Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Tusianka a robiłaś testy ? Jeśli tak to napisz proszę. Bo ja coś widziałam w Alabie pakiety, tylko nie wiem, jak to się ma do ciąży, czy jakiegoś przekłamania nie będzie.
Robiłam jakieś 1,5 roku temu. Zaczęło się od wysypki na plecach po powrocie z Holandii. Najpierw mnie rodzinna wysłała do dermatologa, ale ten stwierdził że to jakieś uczulenie i wysłał do alergologa. Ten mi zrobił testy skórne i m. in. wyszła mąka pszenna.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyZobaczyc 6 z przodu na wadze moje marzenie ja nie wiem czemu jak waxylam 64 kg uwazalam sie za grubasa znowu snila mi sie corka ze miala na imie Amelka moze sie spelni, z synem mialam takie sny
Milego dnia dziewczyny ja dzis w biegu bo maz sobie menu zazyczyl na weekend hihi w tym sledzie- kto tu w ciazy? a pozniej lece z synem do lekarzaWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 08:31
-
Ja tez mam Hashimoto, ale u mnie ani gluten ani laktoza nie stanowia problemu, wiec to pewnie tez cecha osobnicza
Slyszalam tez ze soi powinno sie unikac - nie lubie, wiec nie badalam zmian samopoczucia po
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 10:12
-
nick nieaktualnyTusianka wrote:Robiłam jakieś 1,5 roku temu. Zaczęło się od wysypki na plecach po powrocie z Holandii. Najpierw mnie rodzinna wysłała do dermatologa, ale ten stwierdził że to jakieś uczulenie i wysłał do alergologa. Ten mi zrobił testy skórne i m. in. wyszła mąka pszenna.
Też miałam te testy skórne, ale chciałam zrobić takie stricte pokarmowe. Mnie wtedy nic nie wyszłam, choć miałam wysypkę - lekarz stwierdził, że mam alergie krzyżowe, których niestety nie można zbadać.
Monnn wrote:To że sporo nas tu po 30tce to wiedziałam.... ale szczęśliwa jestem że również mam kompanki jeśli chodzi o wagę 60+ bo jak czytałam, to same chudziny miałam wrażenie... u mnie 166cm na 67kg.
Bo my tu normalne dziewczyny jesteśmy:)
Jest miło, przyjemnie i kameralnie. Dlatego siedzę teraz tylko tu:)
dziewiec.zero wrote:Zobaczyc 6 z przodu na wadze moje marzenie ja nie wiem czemu jak waxylam 64 kg uwazalam sie za grubasa znowu snila mi sie corka ze miala na imie Amelka moze sie spelni, z synem mialam takie sny
Milego dnia dziewczyny ja dzis w biegu bo maz sobie menu zazyczyl na weekend hihi w tym sledzie- kto tu w ciazy? a pozniej lece z synem do lekarza
Jeszcze zobaczysz:)
Mnie się póki co śniło, że mam synka. Przykładam go do piersi a On: chcę butlę! Mam nadzieję, że co do kp, to nie będzie sen proroczy.
Mój śledzi nie tknie.
Ja odpocznę od gotowania, bo na weekend do rodziców jedziemy:P
Emily89 wrote:dziewiec.zero - wiesz, jest niby coś takiego jak syndrom kuwady xD
I mężczyźni wtedy też odczuwają tak jak ich partnerki w ciąży
Coś w tym jest. Mój współdzieli ze mna wzdęcia i gazy hehehe
BP 02 wrote:Ja tez mam Hashimoto, ale u mnie ani gluten ani laktoza nie stanowia problemu, wiec to pewnie tez cecha osobnicza
Slyszalam tez ze soi powinno sie unikac - nie lubie, wiec nie badalam zmian samopoczucia po
Też tak uważam. U mnie najpierw były kiepskie jelita a Hashimoto dopiero stwierdzono chyba miesiąc temu. Trochę szkoda, bo przed operacją miałam zdrową tarczycę.
A tak w ogóle to dzień dobry. Dziś zaczynam 15 tydzień
Wyspałam się ostatnio nawet dobrze mi się śpi. Jutro Mąż wolne:) obiad z wczoraj, więc nie muszę gotować.
APrzybylska jak się czujesz?
Ilona co tam?
Elka? Jak noc?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 10:47
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Normalnie nie umiem ostatnio Was nadrobić! czytuję na raty, aż w końcu zapominam jakie tematy poleciały po drodze i nie mogę się udzielić
ALE! zrobiłam wreszcie zdjęcie brzuszka wydaje mi się że jest taaaaki duży jak na 15tydzień, a waga pokazuje (na czczo i w piżamie) jakiś 1-1,5kg tylko więcej
ja już powolutku odliczam dni do końca pracy, bo od listopada odpoczywamy! i dołączam wtedy do klubu lenia
i czekam na relacje z dzisiejszych wizytWiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2017, 12:06
Magdzia85F, Tusianka, Ilona92, Monnn, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAga ładny brzusio. I kolejna drobna dziewczyna!O to niewiele masz do przodu - u mnie to +3,5kg. Ale patrząc na to, co jem, to dziwne, że nie 2 razy tyle
Lekarz nie marudził, to chyba jakoś źle nie jest.
Nasz Klub Lenia zawsze szuka i czeka na chętne:)
Dziś mam plan sprzątnąć w domu, zmienić pościel, pranie wstawione. No i Mąż dał mi dodatkową robotę - dodatkowo płatną, wczoraj już siadłam a dzisiaj muszę skończyć. Przynajmniej dziś głowa nie boli.aga_90 lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry Kochane!
Ja pi zakupach w ikei , czekam na odbiór stolika barowego do kuchni bo nie mam szafek i musze chociaż cos miec , bo ja z Rych piekący gotujących :p
O 13 mam wizytę u lekarza, ale tak sie obszarpani w ikei (jakimś koktajlem z owocow, surowka i devolajem), ze pękam w szwach ciekawe czy bąbel bedzie skakał jak szalony na usg i pokaże co ma miedzy nogami , zaraz z nim poważnie porozmawiam!
Wiecie, ze moj facet odczuwa ze mna ciąże? Tez jest lekki "roztrzepany" bola go plecy jak i mnie:) tak jak Emily napisała
Agi jaki ładny brzuszek, tez ta guma lekko uwidacznia brzuszekMagdzia85F, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Dzień dobry Kochane!
Ja pi zakupach w ikei , czekam na odbiór stolika barowego do kuchni bo nie mam szafek i musze chociaż cos miec , bo ja z tych piekący gotujących :p
O 13 mam wizytę u lekarza, ale tak sie obszarpani w ikei (jakimś koktajlem z owocow, surowka i devolajem), ze pękam w szwach ciekawe czy bąbel bedzie skakał jak szalony na usg i pokaże co ma miedzy nogami , zaraz z nim poważnie porozmawiam!
Wiecie, ze moj facet odczuwa ze mna ciąże? Tez jest lekki "roztrzepany" bola go plecy jak i mnie:) tak jak Emily napisała
Agi jaki ładny brzuszek, tez ta guma lekko uwidacznia brzuszek -
U mnie też już coś tam brzuszka jest. Najlepiej widać po zdjęciach Mam takie z końcówki czerwca i porównywałam sobie z obecnym - widać różnicę. A na plusie 2,5 kg od lipca, więc nie jest źle
My z mężem dzisiaj lecimy do kina wieczorem. Od razu odbiorę z paczkomatu legginsy ciążowe i chyba kupię jakieś cieplejsze buty. Tylko nie mam pojęcia jakie, żeby się je wygodnie potem zakładało.Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Dzień dobry:)
Magdzia, dzisiaj noc przespana, ale samotna bo mąż na szkoleniu, wraca jutro wieczorem.
No piękne brzuszki, ja mojego nie pokażę, bo chociaż rośnie to przysłania go "tłuszczowy" jak to któraś z Was określiła;)
Coś mnie dzisiaj za to brzuch pobolewa, wzięłam nospę i staram się odpocząć. Wzięłam się za dzierganie koca ale idzie poowoooli
-
nick nieaktualnyIlona już po Ikei? Wow. Ale w tygodniu najlepiej. Planuję od kilku miesięcy kupić komodę Hermnes - akurat przyda się, jak będzie Dzidzia:)
A nigdy nie jadłam w tej restauracji - dobre jedzenie?
Daj znać, jak po wizycie:)
Tusianka pochwal się legginsami. Na jaki film?
Elka mnie dzisiaj też rano brzuch bolał, ciągnęło, ale wzięłam no spę i duphaston, poleżałam i lepiej. O koc? A duży, czy taki mniejszy?
Byłam w sklepach - wow tak się zmęczyłam, jak już dawno. Coraz gorzej ze mną. Jeszcze do tego jest mi tak gorąco, że wracam zlana potem.
Wkurzył mnie dziadu w sklepie. Pcha się, to ja do Niego kolejka a On, że pytał kolesia za mną - eee? I coś z gębą. A ja do Niego: i tak bym Pana nie wpuściła, bo jestem w ciąży. Tekst o ciąży zamknął Mu gębę.
Staram się być w sklepie dla takich olewająca, jak się pcha to pcha, ale że już ledwo stałam, czoło mokro, to sorry!!! -
Magdzia, to dobrze że lepiej:) Mi się nospa skończyła a nie przeszło całkiem jeszcze;/
A koc duży, z dwoma "obrazkami"
-
nick nieaktualnyEllka wrote:Magdzia, to dobrze że lepiej:) Mi się nospa skończyła a nie przeszło całkiem jeszcze;/
A koc duży, z dwoma "obrazkami"
Ja to no spy brałam raptem 4 tabletki, więc mam dużo. Jeszcze sama jesteś, to kiepsko.
To leżenie zostało.
A ja na dodatek znowu zapomniałam wykupić recepty, jutro rano przed wyjazdem muszę pójść.
Jakie obrazki? -
Magdzia, muszę się zaopatrzyć w nowe opakowanie. Staram się odpoczywać, oby przeszło.
http://www.logotypes101.com/logo/world-of-warcraft-alliance
http://www.symbols.com/symbol/world-of-warcraft-horde-logo
takie coś -
nick nieaktualny