Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez szczepilam Maxiora na ospe u nas obylo sie bez zadnych problemow
Max tez mamoza ostatnio bo zbiera ske w koncu do chpdzenia, robi po 2-3 kroczki i oczywiscie przysiad... no i znowu slaboej spi
Ale (odpukac) przez kilka ostatnich dni tyle je ze az oczy przecieram ze zdumienoa
Aniu- sciskam Cie mocno!
Calusy dla wszystkich szkrabow -
Etoilka wrote:Kamila, no to teraz powinno być z górki U nas też teraz karmienie do zasypiania, nocne i czasem wszesnoporanne.
Jestem bardzo ciekawa, kiedy te nocne się skończą
Zastanawiam się tylko, które powinnam wyeliminować jako pierwsze, ale chyba to poranne, później nocne a pozniej te do zasypiania
Chociaż u nas od 3 dni jest tak, że do zasypiania cyc ale nie zasypia przy nim tylko zje (pomimo karmienia na leżąco), a potem się wierci na materacu, układa, gaworzy, klaszcze i gdzieś tam po jakimś czasie zasypia
-
Ja bym chciała w okolicach wakacji całkiem odstawić. Ale zobaczymy. U nas chyba z nocnym będzie najtrudniej. Poranne już czasem odpada, więc będzie łatwiej.
U nas od kilku miesięcy nie zasypia przy piersi (też się karmimy na leżąco). Zje, nosimy się do odbicia i wracamy na łóżko - gadamy/śpiewamy/tulimy się i po jakimś czasie się układa do snu.
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:Dziewczyny my już u kardiologia z Patrykiem....
Rene lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRene czyli trzeba uważać!
Tzn On z tego nie wyrośnie? Czyli operacja kiedyś?
U nas Ada tez ma strunkę i dziurkę, ktora Jej sie nie zarosla. Do kontroli za rok.
Kardiolog mnie uspokoił, ze to do nastoletnich lat sie podomyka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 12:40
-
Magdzia85F wrote:Rene czyli trzeba uważać!
Tzn On z tego nie wyrośnie? Czyli operacja kiedyś?
U nas Ada tez ma strunkę i dziurkę, ktora Jej sie nie zarosla. Do kontroli za rok.
Kardiolog mnie uspokoił, ze to do nastoletnich lat sie podomyka.
Więc miejmy nadzieję że u niego też się zrosnie bardziej martwi mnie ta niedomykalnosc ale to też może samo się,, naprawić,, -
nick nieaktualny