Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTusianka miłego seansu! Dla mnie to już za późno:-P
Aga my z Mężem lubimy takie same filmy. A do kina to na coś już, co warto. Byliśmy na Bondzie, obcym. Takie klimaty.
A teraz zaciągnę Go na listy do M3!!! Broni się, ale wie, że ostatnio też jak poszedł to siedziałam z bananem na buzi, bo tak pięknie wszystko wyglądało!Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Czyli będę czuć mocniej Maleństwo? Fajnie.
A przy porodzie?
Z przodującym to czytałam, bo dużo informacji. Niestety mało konkretów co do położenia przód bądź tył.
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
My z mężem wybieramy się w grudniu na Gwiezdne Wojny;p
A co do łożyska, to ja nawet nie wiem gdzie mam, będę musiała lekarza podpytać w czwartek:) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie, jestem po wizycie, była tylko jedna Pani w rejestracji i ponad godzinę wyciagala mi.moja kartę i nie umiała mi zmierzyć ciśnienia, tragedia, tej ogarnietej nie było, gin wkurzony i takie tam.
Badał mi szyjke ma fotelu bo mówiłam że mnie trochę ciągnie, jest zamknięta i długa, więc jest ok i niestety dołączam do klubu z niskim lozyskiem, zero seksu pływać za bardzo nie mogę, bardzo się oszczędzać i takie tam, następna wizyta 7 listopada po polowkowych.
Nie dostałam zdjęcia, trochę mi smutno -
Magdzia85F wrote:Ilona jakie nózie chudziutkie Super, że wszystko ok. A podawał wymiary czy nic?
U mnie jak robił USG to oczywiście ruchy - i to rękami. Do buzi. I tylko takie rozczapierzone paluszki:)
My taką chcemy http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60239273/ biała bejca, bo mamy szafki nocne takie.
Magda taka kupilismy dzisiaj ile to rzeczy łączy nieznajomych ludzi w internecie ha ha
U mnie łożysko na tylnej ścianie i też ok. Może dlatego, że mam w ogóle tyłozgięcie macicy i dlatego? Nie wiem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:58
-
Agi oby szybko sie podniosło! Moze za duzo ruchu i na następnej wizycie bedzie juz wszustko dobrze!
Hmm ja powoli zaczynam czuc jakies bąbelki i rybkę jak to lekarz określił. A jak ruchy bede czuc mniej to i lepiej bo ja czuje jak mi pęcherz cos tam gniecie i zaczynam powoli rozmawiać z brzuchem co do boli macicy, kłucia to wszustko normalne bo więzadła pracuja no i takie uroki. Musze zrobic morfo i mocz zeby sprawdzic co tam sie dzieje, ale nie powinnam miec anemi bo czesto jem czerwone mieso i nie czuje sie zbytnio osłabiona i senna. Na dodatek lekarz mowil , ze na koncu ulicy maja wyborne steki i recytował nam Mickiewcza , super doktor.
Edit i na dodatek dostałam dzis wanienkę i kocyk od cioci , zawsze juz cos jest mniej do kupieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 20:53
-
Agiii, oby szybko się podniosło:* A czemu zdjęcia ginek nie dał?
Ilona, zazdroszczę tych bąbelków;) Z wyprawki dużo już masz kupione? -
Ellka wrote:Agiii, oby szybko się podniosło:* A czemu zdjęcia ginek nie dał?
Ilona, zazdroszczę tych bąbelków;) Z wyprawki dużo już masz kupione?
Wy dziewczyny cos macie? -
nick nieaktualnyIlona92 wrote:Nie tylko to co dzis dostałam, z reszta wstrzymam sie do grudnia. Zastanawiam sie wogole co kupiwac :o
Wy dziewczyny cos macie?
Nie wiem czemu nie dał zdjęcia, jakoś mam taki niedosyt.
Czułam się na wizycie jak bym była 1 raz, ach te hormony.
Odnośnie pęcherza u mnie masakra już niby się wysikam i wstaje z kibelka i dalej leci.
Ja codziennie coraz intensywniej czuje ruchy, dzisiaj super wariuje wieczorem jak nigdy. Ciekawe kiedy przez dotyk będzie czućIlona92, Magdzia85F, Rene lubią tę wiadomość
-
Ja mam ubranka po synku. Na pewno będziemy kupować drugie łóżeczko turystyczne, oj marzy mi się takie różowiutkie ale to muszę poczekać, aż będę znała płeć, mam nadzieję że mnie przeczucie nie myli;)
Agiii, może następnym razem jak coś dopytaj czy możesz dostać Mnie gin daje na każdej wizycie z tekstem, żeby nie było że kit wciska mężowi;)
Ja teraz bardzo często latam do łazienki. Zwłaszcza ostatnio bo więcej piję, bo suszy jak nie wiemRene lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry:)
Wszystkie jeszcze śpicie?
