Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ilona92 wrote:Dobra to będzie Ania , Rene i Aga?? Czy kogoś pominęłam
Z kwestii organizacyjnych to zakupy robimy na miejscu, składamy się i posiłki robimy u Was? Zgadzamy się? 🙂Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Mamy poprawę! Antybiotyk zaczął działać wczoraj o 16 ostatni raz podałam jej paracetamol i temperatura utrzymuje się na poziomie 36.6-37.2
Humorku co prawda brak ale to się zdarzaAPrzybylska, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ilona też mi się wydawało że ktoś jeszcze miał być, ale nie wiem kto :d
My też będziemy, mój mąż się nakręcił, mnie przeraża trasa- ok 4h 😱 takze na pewno nie będziemy koło 10,myślę że ok 12 😉
Piaskownica super. Oby tylko pogoda nam sprzyjała!
Kiruni dużo zdrówka! 😘 Super że antybiotyk tak szybko zaczął działać ☺️
Aniu dobre pytanie. Mi pasuje 😉Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Ania nic nie kupujcie. Ewentualnie dla waszych dzieci bo ja nie wiem czy wszystko jedzą
W lodowce zamarynowany rostbef, pulpeciki wołowe dla dzieci, sałatka jedna gotowa, kapustka gotowa, cukinia do zapiekania prawie gotowa, jeszcze 3 sałatki i gotowe, a no i mam jabłka z kruszonka, pleśniaka z porzeczka i sernik na zimno jużMagdzia85F, pomarańczka_33, Tusianka, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Ilona 😮😮😮 wow.
Mój mąż zobaczył menu i mówi że gdyby nam coś wypadło to sam przyjedzie 😂😂😂
Doskonale rozumiem Anię, Ilona pozwól się jakoś zrewanżowac. Powiedz co byś potrzebowała, kupimy. Nie musi to być nic do jedzenia, skoro już wszystko masz 😁 a tak w ogóle to miałyśmy Ci pomóc przygotowywać, a Ty już dziś konczysz 🤷♀️ -
A jeszcze jedno pytanie techniczne - robimy coś w rodzaju grilla? Bo rozumiem, że jutro mamy odpoczynek u Ilony, a w niedzielę ZOO.
To my na pewno bierzemy winko 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 18:09
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Tak myślałam o grillu bo nie ukrywam, ze teraz jest to najlepsza i najłatwiejsza forma jedzenia. Moje dziecko przed chwila albo wylało albo wypiło prenalen ten spray do nosa ... padam przy niej ostatnio ...
Aniu tak o ile ktoś jeszcze będzie chętny na niedzielne zoo jeśli nie pójdziemy w 6APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Dobra bąble do jedzenia maja wołowe pulpety i warzywa ; papryka żółta i czerwona, cebula, cukinia, kalafior ,ma reszta sosy pomidorowego od zapiekanek cukini. Abstrahując fakt , ze zapomniałam wyjąc trochę tłustszego mięsa, pulpety są rewelacja. Dodałam curry i zioła prowansalskie, ale fakt w curry jest sól i na szczęście nic nie czuć jest baasrdzo pyszne
-
A tak myślałam bo się cały dzień nie odzywałaś. No szkoda, bardzo.
Coś nam ten "zlot" nie wyszedł. Uznajmy to za miłe spotkanie a nie zlot 😁
My do zoo byśmy poszli bardzo chętnie, ale niestety w niedzielę z rana musimy wracać ☹️
Jak dorwę gdzieś po drodze to przywiozę nam wino bezalkoholowe. Wypijemy toast za spotkanie 😁
A Jadwiga niezła aparatka xDIlona92 lubi tę wiadomość
-
To się faktycznie towarzystwo skurczyło ale bawcie się świetnie, i podrzućcie potem jakieś fotki
A u nas... Jak nie urok to sraczka... Jutro znów musimy iść do lekarza, a z racji że to sobota to prywatnie...
Misia źle zareagowała na antybiotyk, wysypka + mega luźna i brzydka kupa...
Brak mi słów żeby opisać co czuję...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
No to wiem że nic nie wiem. Lekarka nie jest pewna czy to reakcja po antybiotyku czy wysypka zakaźna. Dostaliśmy drugi antybiotyk Klacid. Gardło się już poprawiło, tylko lekko zaczerwienione jest. W poniedziałek M pójdzie po zwolnienie to ją jeszcze lekarka obejrzy, chyba że ta wysypka zniknie to wtedy będzie pewność że to po antybiotykuKirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
pomarańczka_33 wrote:No to wiem że nic nie wiem. Lekarka nie jest pewna czy to reakcja po antybiotyku czy wysypka zakaźna. Dostaliśmy drugi antybiotyk Klacid. Gardło się już poprawiło, tylko lekko zaczerwienione jest. W poniedziałek M pójdzie po zwolnienie to ją jeszcze lekarka obejrzy, chyba że ta wysypka zniknie to wtedy będzie pewność że to po antybiotyku