Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:Dziękujemy za spotkanie i jedzonko
Ada nie spała całą drogę do domu. Zasnęła dopiero w łóżku. Ale nocka za to była dobra.
Chyba jest sposob na Nią. Pojeździć 500km bez snu
Rene świetnie, że jest poprawa ❤️Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Zuzia zdrowa jak ryba. Dziś lata po sufitach, odrabia za wczoraj 😉
Dorota musiałaby wrzucić link, bo ja się nie orientuję czy ktoś inny może.Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
Hejo, chcecie żeby te zdjęcia publicznie udostępnić? Bo jak link wrzucę to każdy będzie mógł je zobaczyć, decyzja należy do Was - Ania i Madzia
Ilona, proszę Cię o usunięcie screena z moim zdjęciem. To, że profil mam publiczny nie oznacza że można moje zdjęcia dowolnie kopiować i udostępniać.
Chcę też Wam dzisiaj “powiedzieć” że możliwe że bardzo rzadko będę tu zaglądała albo może wcale. Z większością z Was mam już kontakt poza forum czy to fb, czy ig czy telefonicznie więc forum odpuszczam. W niedługim odstępie czasu były chyba ze trzy “zdarzenia” które mnie do tego skłoniły. Szkoda moich nerwów
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Hej
Sylwia, ale już ok?
Jeśli zdecydujecie się pokazać fotki, to ja jestem chętna
U nas katar ;( dzisiejsza noc była kiepska, budził się co 2h, a już od jakiegoś czasu nam ładnie przesypiał 21-5. Ostatnio coś mamy problem z usypianiem, ani na drzemkę ani wieczorem nie chce spać tylko się zawzięcie bawi. -
My już po lekarzu, u mnie antybiotyk. Mała też dostała w razie czego, ale jeszcze przez 3 dni mamy spróbować domowymi sposobami. Uszy ok, dużo woskowiny, mamy psikać 2 razy dziennie. No i pediatra potwierdziła spuchnięte dziąsła na piątki 🤦♀️
Jeszcze mąż wrócił z nocki z gorączką prawie 38. Jutro idzie też do lekarza, bo rano ma sprawę w sądzie z zusem i byłaby lipa gdyby dzisiaj wziął l4.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2019, 14:37
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Tusianka wrote:My już po lekarzu, u mnie antybiotyk. Mała też dostała w razie czego, ale jeszcze przez 3 dni mamy spróbować domowymi sposobami. Uszy ok, dużo woskowiny, mamy psikać 2 razy dziennie. No i pediatra potwierdziła spuchnięte dziąsła na piątki 🤦♀️
Jeszcze mąż wrócił z nocki z gorączką prawie 38. Jutro idzie też do lekarza, bo rano ma sprawę w sądzie z zusem i byłaby lipa gdyby dzisiaj wziął l4.
U nas poki co oki czasu mam malo jestem na etapie nadrabiania szkolnych zaległości z corka oj sporo tego dzis maglowanie co to rzeczownik przez co sie odmienia jutro matma i anglik 🙂
Do matmy glowy nigdy nie miałam ale na poziomie corki klasy jeszcze ogarniam temat 😂🙂 -
Ja od dwóch dni próbuję ogarnąć życie i mi nie idzie 😘 co siadam coś napisać, to coś mnie odciąga. Dziś miałam pisać podczas drzemki panienki, ale ta trwała jakieś 40 minut i zdążyłam powiesić pranie, zrobić dla Zuzi nową zabawkę, usiąść i... wstać, bo skończył mi się czas.
Kochane moje zdrówka ❤️ może jutro się uda napisać coś konstruktywnego.
Aga Ty pytałaś o plastelinę. U nas tak to wygląda, na zdjęciach bawimy się piankoliną.
Ilona92, Rene, aga_90 lubią tę wiadomość
Aniu to i tak dużo ogarnęłaś przez te 40min! Jaką zabawkę zrobiłaś Zuzi? 😁
A piankolina boska. Chcę przepis 😍
My już po bostonce, ale w przychodni chyba przytuliliśmy coś innego 🙄🙄🙄 póki co sam kaszel, oby nic więcej z tego nie było.
Ja wracam na rynek pracy. Szukam, proszę o kciuki 😁Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
-
Aga oczywiście kciuki trzymam!
A to chyba jakiś ogólny kaszlowy wirus, bo co rozmawiam, to wszystkie dzieci kaszlą. Zuzia wczoraj wieczorem i w nocy niestety też. Dziś kilka razy się zdarzyło. Miałyśmy iść na zajęcia, ale chyba odpuścimy.
