Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Współczuję chorób, dużo zdrowia dla wszystkich. Tutaj też wszystkich coś bierze, małej doszedł kaszel. Ja się jakoś trzymam, dobrze że jutro z rana już wracamy. Jak zwykle z masą nowych rzeczy, ale chociaż obkupiona na jesień.
Co do nocek... Zostawię temat bez komentarza. Niedługo zapomnę, jak się nazywam.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Rene zdrówka dla córeczki i oby Was też nie złapało.
U nas obecnie radaru nie ma, ale wcześniej się zdarzało, że przerywał w trakcie i trzeba było lecieć
Dziewczyny, u Was po MMR nie było powiększonych węzłów chłonnych? Bo Grzesiowi to się już z 1,5 tygodnia utrzymuje..
Muszę go obkupić na jesień, bo powyrastał. Jutro uderzę na Pepco Tylko, że tam mają jakieś zaniżone rozmiary i muszę już na 98 cm kupować O_ORene lubi tę wiadomość
-
myszkaka wrote:Rene zdrówka dla córeczki i oby Was też nie złapało.
U nas obecnie radaru nie ma, ale wcześniej się zdarzało, że przerywał w trakcie i trzeba było lecieć
Dziewczyny, u Was po MMR nie było powiększonych węzłów chłonnych? Bo Grzesiowi to się już z 1,5 tygodnia utrzymuje..
Muszę go obkupić na jesień, bo powyrastał. Jutro uderzę na Pepco Tylko, że tam mają jakieś zaniżone rozmiary i muszę już na 98 cm kupować O_O
U nas po MMR tylko goraczke miał
Udanych lowow zakupowuch życzę🙂
myszkaka lubi tę wiadomość
-
Rene jak noc?
U nas po MMR nie było żadnych powikłań. Węzły pod pachą miała powiększone po tym pierwszym szczepieniu po urodzeniu w szpitalu. W sumie nawet zgłaszali to do sanepidu, ale nic z tego nie wynikło.
Byliście u lekarza z tymi węzłami? To już trochę się utrzymuje.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Kurcze współczuję ☹️ przesyłamy buziaki i jeszcze raz dużo zdrówka 🌷🌞
My z Zuzią trochę sprzątamy. Dużo szykować nie muszę 😘14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
nick nieaktualnyRene zdrówka raz jeszcze. Nameczy sie córeczka :’(
Myszko u nas po mmr wysypka i gorączka 1 dzien. Moze mocz zanieś przed wizytą.
No zlotem to bedzie ciezko nazwać
Chyba wystraszyłam wszystkich.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 10:58
-
nick nieaktualny
-
Wycisz telefon, ubij muchę i się połóż 😘
A skoro już sobie wkręcamy głupoty, to widocznie gospodyni nie odpowiada albo mój piękny Toruń 😜❤️ żartuję oczywiście, cieszę się po prostu na spotkanie 😍14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
myszkaka wrote:Zastanawiam się tylko co taki lekarz mi poradzi na te węzły?
Magda współczuję nocki
Ilona co tam u was? -
Kinga to prawda można zrobić badania na leukocyty i sprawdzić czy to od jakiejś choroby czy po szczepieniu. Są różne parametry do oznaczania. Zależy czy są dodatkowe objawy. Ty o nich najwiecej wiesz. Nawet lekkie zachwiania równowagi będą ważne.
Renatko współczuje Wam, ale niestety taki okres, więcej dzieci w jednym miejscu i łapią od siebie brudy 👹👹szybkiego powrotu do zdrowia!
Aniu poprostu co drugi zlot musi być spotkaniem😉
U mnie tez większość odmówiła. Spotkasz się za to z Magda i Dorota.
U Nas ok. Jadzi wyszły górne trójki, przebiły się. Dziś marudzi, ale szykuje się zmianapogody wiec to dlatego.
Co do nocek zmieniłam ułożenie do spania. Przestawiłam łóżeczko do materaca i jak zasypia kładę do łóżeczka, a później w nocy o dziwo jest to koło 1 /2 😍😍 biorę ja na swoją prawa stronę i tak spiny nawet i do 9🤣🤣nikogo nie kopie , ma swoje miejsce i jest ok.
A reszta to powoli , ciagle coś jak u każdego. Chociaż już zmęczona jestem. Ale na pocieszenie za 2 tygodnie mam babski weekend 😉 -
nick nieaktualny