nie sprawdziły się u mnie; jedyne co mi przychodzi do głowy do blokady magnetyczne - na necie mają dobre opinie; zastanawiałyście się już nad tym?