Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIlona jeszcze wtedy nie. Akurat okres mialam, ale ten cykl.
Co zszokowało nas, bo Kurde traf w działający jajowod bez monitoringu to Wow.
Aniu a dla chłopca jakie? Bo my tez czekamy na olsnienie. Dla dziewczynki byłoby Jagoda albo Łucja.
Brzuszek normalny. Ładny i zgrabny.
Kiruniu zdrówka!
Olu stałego? Moja je wszystko. Oczywiście zero fast foodow, czekolady etcWiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2019, 07:21
Ilona92, Rene, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
Dla chłopca mam Jakub lub Mateusz, zwykle pospolite, ale gdzieś w szufladkach czekają 😉
Dorota, kurcze przykro mi, ale mam nadzieję, że jednak się uda. Kiruś zdrowiej szybko 😚
Ola z jedzeniem u nas jak u Ady, Zuzia je wszystko poza fast foodem (domowe frytki z piekarnika) i słodyczami (zdarzają się paluszki bez soli).
Rene beta Hcg ponad 5, jesteś w ciąży? Dlaczego sam alat bez kwasów żółciowych i aspat? Pytam, bo mi zawsze każą robić cały ten zestaw.Magdzia85F, Rene, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Bhcg produkowana jest tez w innych stanach zapalnych. A 5 nie oznacza nic
Rene oby to były wszystkie potrzebne tobie badania i aby były wszystkie poprawne! Trzymam mocno kciuki.
Magda czasami przychodzi coś niespodziewanie i tak jest najlepiej. Magda zreszta jeśli organizm gotowy to szybciej zajść w ciszę po ciszy
Nie no Ola jest nas pare bez brzucha
Dorotko kciuki.Magdzia85F, Rene, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
APrzybylska wrote:Dla chłopca mam Jakub lub Mateusz, zwykle pospolite, ale gdzieś w szufladkach czekają 😉
Dorota, kurcze przykro mi, ale mam nadzieję, że jednak się uda. Kiruś zdrowiej szybko 😚
Ola z jedzeniem u nas jak u Ady, Zuzia je wszystko poza fast foodem (domowe frytki z piekarnika) i słodyczami (zdarzają się paluszki bez soli).
Rene beta Hcg ponad 5, jesteś w ciąży? Dlaczego sam alat bez kwasów żółciowych i aspat? Pytam, bo mi zawsze każą robić cały ten zestaw. -
No to już wiem niestety na 100% że nas nie będzie. Byłam dzisiaj drugi raz z Kirą u lekarza bo o 6 rano znów miała 39.6
Ma ostre zapalenie gardła i zapalenie spojówek, dostałyśmy antybiotyk na 7 dni. Także do następnego razu! A Wy bawcie się świetnie! :*Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Magda, nie, od poniedziałku M idzie na zwolnienie, ja muszę iść do pracy, nie ma kto mnie zastąpić
Humorek dzisiaj bardzo kiepski, właśnie dostała antybiotyk, mleko i poszła spać a mnie z nerwów boli brzuch i jest mi niedobrze...
Psychicznie jestem wrakiem
Dziękuję za wszystkie słowa wsparcia :*Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Muszę, bo nie zostałam zwolniona ze świadczenia pracy. Mój zawód jest dość specyficzny, w tej chwili nie ma kto mnie zastąpić, jeśli nie wykonam swojej pracy będą mieli podstawę do zwolnienia dyscyplinarnego. Są terminy których po prostu muszę dotrzymać.
Ilona, super piaskownicaIlona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Dużo zdrowia dla Kiry.
My od wczoraj jesteśmy u rodziny. Gabi dostała szaleju, bo duża przestrzeń. Dodatkowo własna piaskownica, namiot, inne zabawki. Tylko mamy histerie z myciem. Poprzednim razem było to samo. Obstawiam, że chodzi o fakt toalety w łazience. Bo w bloku mamy osobno.
W dodatku zostajemy tu dłużej, bo się nagle okazało, że mąż w niedziele do Danii jedzie, bo inny chłopak nagle stwierdził, że nie może i szukali zastępstwa.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Zdrowia dla Kiry :*
Ilona fajna piaskownica!!!
Siostra jednak do nas noe przyjeżdża, poszła na kontrole z corka i lekarz stwierdziła ze już noe zaraza, siostra mówi ze będzie miała kontakt z ciężarna to lekarz ze z ospa to nigdy noewiadomo
Na chrzest niestety idziemy 😜
U mnie jeśli chodzi o ciąże to ok, żadnych dolegliwości prócz tych jelitowych ale to i z Aśka tak miałam....
Ania Twój brzuch względem mojego wydaje się mały 😅 (Chociaż 3/4 rodziny nadal nic nie wie, nawet mój tata z którym rzadko, ale się widuje- zakochał się staruszek i zupełnie stracił glowe 😂)
Jejku i cały czas ubolewam, ze się nie spotkamy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 09:35
-
Ilona piaskownica super, oby tylko pogoda pozwoliła z niej korzystać w weekend.
Monia my też bardzo żałujemy, że Was nie będzie. Oczywiście tylko TYM RAZEM! 😘
Marta a jak nocka na nowym miejscu Wam minęła?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]