Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
APrzybylska wrote:Hej. No ja już pod gabinetem, ale oczywiście lekarz ma swoje tajne godziny przyjmowania ☹️ zabawię tu do wieczora, bo same ciężarówki.
Chwalę się, że kolejna cała przespana noc za nami. Od 20 do 5 pobudka na mleko i potem jeszcze do 7.30 pospała.
Kciuki za wizyte🙂 -
APrzybylska wrote:5 😅 bo baby nie przychodzą na swoją godzinę tylko jak im się podoba.
-
nick nieaktualny
-
Tutaj jest przeważnie rozpierducha, zwłaszcza po wolnym to ma zapisane 2 kobitki na jedną godzinę i jest bajzel. Na szczęście tu się raczej nie kłócą tylko sympatycznie żartują z gina i grzecznie czekają. Co nie zmienia faktu, że we mnie się gotuje.
Niby ten lekarz jest jednym z lepszych w okolicy i dlatego takie tłumy mimo, że prywatnie. Z Zuzią też u niego byłam.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Magdzia85F wrote:O ludu. Chyba bym tam wkur.wa dostała.
No u mojego to tak nie ma. Tylko tak on ma czas 20min na wizytę. Rekordzistka siedziala ponad godzinę. Co tam tyle czasu robić?
Ponad godzinę to dlugo
Jeszcze pół biedy jak masz tel z netem albo w kolejce spotkasz jakąś spoko babeczke to sobie można pogadać no ale tak czy siak wkurzające jest takie wchodzenie grubo po wyznaczonej godzinieWiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2019, 12:47
-
nick nieaktualny
-
Dobrze ze chociaż kultura jest w poczekalni
Pamiętam jak byłam z siostrą u diabetologa to jakieś babcie coś koło 70-80 lat czekały w kolejce do jakiegoś tam lekarza i takie chore tak narzeklay między sobą że jednej kolejka przepadala no więc weszła nastepna osoba a tamta co jej kolejka była jak się zorientowała że to ona ma wchodzić jak się zerwała z tego krzesła i wlazla do tego gabinetu wyprosila ta co weszła z tekstem jak pani mogła wejść teraz moja kolej tamta wyszła pewnie jeszcze nie zdążyła być zbadania inaczej pewnie by nie wyszła hihi
Z siostrą i innymi pacjentami mielismy ubaw😂nie dlatego że tamta się klucila tylko z tego że ona jeszcze kilka minut wcześniej była taka chora a z krzesła miała siłę dosłownie się zerwać bo jej kolej do gabinetu 😂🤣 -
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/1fec3b1e1d7c.jpg
Mam już 10cm i raczej jestem dziewczynką 👶💕 wszystko super dobrze. No poza czekaniem 😘pomarańczka_33, Magdzia85F, Tusianka, Monnn, myszkaka, aga_90, Etoilka, machirude, Sylwiaa95 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
Tusianka wrote:10 cm człowieka! ❤️ Macie już jakieś typy imion?
Jestem tak super zdrowa (w teorii), że następną wizytę mam dopiero 4.06.Tusianka, Etoilka lubią tę wiadomość
Helenka piękne imię
Myśleliśmy i my nad tym imieniem:)
Za dwa tygodnie mam prenatalne, jejku ta ciąża to mam wrażenie ze w ekspresowym tempie jest:) Jeszcze nikomu nie mówiliśmy, czekamy do prenatalnych.
Byłam dziś u dentysty bo wydawało mi się, ze szkliwo mi pęka na 4, do tego troszkę zaczął mnie "cmic" ten ząb, nic z nim teraz nie zrobimy, bo trzeba zrobić rtg i według stomatologa to nie powinno być nic poważnego.
Asia ma już tydzień kaszel, niestety inhalacji noe daje sobie zrobić... drze się jakby ze skory obdzierali:/ wiec jesteśmy
tylko na syropie....
-
Biedna Asiulka
zdrówka Wam życzę. Zuzia też z inhalatorem to miała tyle wspólnego, że karton był super do zabawy, a tak to wiała gdzie mogła. Oby syropek szybko pomógł.
Mi też szybko czas ucieka, przecież dopiero co test robiłam. U nas już wiedzą w zasadzie wszyscy. Prenatalne na pewno to tylko formalność, a jak Ty się czujesz?
U nas to samo z inhalacjami i tylko syrop akceptowała. Oby Asi pomógł!
Piękne imię!
U nas pobudka po 6, za to na drzemkę padła dopiero przed 12 i śpi dalej. Szaleństwo jakieś. Może się przestawi na jedną konkretną drzemkę, a nie że szaleje potem do północy.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Ojej, mi się też bardzo Helenka podoba
Aniu, super, że wszystko dobrze!
My z mężem podświadomie czujemy, że drugi też będzie syn (oczywiście kiedyś tam, kiedyś) - będzie Adaś. U nas dla dziewczynki typów brak
Monika, zdrówka dla Asi! My na szczęście jeszcze nie mieliśmy potrzeby się inhalować - czuję, że byłby armagedon.
Marta, u nas odkąd jest jedna drzemka jest super. Pada po obiedzie, śpi około 2 godzin (czasem mniej, czasem więcej). Na noc zasypia około 20, najpóźniej o 21 i budzimy się po 8. Bardzo mi to odpowiada.APrzybylska, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Marta trzymam kciuki za unormowanie drzemkę. U nas od kilku miesięcy jest jedna drzemka w okolicy południa i to jest na prawdę super. Ja mam zrobić obiad, Zuzia mniej więcej po tyle samo godzin jest aktywna. Na noc zasypia też 20 max 21. A dziś pobudka tylko o 4 na mleczko i jeszcze do 7.30 pospała.
Robię sobie dobrze 😘 pazurki i henna 🤩Tusianka lubi tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]