Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
A tak z innej beczki: szczepilyscie sie na grype juz?
Mi lekarka mocno sugerowala, ale u mnie beda chyba dopiero pod koniec listopada szczepionki dostepne i zastanawiam sie czy sie w PL nie zazczepic jak bede za tydzien. Musze dopytac co ona na to. -
AnaMarie, wieczorem postaram się podesłać, ok? Bo teraz jestem tylko z doskoku tutaj;)
Od dawna dziergasz?
Mnie wczoraj bardzo bolał brzuch, tak miesiączkowo, ale dzisiaj już lepiej. Podobno takie bóle są normalne bo wszystko się rozciąga.
BP, ja się nie szczepiłam. -
https://zapodaj.net/d4514cdbe9ee3.jpg.html
Takie coś mi wyszło;)
AnaMarie, koc ma 77 x 83 cm, a kwadrat 9x9 cmWiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 14:41
Tęskniąca, Rene lubią tę wiadomość
-
Ellka wrote:https://zapodaj.net/d4514cdbe9ee3.jpg.html
Takie coś mi wyszło;)
Przyjemny kocyk, ten róż sugeruje dziewczynkę, zgadza się ?
Przepraszam, jeśli mówiłaś wcześniej o płci maluszka, nie jestem w stanie zapamiętać, która na kogo czekaEllka lubi tę wiadomość
-
Tęskniąca, z kocyka korzysta synek;)
Teraz jeszcze czekam na określenie czy chłopczyk czy dziewczynka będzie jako drugie;)
Mam tak samo, też mi ciężko spamiętać która co pisze, jeszcze jak się dziewczyny rozgadają to już w ogóle;)Tęskniąca, Ilona92, Rene lubią tę wiadomość
-
AnaMarie pokażesz sweterek?
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj poczynilam pierwszy Zakup dla dzidziolka czuje ze bedzie dziewczynka hihi wiec sie skusilam bo koszt malutki a bede miala radoche
www.fotosik.pl/zdjecie/39b0c7297d916887Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 15:54
Tęskniąca, Ellka, Tusianka, APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
dziewiec.zero wrote:A ja dzisiaj poczynilam pierwszy Zakup dla dzidziolka czuje ze bedzie dziewczynka hihi wiec sie skusilam bo koszt malutki a bede miala radoche
www.fotosik.pl/zdjecie/39b0c7297d916887
Jakie słodkie -
nick nieaktualny
-
A skąd przeczucia że będzie dziewuszka?
-
nick nieaktualnyEllka wrote:A skąd przeczucia że będzie dziewuszka?
Ellka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
To kciuki za dziewczynkę
-
Mnie znowu pachwina boli i kuleje
-
nick nieaktualnyBP 02 wrote:A tak z innej beczki: szczepilyscie sie na grype juz?
Mi lekarka mocno sugerowala, ale u mnie beda chyba dopiero pod koniec listopada szczepionki dostepne i zastanawiam sie czy sie w PL nie zazczepic jak bede za tydzien. Musze dopytac co ona na to. -
Monnn, a chodzisz bez problemu? Mi tak promieniuje na udo że masakra. Już któryś raz tak mam. W pierwszej ciąży nie było wcale Ale gin twierdzi że to normalne
-
Monnn współczuję kataru. Ja niedawno się pozbylam. Czyli innych objawów nie masz?
Momentami jak mi nic nie dokucza to nie czuję się ciążowoMonnn lubi tę wiadomość