Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Emily89 wrote:Ja szczepiłam i warto szczepić jak dziecko skończy rok.
Fajny artykuł o tym jest na blogu mamypediatry -
Ja tez szczepilam Maxiora na ospe
u nas obylo sie bez zadnych problemow
Max tez mamoza ostatnio bo zbiera ske w koncu do chpdzenia, robi po 2-3 kroczki i oczywiscie przysiad... no i znowu slaboej spi
Ale (odpukac) przez kilka ostatnich dni tyle je ze az oczy przecieram ze zdumienoa
Aniu- sciskam Cie mocno!
Calusy dla wszystkich szkrabow -
Etoilka wrote:Kamila, no to teraz powinno być z górki
U nas też teraz karmienie do zasypiania, nocne i czasem wszesnoporanne.
Jestem bardzo ciekawa, kiedy te nocne się skończątak chcę i do tego będę dążyć
Zastanawiam się tylko, które powinnam wyeliminować jako pierwsze, ale chyba to poranne, później nocne a pozniej te do zasypiania
Chociaż u nas od 3 dni jest tak, że do zasypiania cyc ale nie zasypia przy nim tylko zje (pomimo karmienia na leżąco), a potem się wierci na materacu, układa, gaworzy, klaszcze i gdzieś tam po jakimś czasie zasypia
-
Ja bym chciała w okolicach wakacji całkiem odstawić. Ale zobaczymy. U nas chyba z nocnym będzie najtrudniej. Poranne już czasem odpada, więc będzie łatwiej.
U nas od kilku miesięcy nie zasypia przy piersi (też się karmimy na leżąco). Zje, nosimy się do odbicia i wracamy na łóżko - gadamy/śpiewamy/tulimy się i po jakimś czasie się układa do snu.
-
nick nieaktualny
-
Rene wrote:Dziewczyny my już u kardiologia z Patrykiem....
Rene lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Jesteśmy po i mamy ubytek miedzyprzedsionkowy,do tego TR stopień lagodny(niedomykalnosc zastawki trójdzielnej) i ma jeszcze w serduszku strune rzekoma😥
Dziękujemy za kciuki -
nick nieaktualny
-
Wady te nie są operacyjne na tą chwilę jesteśmy pod obserwacja ogólnie mały nie może mieć dużego wysiłku fizycznego mamy unikać infekcji(żeby to było możliwe) mały ma jeszcze astme co też nie wpływa za dobrze na serce:-(
-
nick nieaktualnyRene czyli trzeba uważać!
Tzn On z tego nie wyrośnie? Czyli operacja kiedyś?
U nas Ada tez ma strunkę i dziurkę, ktora Jej sie nie zarosla. Do kontroli za rok.
Kardiolog mnie uspokoił, ze to do nastoletnich lat sie podomyka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 kwietnia 2019, 12:40
-
Magdzia85F wrote:Rene czyli trzeba uważać!
Tzn On z tego nie wyrośnie? Czyli operacja kiedyś?
U nas Ada tez ma strunkę i dziurkę, ktora Jej sie nie zarosla. Do kontroli za rok.
Kardiolog mnie uspokoił, ze to do nastoletnich lat sie podomyka.
Więc miejmy nadzieję że u niego też się zrosnie bardziej martwi mnie ta niedomykalnosc ale to też może samo się,, naprawić,, -
Etoilka wrote:Rene, trzymam kciuki, żeby z czasem się to wszystko samo unormowało! Staraj się tym za dużo nie martwić... Dużo siły dla Was i jak najmniej infekcji! :*
-
A nie napisałam jeszcze Patryczek waży już 8kg🙂
Magdzia85F, ibishka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny