Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dorotka , kora trzymajcie się dzielnie i szybko zdrowiejcie.
U mnie od wczoraj są takie czarne duże robaki i na dodatek skubane potrafią latać!! No masakra jakaś w rym roku. Wybiłam przez 15 mon z 5 sztuk!
Skąd to dziadostwo się bierze.
Aniu tez trzymam kciuki żebyś miała trochę więcej spokoju z drugim Maluszkiem. Wtedy można się lepiej ogarnąć z nowa sytuacja.
Aga u Nas to samo. Popadało w południe tak, ze blacha huczała , chłodniej jest , w Donu tez. Na zewnątrz jak podkreślam byłam w długich spodniach, bluzie i zimowych butach haha
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
właśnie złożyłam wniosek o te 500+ przez mój bank bez żadnego problemu
Kirunia dzisiaj już troszkę lepiej, właśnie śpi a co najważniejsze wytrzyma 8h bez podawania w międzyczasie paracetamolu
Ale powiem Wam że wczoraj byłam tak padnięta że nie byłam w stanie dosłownie nic zrobić, a kiedy wrócił M i miałam nadzieję, że przejmie Małą Kira dość wyraźnie pokazała co o tym sądzi. skończyło się na tym że wzięłam ją do łóżka, usnęła na mnie i przełożyłam ją do łóżeczka i dopiero poszłam spać. ale zasnęłam momentalnie, nawet nie wiem kiedy M się kładł. Rano o 5 podałam Małej ibufen i znów na mnie zasnęła i spałyśmy tak do 9
idę teraz na Allegro szukać Kiruni pilota do tv i telefonu, zabawki oczywiścieMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Hej. Ja mam akurat krótki break. Kończę obiad, kawa i biorę się dalej za przygotowania. Dzięki Wam koj dom znów będzie czysty haha. U nas jest tak masakrycznie wiecznie, ze szok. Chmury ciemne jak cholera.
Dorota to fajnie jak Kira dzielnie to wszystko znosi -
Dorota co tam fajnego znalazłaś na Allegro? Jeszcze raz dużo zdrówka dla Was? Jak dzisiaj Twoje oczy?
A ja wracam z wizyty, panna wstydziocha nie dała sobie zrobić ładnego zdjęcia. Waży 600g, wszystko jest dobrze. A co do wątroby to mam za jakiś czas znowu zrobić badania i na razie tylko tyle 😕 nie wiem czy mam po prostu czekać na powtórkę z rozrywki, czy nie da się temu zapobiec zawczasu?
Ilona nie szalej! My wszyscy normalni ludzie 😘
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d1dd81e1bdbd.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 16:53
Magdzia85F, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Będę chciała w przyszłym tygodniu zrobić jeszcze raz wyniki i jeżeli będzie gorzej to idę do innego lekarza.
Madzia skąd Ci się coś tam przyplątało 😕 niby w ciąży to normalne, ale oby szybko sobie poszło. A Ty masz fotki swojego kurczaczka?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualny
-
Ale bym zapomniała, jedne dzieci śpią, a inne jak np Zuzia mają lekkie ząbkowanie, dziś się dopatrzyłam, że Zuzia ma już wszystkie 4, czyli mamy 12 zębów 😁 bez objawowo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 19:12
Tusianka, ibishka, Magdzia85F, Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualny
-
Olu zdrówka dla Igi. Oby kiedyś była okazja się spotkać 💕
U nas dziś nocka życia 😄 Zuzia zasnęła o 21.30 i spała, pięknie spała, dopiero tatuś wstając do pracy po 4 ją obudził, wypiła mleczko i razem spałyśmy do 8.30.
Jak się dzisiaj czujecie?Ilona92, Magdzia85F, ibishka, Rene lubią tę wiadomość
Ja dziś już padam. Rozkładałam linie nawadniające, pilnowałem robotników, a to inne duperele. Jadzia miała 2 h drzemki wiec coś zrobiłam, ale sama poszłabym spać. U nas noc całkiem spoko. Tak mi się w nocy duszno zrobiło, ze otworzyłam ok k, zamknęłam przy kolejnej pobudce.
Aniu super! W końcu Zuzia nauczyła się przesypiać noc
Moja panna dziś ma na sobie już 3 zestaw ubraniowy. Nie nadążam ostatnio za moim dzieckiem
Jeszcze dwa dni i się widzimy -
nick nieaktualnyUf. U mnie nie ma bakterii. Źle pobrałam mocz.
Kupiliśmy Adzie axkida 2.0 niebieskiego.
Aniu zazdro. U nas stadardowo kilka pobudek ...ech ech. Jak Ada mi z tego nie wyrośnie, to od stycznia bedzie kolorowo.
Ilona nie bede pisać odpocznij, bo rozumiem ze sie nie da.APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Madziu na pewno będzie lepiej 🙂 u nas też było źle i bardzo źle, więc jest i dla Was nadzieja. Super, że jednak nie ma tych bakterii. A macie już imię dla synka?
Ilona nieustannie podziwiam Twoją energię 😘 a dlaczego taka częsta zmiana garderoby?Magdzia85F lubi tę wiadomość
nick nieaktualnyAniu kombinujemy mamy jakieś dwa typy, ale ciężko jest, dziewczęce są ładniejsze a u Was jakie imie?
Mąż twierdzi, ze jak Adę odstawię od cyca. Choć dziś zasnęła wtulona w tatę..A ja sie rozwaliłam na łóżku. Se se se
Jadzia szaleje na dworze, to i trzeba przebieraćIlona92 lubi tę wiadomość
-
Mam jeden typ - Helena po mojej babci, ale mąż nie jest przekonany, no i ja też nie wiem na 100%... Dla mnie teraz chyba łatwiej by było wybrać dla chłopca. Dla Zuzi miałam imię od zawsze, a teraz czekam na olśnienie.
A jeszcze mam pytanie czy tak wygląda 23t ciąży? Mamo, jestem ogromna 🤦♀️😘
Ilona92, ibishka, Rene, Monnn, Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Raz się załatwiła tak, ze przeleciało bokiem, a na początku otworzyła okej i się cała nim usmarowala...
Moja panna się przewróciła w domu. Przyszła z tata chciała się sama rozebrać , zdjęła bluzę do połowy, leżały miski plastikowe i się poślizgnęła i rozcięła od środka wargę. Oczywiście moja wina bo nie sprzątnęłam. Ostatnio Jadzia wyjmuje wszystko. Zmywam to pił podłogi jest w czymś, odkurze to samo sprzątnęłam jedno, wyjmie drugie
Magda tak myślałam, ze pobrałeś złe mocz. Wystarczy złe dokręcić pojemniczek lub za szybko otworzyć i będzie złe. Moja doktor mówiła, ze jeśli tak złe pobieram to najlepiej się podmuch, oddać trochę moczu i pobrać resztę pod prysznicem nawet.
Aniu czy 23 tydzień to tak jakby grudzień w poprzedniej ciąży? Jeśli tak to normalnie wyglądasz. Moja droga za tobą połowa. Mina wakacje i będziesz prawie rodzic!
Magda to ty była w ciąży już na roczku u Kiry??? -
Hej hej
Cały dzień poza domem dziś miałam termin robienia badań potrzebnych do leczenia mam już wyniki
Morfologia w normie,alat 39u/lnorma od 0-31,cukier 87, Tsh 3,81 Ft4 14,7,Beta HCG 5,98
HIV hbs ujemny,ANA 1,3
A teraz idę czytać co u was
Ilona92 lubi tę wiadomość