X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Monnn Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jesienią może u mnie będzie już dość "mieszkalnie", będzie można coś zorganizować:)
    Tez chce zdjęcia ;)

Współczuje Wam tych nocek :/ U nas już jest ok, i tak jak Magda pisałaś, wina były zęby. Ja jestem matka roku! Wyglądałam kiedy zaczną wychodzić trójki, (choć Asia średnio daje sobie ogladac buźkę), to w weekend dojrzałam dwie górne czwórki 🤦🏻‍♀️😆

Magdzia85F lubi tę wiadomość

3jgxrjjg0j7kai9n.png

km5svcqg922e3x1k.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To wasze dzieci się tak nie uśmiechają, ze widać cała paszcze? 😁😁ja zawsze biorę i robię Ala samolot do przodu i wtedy głowa opada i wszystko widać 😂

aga_90 lubi tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lipca 2019, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona moja tak się śmieje i robi miny, ze 4 widać :-D

No ja z jazdą mam jednak ciężko. Brzuch boli niestety. Nie wiem co jest. Czy taki mój urok. Czy co. A dopiero 4 msc.

W ogóle taknpatrze a na wątku styczniowym siedzi Makira, ona chyba tu sie chwilę udzielala.

A ja Nie umiem się nigdzie indziej wbić..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 14:01

Ilona92 lubi tę wiadomość

• Ilona92 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 14:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://photos.app.goo.gl/g1w7cMvUNGwaUvZX9

APrzybylska, aga_90, Monnn, Magdzia85F, Tusianka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona jak to możliwe że Cię nie ma na ani jednym zdjęciu??? Trzeba powtórzyć spotkanie i to naprawić!! 😁😁😁
    To już nawet M od Ani tajniacko na zdjęciu jest, a Ciebie brak 😮🙉

f2wl9vvje61wiuku.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madzia ja na początku chciałam się gdzieś wbić, ale szybko mi przeszła ochota. Tutaj mi dobrze :D

Ilona w roli fotografa to się schowała ;/ zobaczymy jeszcze czy może coś mój mąż ma. Ja się za zdjęcia nie brałam, bo nie potrafię. W każdym razie Ilonka dziękujemy za super pamiątkę :D

Ilona92, Magdzia85F, Monnn, aga_90 lubią tę wiadomość

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 15:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem na jednym zdjęciu tylko bez głowy, siedziałam gdzieś po prawej stronie. Jakoś tak zawsze mam opór doceyciagniecia aparatu jak nie widziałam nigdy ludzie i jest o czym rozmawiać 😂
    Powtórzymy na pewno. Czy to w Toruniu czy na Śląsku 👌🏻

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż dodaje fotki do albumu Ilony 🙂 i jest nasza gospodyni 😘

Ps to lipne konto, mój mąż nie ma na imię Kamil 😋

Magdzia85F, Ilona92, aga_90 lubią tę wiadomość

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak Aniu domyslilam się 😁na początku myslalm, ze ktos z nienacka zarzucił na to konto. Teraz już jestem na zdjęciach 😁

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 19:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jestem wierna i chociaż isz mnie tu czasem mało to nigdzie się nie wbijam i zostaje tutaj :p
    Ja jestem chętna na jakieś spotkanie sierpniowe :) o ile by było gdzie bliżej :)

iv09mg7yklmn388j.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkaczucha Ty tez jesteś w ciąży??
    Co do spotkania do na pewno Toruń lub Bytom, zielona Góra lub w ferie Krynica 😂a nie no jeszcze Warszawa była

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No M od Ani uratował honor 😁😁😁

A która to zaprasza do Zielonej Góry? Bo moja pamięć dobra, niestety krótka 😛

Aniu czy apetyt u Zuzy też się zmienił od wizyty u Ilony? Wiktor się nawdychał świeżego powietrza i je za 3 🙉🙉🙉 normalnie nie ogarniam gdzie on to mieści. Dzisiaj przeszedł samego siebie, boję się jutra 😂😂😂 ale! Naprawdę zdecydowanie wolę jak ma apetyt niż jak go nie ma 😉

f2wl9vvje61wiuku.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 9 lipca 2019, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zielona Góra to ja :D

Zdjęcia super! Ciekawe jakby wyglądała cała nasza forumowa gromada :D

Nocne usypianie trwało 2 godziny. Co już się jwj oczy zamykały, to zaczynała się kręcić i od nowa. Po czopku usnęła w 10 minut. W ciągu dnia cały czas ma praktycznie język na wierzchu i się smyra po tych zębach, tak jej dokuczają. Pozostałe trójki są już wyczuwalne pod palcem.

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2019, 07:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Olkaczucha Ty tez jesteś w ciąży??
    Co do spotkania do na pewno Toruń lub Bytom, zielona Góra lub w ferie Krynica 😂a nie no jeszcze Warszawa była
    Nie nie.. I nie zamierzam narazie :p
    Czy zostałam jako jedyna bez brzucha hehe?

iv09mg7yklmn388j.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2019, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olka spoko jest nas kilka :-) w sumie to brzuszki póki co w mniejszości :-)

Do Bytomia mam 230 km to nie jest źle. Z Zielona Góra gorzej bo to koło 570 km:D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 07:55

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2019, 08:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fajne spotkanie :) Miło Was zobaczyć na zdjęciach :)

Madziu gratulacje!! Bo jeszcze nie miałam okazji złożyć :)

Dorota, ak się czuje Kira? Lepiej już? I jak rozmowa o pracę?

Iza, a co u Was? Gabi nadal cierpi czy się coś poprawiło? Macie diagnozę? U nas ciągle po 5 kup dziennie.. Byliśmy już u 3 gastroenterologów, zobaczymy co ten ostatni poradzi, bo póki co jako jedyny zalecił badania.

A kto z Bytomia? Mój mąż jest z Bytomia :) Wybieramy się tam 2-4 sierpnia, bo akurat ma urodziny.

Ja wróciłam do pracy. Powiem Wam, że teraz to mam high life :D Można wypić kawę, poplotkować, siedzę na tyłku i nie robię kilometrów ciągnąc żyrafę lub samochód :D Grześ super zniósł mój powrót do pracy, w ogóle nie płacze, robi mi "papa" na wyjście i tyle. Po powrocie też się do mnie nie klei jakoś więcej. Jedynie to chcę go już całkiem odstawić od piersi, bo mnie szlag trafia jak mnie zawsze musi skubać w drugi sutek.
    Wczoraj pierwszy raz przespał noc, to znaczy spał 22-5:30. Moje dziecko potrzebuje jakoś mało snu :/ Niestety dziś się już to nie powtórzyło i były 2 pobudki.

Magdzia85F lubi tę wiadomość

f2wli09k0vt5rkls.png
  • aga_90 Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2019, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga ja jestem z Bytomia 😉

Jak już tu będziecie to grzechem by było się nie spotkać. Oczywiście zapraszamy! 😁

f2wl9vvje61wiuku.png
  • ibishka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2019, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga dzięki że pytasz. Gabi z alergia już całkowity luz. Jest na bezmlecznej diecie. Teraz robimy badania szczegółowe żeby zobavzyc które bmk alergizuje ja i będzie wiadomo czy np mogę jej dac coś prsetworzonwgo pieczonego itp. Czekamy na wyniki i w sierpniu wizyta kolejna.
    Teraz batdzidj walczymy z trójkami. Mamy już dwie i noce były tragiczne. Prawie tydzień nocami na przeciwbólowych była, teraz ciut lepiej bo nie daje jej nic w nocy chociaż budzi się co chwile.

qdkkjw4zawimnwp4.png
    klz9ej285vh7zkgy.png
  • myszkaka Autorytet

Wysłany: 10 lipca 2019, 13:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to super, że dieta pomogła. Dietę sama wymyślasz czy korzystaliście z porady dietetyka? Jakoś suplementujecie wapń? Ja się martwię, że Grześ będzie miał niedobory bo chcę go odstawić od piersi, a widzę że jak dostanie nabiał z 2-3 dni z rzędu albo trochę za dużo to zaraz jest kiepska kupa. Przy czym jego nigdy brzuch nie bolał.

f2wli09k0vt5rkls.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 lipca 2019, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dziś byliśmy na wizycie u ortopedy. Z Ady nogami i kręgosłupem wszystko ok.

Tak sie darla, ze widziałam Jej piękne 4:]

kupiliśmy Malej buty w ccc. Sportowe i sandałki, te drugie chyba za duże...niby miał być 1cm a tu wyszło wiecej.

Jak oni te rozmiary robią.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 16:49

Ilona92 lubi tę wiadomość

‹‹ 859 860 861 862 863 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