Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Haha, nie nie 3 to nie dla mnie. 😂 To drugie jest pod znakiem zapytania i jeśli będzie to zamykam produkcję xD
Też Wam więcej nie napiszę że nocki fajne 🤦♀️wstał dziś o 5 i godzinę walczylam żeby jeszcze zasnął. Ale finalnie zasnął i spał do 8 💪💪😁
Monika szkoda bardzo 😚
I jak bardzo nie chodzi Twoja córka? W sensie że nawet za rączkę? Przy meblach? Spokojnie, ma czas do 18 miesięcy. To nadal jest norma. I ciesz się bo jak zacznie to nie dogonisz 😂
Wiktor za rękę wręcz biega 🤦♀️ coraz częściej w domu chodzi na 2 a nie 4 😉 i na placu zabaw sam już puszcza moja rękę. Coraz bliżej armagedonu 😂😂😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 12:18
-
Za ręce chodzi ale tez jakoś dziwnie, goni przechylona do przodu. Za jedna rękę nie ruszy, przy meblach chodzi ale nie puszcza się w ogóle. Na razie bardzo się nie stresuje ale mogłaby powoli łapać W sumie to późno tez usiadła bo na 9msc wiec może taka jej natura....
Ale pochwale się, ze 💩 już od dawna do nocnika 💪🏼
Ilona następnym razem pisze i wpadam! Tylko muszę dziecko ze zwierzętami oswoić, bo na razie na wszystkie reaguje płaczem 🤷🏻♀️
Magda czekam na infoWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 12:34
Magdzia85F, Ilona92, Rene, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Hej, ja tylko na szybko.
Pani doktor twierdzi że nic mi nie jest, a oczy mi ropieją ot tak, bez powodu. I zwolnienia mi nie wypisze bo nic mi nie jest.
A jakby tego było mało to właśnie dostałam wiadomość ze żłobka że Kira ma gorączkę i muszę ją odebrać.
Mam nadzieję że dostanę się do lekarza bo inaczej chyba ich tam rozszarpię...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Monika ja w domu zwierząt nie mem. Na zewnątrz są tylko psy 😅
Co do chodzenia to prowadzenie za raczki wbrew pozorom jest bardzo złe. Jesli się boi poczekaj. Tak jak pisze Aga do 18 msc na czas ważne, ze rolni kroki rozwojowe.
Dorota super lekarz ... co do Kiry oby to tylko zeby i trzymam kciuki za lekarza -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Chciałam rano złożyć wniosek, ale strona mi się nie ładowała. A zbytnio czasu nie było, bo miałam wizytę w urzędzie pracy i musiałam wziąć marudę ze sobą. Było jej wszędzie pełno, jak zwykle. W trakcie czekania padła spać, bo czekałyśmy ponad 2 godziny. Ale chociaż przyjęła mnie taka młoda babka i mówiła, żeby kolejnym razem podejść do niej jak z dzieckiem i przyjmie poza kolejką.
U nas nocka bez komentarza. Zasnęła ładnie o 22 (ładnie jak ja nią). Po 1 się obudziła i nie mogła dalej usunąć. Co już oczy jej się przymykały, to zaraz oczy szerokie i znowu jęki. I próbowała mnie szczypać. Mleko nic nie dało, koło 4 zaczęła płakać i piszczeć z bólu. I ciągle ręce do buzi. Po nurofenie spała do prawie 9.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia85F wrote:Skladalyscie wnioski o 500+?
Mąż siedział 2h
Dużo zdrówka dla KiruniWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lipca 2019, 16:13
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Monika bardzo szkoda, że jednak Was nie będzie ale coś czuję, że to nie będzie pierwszy i ostatni raz, na pewno się spotkamy
Madzia nadal jestem w pozytywnym szoku ;* wniosku jeszcze nie składaliśmy, bo mąż podejrzewał, że serwery będą padać w pierwszy dzień.Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
APrzybylska wrote:Monika bardzo szkoda, że jednak Was nie będzie ale coś czuję, że to nie będzie pierwszy i ostatni raz, na pewno się spotkamy
Madzia nadal jestem w pozytywnym szoku ;* wniosku jeszcze nie składaliśmy, bo mąż podejrzewał, że serwery będą padać w pierwszy dzień.
Co do spotkania to też mam nadzieje ze jeszcze nie raz się spotkamy i poznamy te z was które na tym zlocie nie będą mogły byćMagdzia85F, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Marta Wasze nocki, to jak powrót do przeszłości i to wcale nie takiej dalekiej. Ja to wyzywam tą niesprawiedliwość, dlaczego mojej znajomej córeczka śpi całe noce od 6mca życia? 😢 Zuzia najwięcej chyba 5h przespała. Do tej pory budzi się minimum 2 razy, w najlepszym przypadku. Tak więc współczuję Ci bardzo.
Aga ja już w sumie nie pamiętam jak to było kiedy mała kluska tylko leżała, bo ona raczkowała mając 5mcy. Kiedy to było 😘Monnn, Tusianka lubią tę wiadomość
Rene wrote:Aniu jeszcze trochę i sobie przypomnisz
Gdzie ten deszcz gdzie ta burza...
U nas padało, no w sumie jakieś 10 minut około 12:00.
Monia a Ty jak się czujesz?Rene lubi tę wiadomość
Rene, w drodze
http://pl.blitzortung.org/live_lightning_maps.php?map=15&fbclid=IwAR3OmOHFYAGQYVIx--8jdsO9CC0fATm4hDG4x9cFZE5mSRtSDlTqfnDWkPs
Dziękujemy za wszystkie życzenia zdrowia
Na razie ibufen starcza na 6h i gorączka wraca. Tatuś kupi paracetamol. Co gorsza zauważyłam że w lewym oczku gromadzi się jej ropa... Ale nie panikuję tylko obserwuję. Z jednej strony cieszę się że spędzimy tydzień razem ale z drugiej żal mi że z takiego powodu...
Madzia, ja mam zamiar dzisiaj wieczorem spróbować złożyć, mojej siostrze udało się to jakoś po 17Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
U nas tez system nie działał. Próbowałam co jakiś czas przez cały dzień. Złożyłam przez bank 💪 brawo ja 😂😂😂
Popadalo jakieś 15min ok 18 i tyle 🙄 na dworze trochę chlodniej, w domu zero różnicy 🤦♀️
Dorota dużo zdrówka dla Was, niech choroba idzie precz, a Wy korzystacie z dodatkowego czasu że sobą 😉
Monn może rzeczywiście taka natura córci. Daj jej czas, ruszy niebawem 😉
Ania no Ty się nie nacieszylas zbyt długo leżącym maluchem 🙉 oby drugie nie szło w ślady siostry bo nie dogonisz 😂Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość