Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jesienią może u mnie będzie już dość "mieszkalnie", będzie można coś zorganizować
Tez chce zdjęcia
Współczuje Wam tych nocek U nas już jest ok, i tak jak Magda pisałaś, wina były zęby. Ja jestem matka roku! Wyglądałam kiedy zaczną wychodzić trójki, (choć Asia średnio daje sobie ogladac buźkę), to w weekend dojrzałam dwie górne czwórki 🤦🏻♀️😆Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona moja tak się śmieje i robi miny, ze 4 widać
No ja z jazdą mam jednak ciężko. Brzuch boli niestety. Nie wiem co jest. Czy taki mój urok. Czy co. A dopiero 4 msc.
W ogóle taknpatrze a na wątku styczniowym siedzi Makira, ona chyba tu sie chwilę udzielala.
A ja Nie umiem się nigdzie indziej wbić..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lipca 2019, 14:01
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Madzia ja na początku chciałam się gdzieś wbić, ale szybko mi przeszła ochota. Tutaj mi dobrze
Ilona w roli fotografa to się schowała ;/ zobaczymy jeszcze czy może coś mój mąż ma. Ja się za zdjęcia nie brałam, bo nie potrafię. W każdym razie Ilonka dziękujemy za super pamiątkęIlona92, Magdzia85F, Monnn, aga_90 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Mój mąż dodaje fotki do albumu Ilony 🙂 i jest nasza gospodyni 😘
Ps to lipne konto, mój mąż nie ma na imię Kamil 😋Magdzia85F, Ilona92, aga_90 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
No M od Ani uratował honor 😁😁😁
A która to zaprasza do Zielonej Góry? Bo moja pamięć dobra, niestety krótka 😛
Aniu czy apetyt u Zuzy też się zmienił od wizyty u Ilony? Wiktor się nawdychał świeżego powietrza i je za 3 🙉🙉🙉 normalnie nie ogarniam gdzie on to mieści. Dzisiaj przeszedł samego siebie, boję się jutra 😂😂😂 ale! Naprawdę zdecydowanie wolę jak ma apetyt niż jak go nie ma 😉 -
Zielona Góra to ja
Zdjęcia super! Ciekawe jakby wyglądała cała nasza forumowa gromada
Nocne usypianie trwało 2 godziny. Co już się jwj oczy zamykały, to zaczynała się kręcić i od nowa. Po czopku usnęła w 10 minut. W ciągu dnia cały czas ma praktycznie język na wierzchu i się smyra po tych zębach, tak jej dokuczają. Pozostałe trójki są już wyczuwalne pod palcem.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Fajne spotkanie Miło Was zobaczyć na zdjęciach
Madziu gratulacje!! Bo jeszcze nie miałam okazji złożyć
Dorota, ak się czuje Kira? Lepiej już? I jak rozmowa o pracę?
Iza, a co u Was? Gabi nadal cierpi czy się coś poprawiło? Macie diagnozę? U nas ciągle po 5 kup dziennie.. Byliśmy już u 3 gastroenterologów, zobaczymy co ten ostatni poradzi, bo póki co jako jedyny zalecił badania.
A kto z Bytomia? Mój mąż jest z Bytomia Wybieramy się tam 2-4 sierpnia, bo akurat ma urodziny.
Ja wróciłam do pracy. Powiem Wam, że teraz to mam high life Można wypić kawę, poplotkować, siedzę na tyłku i nie robię kilometrów ciągnąc żyrafę lub samochód Grześ super zniósł mój powrót do pracy, w ogóle nie płacze, robi mi "papa" na wyjście i tyle. Po powrocie też się do mnie nie klei jakoś więcej. Jedynie to chcę go już całkiem odstawić od piersi, bo mnie szlag trafia jak mnie zawsze musi skubać w drugi sutek.
Wczoraj pierwszy raz przespał noc, to znaczy spał 22-5:30. Moje dziecko potrzebuje jakoś mało snu Niestety dziś się już to nie powtórzyło i były 2 pobudki.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
Kinga dzięki że pytasz. Gabi z alergia już całkowity luz. Jest na bezmlecznej diecie. Teraz robimy badania szczegółowe żeby zobavzyc które bmk alergizuje ja i będzie wiadomo czy np mogę jej dac coś prsetworzonwgo pieczonego itp. Czekamy na wyniki i w sierpniu wizyta kolejna.
Teraz batdzidj walczymy z trójkami. Mamy już dwie i noce były tragiczne. Prawie tydzień nocami na przeciwbólowych była, teraz ciut lepiej bo nie daje jej nic w nocy chociaż budzi się co chwile. -
No to super, że dieta pomogła. Dietę sama wymyślasz czy korzystaliście z porady dietetyka? Jakoś suplementujecie wapń? Ja się martwię, że Grześ będzie miał niedobory bo chcę go odstawić od piersi, a widzę że jak dostanie nabiał z 2-3 dni z rzędu albo trochę za dużo to zaraz jest kiepska kupa. Przy czym jego nigdy brzuch nie bolał.
-
nick nieaktualnyMy dziś byliśmy na wizycie u ortopedy. Z Ady nogami i kręgosłupem wszystko ok.
Tak sie darla, ze widziałam Jej piękne 4:]
kupiliśmy Malej buty w ccc. Sportowe i sandałki, te drugie chyba za duże...niby miał być 1cm a tu wyszło wiecej.
Jak oni te rozmiary robią.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lipca 2019, 16:49
Ilona92 lubi tę wiadomość