Miłego dnia:)Ilona92, Magdzia85F, dziewiec.zero lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry wszystkim
Film był taki sobie, trochę dziwny dla nas
Za to legginsy całkiem fajne! Kupiłam takie zwykłe - bardzo rozciągliwe. Za to polarowe i w kolorze jeansu bardziej dopasowane, ale mi odpowiadają. I przy okazji kupiłam sobie buty w ccc, jeszcze udało mi się trafić na promocję -20%, bo było otwarcie sklepu po remoncie
My z wyprawki nie mamy kompletnie nic. Pewnie będziemy kupować styczeń/luty, bo najpierw musimy remonty porobić.Ilona92 lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dzien dobry ja nie spie od 5. Zapodziałem gdzies moj glukometr i zaraz szlag mnie strzeli. Czuje niski cukier wiec jem, czuje parcie na pęcherz ale toaleta gotowa do czyszczenia w przeciwbakteryjnym i Krecie także 13 daje mi w kość zaraz musze wziąć sie w garść. W ccc dla klubowiczów jest chyba -30, ja na szczęście mam i kozaki i Salomony na kazda pogodę , dwie kurtki także na razie tylko spodnie i góra mnie czeka do kupna, oby...od rana ogarniam bo kupilismy wczoraj stolik i mam w koncu kolejny blat w kuchni, wieczorem składanie komisy i bede w 7 niebie. U mnie z ociepleniem wchodzą 20, postawienie wiatrołapy i wstawić 2 pary schodów. Reszta to juz kosmetyka . Po nowym roku powinno byc duzo promocji i wyprzedaży .
-
Tusianka a co macie do remontu?
-
DZien dobry Ja tez remontowo Okna sie przesumely o tydzien, wiec przyjda na dniach, a ze potem malowanie- to juz zaczelam pakowac wszystko wokol. Mieszkanie wyglada okropnie... wszedzie pudla, kartony, worki Nie lubie tego widoku ale trzeba przetrwac te poltora tygodnia...
-
Hello a ja tak trochę o poradę.. Myślę nad podłogami do mieszkania i mam problem wymyśliłam sobie że kuchnia i przedpokój będzie taka ciemne panele. Z sypialni chciałam dac jasne Ale nie siwe itd. I teraz mam problem jakie dac w dużym pokoju, czy takie same jak w sypialni? Chociaż tam będą jasne meble a z dużym mam ciemne. Czy nie będzie za kolorowo? Poradzcie coś jak macie w waszych domach?
-
Dzień dobry Mamusie U nas wszystko wzorowo
Tylko nie mam czasu teraz z Wami posiedzieć, wczoraj też zalatany dzień. Obiecuję, że po południu zawijam się w koc, nadrabiam i się udzielam
Mój mały człowiek to ponad 10cm macha rączkami i nóżkami, wkłada paluszki do buzi, wierci się, ale jest wstydliwy, to zakrył pępowiną to co ma między nóżkami. Mój mąż patrzył z takim wielkim uśmiechem, jak zaczarowany. Macica super, szyjka zamknięta i wysoko. Następna wizyta za 3 tygodnie, bo za 4 pan doktor ma wolne i stwierdził, że ja 5 tygodni nie wytrzymam, racja
Chciałabym już poczytać jak tam u Was, ale muszę uciekać. Miłego dniaRene, Tęskniąca, BP 02, Ilona92, aga_90 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyCześć!
Nie śpię od 6. A dziś albo mi się wydawało albo czułam takie delikatne łaskotanie po lewej stronie. Może to Maleństwo?
Agii aby podniosło się!
Ilona my pewnie w styczniu coś zaczniemy kupować, bo promocje.
Na pewno będę polować na dostawkę Chicco next do łóżka. I wózki muszę poczytać kiedy bum promocji.
Elka trzymam kciuki za dziewczynkę!
Tusianka a Ty skąd jesteś? Wybacz bo nie pamiętam.
U mnie też sklep CCC wyremontowany i normalnie wow. Zupełnie inaczej niż wszędzie. Takie wysokie półki i jakoś dużo butów!Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość