X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii37 wrote:
    Witajcie, jestem po wizycie, była tylko jedna Pani w rejestracji i ponad godzinę wyciagala mi.moja kartę i nie umiała mi zmierzyć ciśnienia, tragedia, tej ogarnietej nie było, gin wkurzony i takie tam.

Badał mi szyjke ma fotelu bo mówiłam że mnie trochę ciągnie, jest zamknięta i długa, więc jest ok i niestety dołączam do klubu z niskim lozyskiem, zero seksu pływać za bardzo nie mogę, bardzo się oszczędzać i takie tam, następna wizyta 7 listopada po polowkowych.

Nie dostałam zdjęcia, trochę mi smutno
    oby łożysko się podniosło,dobrze że chociaż z szyjką jest ok

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Nie tylko to co dzis dostałam, z reszta wstrzymam sie do grudnia. Zastanawiam sie wogole co kupiwac :o
    Wy dziewczyny cos macie?
    ja mam tylko ubranka po synku,ale czy się przydadzą to się okaże:-)

Ilona92 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Tusianka a Ty skąd jesteś? Wybacz bo nie pamiętam.
    U mnie też sklep CCC wyremontowany i normalnie wow. Zupełnie inaczej niż wszędzie. Takie wysokie półki i jakoś dużo butów!

Zielona Góra :)

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mamy do siebie jak miliony lat świetlnych:-P

Właśnie się dowiedziałam, że ten szpital, co miałam na oku rodzić, nowy niestety nie ma umowy jeszcze z NFZ! Buuu

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olKaczucha wrote:
    Hello :) a ja tak trochę o poradę.. Myślę nad podłogami do mieszkania i mam problem :/ wymyśliłam sobie że kuchnia i przedpokój będzie taka ciemne panele. Z sypialni chciałam dac jasne Ale nie siwe itd. I teraz mam problem jakie dac w dużym pokoju, czy takie same jak w sypialni? Chociaż tam będą jasne meble a z dużym mam ciemne. Czy nie będzie za kolorowo? Poradzcie coś jak macie w waszych domach? :)

Moim zdaniem lepiej to wyglada jak masz jeden kolor, bo powierzchnia wydaje sie byc wieksza - nie ma efektu odciec. Ale co sie komu podoba :)

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlKaczucha ja mam panele w tym samym kolorze w całym mieszkaniu, aneks i przedpokój płytki szare i łazienka jasne. Panele ciemniejsze.

• Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkaczucha, też bym zdecydowała się na jeden kolor podłogi :)

APrzybylska, no to duży maluszek już jest:) Super wieści, oby tak dalej:)

Magdzia, niewykluczone że zaczyna Cię już konkretniej dziabać;) Ty masz łożysko na tylnej ścianie? Dobrze kojarzę?
    Dziękuję za kciuki:*

Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm próbuje wyobrazić sobie panele i podłogi kazdy w innym kolorze. Ja w tym małym domku mam na pol . Kuchnia łazienka to granit, a reszta domu to deska dębowa olejowana na naturalny kolor. Zaraz zrobie Tobie zdjecie jak chcesz. Meble mam ciemniejsze niz podłoga, ale drewniane i uwazam, ze jest ok, ale to kwestia gustu i nie podważam. Ja bede kupować kosz Shnuggle używany, ale materacyk dam nowy do niego, łóżeczko na dok bo nie bede z tym po domu latac , wózek i ubranka i moja wyprawka po porodzie. Laktator to zobaczymy czy bede miec pokarm zreszta mozna isc do sklepu i kupic czy tam fo apteki. Resztę na spokój je wraz z rozwojem dziecka. Lepiej mniej niz za duzo i nie potrzebnie. Magda to prawda, ze na wszystko po sylwestrze sa przeceny. No i zaparłem sie, ze chce kontynuować dzierganie podczas jesieni i wydziergać prosty ażurowy kocyk dla dziecka, jednokolorowy z delikatnej wełny , bawełny czy jaka tam włóczka sie odpowiednia nawinie:)

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam 0 gustu i wybór czegokolwiek to masakra. Z pokojach mam drzwi, dlatego się zastanawiam nad innymi podłogami w pokojach :) albo zdecyduje się na inną tylko w małym pokoju .. nie wiem, chciałabym żeby ktoś to za mnie zrobił :p

Ja mam wizytę w poniedziałek i jestem ciekawa ile urosło i czy lekarz potwierdzi płeć :) i zapytam i szyjke. Niestety pójdę sama bo mój narzeczony będzie pierwszy dzień w nowej pracy więc nawet głupio tak prosić w 1 dzień o wyjście :p

iv09mg7yklmn388j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dacie radę z remontami! Potem to tak cieszy:-)

Elka tak mam na tylnej ściance łożysko. Sama nie wiem, czy mi się nie wydawało. Ale pracę i ból jelit znam. A tu takie gilganie.

Ilona to z Elką możecie pogadać, bo Ona też dzierga.:-)

OlKaczucha daj znać jak po:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:35

Ellka lubi tę wiadomość

• AnaMarie88 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziergam, skończyłam właśnie sweterek dla maleństwa i zaczęłam myśleć nad kocykiem. Myślałam o babcinym kwadracie ale nie wiem jak duży powinien być...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:02

Rene lubi tę wiadomość

• Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, też jesteś maniaczką dziergania? :D:D Od dawna w tym siedzisz? Druty czy szydełko?;)

Magdzia, no skoro to inne odczucia to wiesz;) ja czuła sporo później ale miałam na przedniej ścianie:)

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaMarie, o kolejna :D Ja na ciuszki się jeszcze nie odważyłam, ale jeśli będzie dziewczynka to już snuję różne pomysły o sukieneczkach itd;) Co do kocyków to synek ma dwa, jeden z kwadratów właśnie, lżejszy, a drugi cieplejszy i cały czas go używa do drzemek;)
    Jeśli chcesz to mogę zdjęcie wrzucić i pomierzyć ile jakich wyszło;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:05

Rene lubi tę wiadomość

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    To mamy do siebie jak miliony lat świetlnych:-P

Właśnie się dowiedziałam, że ten szpital, co miałam na oku rodzić, nowy niestety nie ma umowy jeszcze z NFZ! Buuu
    może do kwietnia już będą mieli podpisaną umowę

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pozazdrościć wam talentów:-)ja też kiedyś próbowałam ,uczyłam się od mojej mamy bo ona lubi takie robótki na szydełku,na drutach też,tylko teraz niestety jest po operacji oka i już nie da rady,a jeszcze jedna operacja ją czeka więc hobby poszło na bok:-(A takie ładne rzeczy robiła,swetry,buty kapcie,narzuty,czapki szaliki rękawiczki,nawet zabawki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:52

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, przykro:( A Tobie nie spodobało się takie dzierganie?
    Jak się czujesz?

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Rene, przykro:( A Tobie nie spodobało się takie dzierganie?
    Jak się czujesz?
    szydełko jeszcze jest ok ale nauka na drutach liczenie tych oczek to chyba dla bardziej cierpliwych.Pamiętam jak raz rzuciłam te druty z nerwów jak mi nie wychodziła najprostsza robótka.
    A czuję się dobrze apetyt wrócił,więcej potraw mi smakuję,przeziębienie też sobie już poszło:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam zjeść obiadek do później:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, też wolę szydełko;) Z drutów bardzo lubiły mi oczka uciekać;) Ale teraz i tak jest lepiej, choć skomplikowanych rzeczy nie dam rady zrobić.

No to super że lepiej:) Też się pozbyłam przeziębienia, ale chyba za to teścia zaraziłam

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uczę sue sama, w tamtym toku zaczelam podstawy, ale broniłam sie, przyszła wiosna i nic nie wyszło. Bede miec duuuzo teraz czasu na jezyk i dzierganie w zime:) proste robótki na dużych oczkach, a jak nie wypali cóż, wiedza jest ważna. Co fo wyboru podłóg itp to super sprawa zeby miec zawsze tyle w
    Kieszeni ile by sie chciało :) zdjecie jako tako, granit jest w ciepłych kolorach brązu i beżu na zdjęciu moze kiepsko 4fa23b9351894cf7med.jpg

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 najczęstszych pytań o Zespół Policystycznych Jajników (PCOS)

Na PCOS, czyli Zespół Policystycznych Jajników może cierpieć nawet 10-15% kobiet w wieku rozrodczym. Czy PCOS jest groźną chorobą? Jakie są najczęstsze przyczny PCOS? Czy Zespół Policystycznych Jajników jest uleczalny? Poznaj odpowiedzi na 14 najczęstszych pytań o PCOS.  

CZYTAJ WIĘCEJ