Co do zabawki to coś takiego:
A piankolinę kupiliśmy w Auchan. Trzeba uważać oczywiście czy wszystkie kuleczki nie trafiają do buzi 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2019, 09:39
Ilona92, Rene, aga_90 lubią tę wiadomość
APrzybylska wrote:Aga oczywiście kciuki trzymam!
A to chyba jakiś ogólny kaszlowy wirus, bo co rozmawiam, to wszystkie dzieci kaszlą. Zuzia wczoraj wieczorem i w nocy niestety też. Dziś kilka razy się zdarzyło. Miałyśmy iść na zajęcia, ale chyba odpuścimy.
Co do zabawki to coś takiego:
A piankolinę kupiliśmy w Auchan. Trzeba uważać oczywiście czy wszystkie kuleczki nie trafiają do buzi 😘
Aniu oby u was w nic wiecej siw ten kaszel nie rozwinął, u mnie teraz cod u starszego zaczyna się dziac dxis lekka goraczka i ogolnir oslabiony jest😞
Jutro mamy pulmonologa -
Hejo laseczki! Widzę, że jakiś pomór chorobowy na grupie u nas też średnio, młody kaszle od 2 miesiecy, nie wiadomo czemu bo zazwyczaj bez innych objawów. Ostatecznie podałam antybiotyk choć jakoś nie wierzę w jego działanie. Oczywiście robię najgorsza rzecz i obwiniam się za choroby Juniora, pomimo ze wiem że to głupie 😂
U nas trochę urlopowo było, a teraz nie mogę się odkopać w pracy 🤷
Junior to jakiś wykręt, zrobił się tak na maksa sprawny fizycznie, wspina się, biega... Nie ogarniam 😂 gdzie to moje malutkie dziecko 😂
Uczymy się teraz ubierać i rozbierać rozbieranie idzie nawet sprawnie, a z ubierania narazie wychodzi zabawa ale to zawsze jakiś plusAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Aga, kciuki za poszukiwania!
U małej ciut lepiej, już tak bardzo nie kaszle, katar też mniejszy. Humor jak zwykle dopisuje, więc codziennie jesteśmy na dworze. Niby "tylko na chwilę", a robią się z tego 2 godziny, bo nie sposób jej zaciągnąć do domu. Konsekwentnie odmawia czapki albo opaski, nawet jak wieje okrutnie.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Rene współczuję ☹️ co więcej można napisać, przykro mi, że tak się te choroby Was uczepiły. Zwłaszcza, że czekam na Waszą wizytę 😚
Kamila no te nasze maluchy już tak mają, że z dnia na dzień potrafią coraz więcej i zaskakują. Ale ja to lubię ❤️ nawet "siedząc" w domu z Zuzią codziennie coś widzę. U nas najlepsza zabawa to zdejmowanie i zakładanie skarpet. Do reszty garderoby też po trochu się dobiera. Powodzenia w odkopywaniu.
Marta cieszę się bardzo, że już u Was lepiej 😍 to chyba dobrze, że ona tak lubi na dworze przebywać. I jeżeli macie taką możliwość codziennie (zależnie oczywiście od pogody) to ja bym korzystała. My niestety zanim się z tego naszego 10 piętra wyłonimy, to ja już mam dość i jeszcze muszę siku 😘 z nakryciem głowy podobnie. Jaka była walka jak jej kapelusz wiązany założyłam... Nie wiem jak z tym walczyć.
Jak teraz ubieracie dzieciaki?14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Rene trzymam kciuki 😚 z resztą jak zawsze ❤️
Zuzia dziś rozwaliła system. Wstałyśmy o 7, ale to nic dziwnego. Z tym, że o 11.15 zażyczyła sobie mleko (wypiła 210ml z kaszką), a 10 minut później już spała... I śpi nadal. Już nie pamiętam kiedy poszła na drzemkę tak wcześnie.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
APrzybylska wrote:Rene trzymam kciuki 😚 z resztą jak zawsze ❤️
Zuzia dziś rozwaliła system. Wstałyśmy o 7, ale to nic dziwnego. Z tym, że o 11.15 zażyczyła sobie mleko (wypiła 210ml z kaszką), a 10 minut później już spała... I śpi nadal. Już nie pamiętam kiedy poszła na drzemkę tak wcześnie.
A my grzecznie czekamy w kolejeczce do pulmonologa