Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Agiii37 wrote:Witajcie, jestem po wizycie, była tylko jedna Pani w rejestracji i ponad godzinę wyciagala mi.moja kartę i nie umiała mi zmierzyć ciśnienia, tragedia, tej ogarnietej nie było, gin wkurzony i takie tam.
Badał mi szyjke ma fotelu bo mówiłam że mnie trochę ciągnie, jest zamknięta i długa, więc jest ok i niestety dołączam do klubu z niskim lozyskiem, zero seksu pływać za bardzo nie mogę, bardzo się oszczędzać i takie tam, następna wizyta 7 listopada po polowkowych.
Nie dostałam zdjęcia, trochę mi smutno -
Ilona92 wrote:Nie tylko to co dzis dostałam, z reszta wstrzymam sie do grudnia. Zastanawiam sie wogole co kupiwac :o
Wy dziewczyny cos macie?Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
olKaczucha wrote:Hello a ja tak trochę o poradę.. Myślę nad podłogami do mieszkania i mam problem wymyśliłam sobie że kuchnia i przedpokój będzie taka ciemne panele. Z sypialni chciałam dac jasne Ale nie siwe itd. I teraz mam problem jakie dac w dużym pokoju, czy takie same jak w sypialni? Chociaż tam będą jasne meble a z dużym mam ciemne. Czy nie będzie za kolorowo? Poradzcie coś jak macie w waszych domach?
Moim zdaniem lepiej to wyglada jak masz jeden kolor, bo powierzchnia wydaje sie byc wieksza - nie ma efektu odciec. Ale co sie komu podoba -
nick nieaktualny
-
Olkaczucha, też bym zdecydowała się na jeden kolor podłogi
APrzybylska, no to duży maluszek już jest:) Super wieści, oby tak dalej:)
Magdzia, niewykluczone że zaczyna Cię już konkretniej dziabać Ty masz łożysko na tylnej ścianie? Dobrze kojarzę?
Dziękuję za kciuki:*
Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Hmm próbuje wyobrazić sobie panele i podłogi kazdy w innym kolorze. Ja w tym małym domku mam na pol . Kuchnia łazienka to granit, a reszta domu to deska dębowa olejowana na naturalny kolor. Zaraz zrobie Tobie zdjecie jak chcesz. Meble mam ciemniejsze niz podłoga, ale drewniane i uwazam, ze jest ok, ale to kwestia gustu i nie podważam. Ja bede kupować kosz Shnuggle używany, ale materacyk dam nowy do niego, łóżeczko na dok bo nie bede z tym po domu latac , wózek i ubranka i moja wyprawka po porodzie. Laktator to zobaczymy czy bede miec pokarm zreszta mozna isc do sklepu i kupic czy tam fo apteki. Resztę na spokój je wraz z rozwojem dziecka. Lepiej mniej niz za duzo i nie potrzebnie. Magda to prawda, ze na wszystko po sylwestrze sa przeceny. No i zaparłem sie, ze chce kontynuować dzierganie podczas jesieni i wydziergać prosty ażurowy kocyk dla dziecka, jednokolorowy z delikatnej wełny , bawełny czy jaka tam włóczka sie odpowiednia nawinie:)
-
Ja właśnie mam 0 gustu i wybór czegokolwiek to masakra. Z pokojach mam drzwi, dlatego się zastanawiam nad innymi podłogami w pokojach albo zdecyduje się na inną tylko w małym pokoju .. nie wiem, chciałabym żeby ktoś to za mnie zrobił :p
Ja mam wizytę w poniedziałek i jestem ciekawa ile urosło i czy lekarz potwierdzi płeć i zapytam i szyjke. Niestety pójdę sama bo mój narzeczony będzie pierwszy dzień w nowej pracy więc nawet głupio tak prosić w 1 dzień o wyjście :p -
nick nieaktualnyDziewczyny dacie radę z remontami! Potem to tak cieszy:-)
Elka tak mam na tylnej ściance łożysko. Sama nie wiem, czy mi się nie wydawało. Ale pracę i ból jelit znam. A tu takie gilganie.
Ilona to z Elką możecie pogadać, bo Ona też dzierga.
OlKaczucha daj znać jak po:-)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:35
Ellka lubi tę wiadomość
-
Ja też dziergam, skończyłam właśnie sweterek dla maleństwa i zaczęłam myśleć nad kocykiem. Myślałam o babcinym kwadracie ale nie wiem jak duży powinien być...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:02
Rene lubi tę wiadomość
-
Ilona, też jesteś maniaczką dziergania? :D Od dawna w tym siedzisz? Druty czy szydełko?
Magdzia, no skoro to inne odczucia to wiesz;) ja czuła sporo później ale miałam na przedniej ścianie:) -
AnaMarie, o kolejna Ja na ciuszki się jeszcze nie odważyłam, ale jeśli będzie dziewczynka to już snuję różne pomysły o sukieneczkach itd;) Co do kocyków to synek ma dwa, jeden z kwadratów właśnie, lżejszy, a drugi cieplejszy i cały czas go używa do drzemek;)
Jeśli chcesz to mogę zdjęcie wrzucić i pomierzyć ile jakich wyszło;)Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:05
Rene lubi tę wiadomość
-
dziewczyny pozazdrościć wam talentów:-)ja też kiedyś próbowałam ,uczyłam się od mojej mamy bo ona lubi takie robótki na szydełku,na drutach też,tylko teraz niestety jest po operacji oka i już nie da rady,a jeszcze jedna operacja ją czeka więc hobby poszło na bok:-(A takie ładne rzeczy robiła,swetry,buty kapcie,narzuty,czapki szaliki rękawiczki,nawet zabawki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:52
-
Rene, przykro:( A Tobie nie spodobało się takie dzierganie?
Jak się czujesz? -
Ellka wrote:Rene, przykro:( A Tobie nie spodobało się takie dzierganie?
Jak się czujesz?
A czuję się dobrze apetyt wrócił,więcej potraw mi smakuję,przeziębienie też sobie już poszło:-) -
Rene, też wolę szydełko;) Z drutów bardzo lubiły mi oczka uciekać Ale teraz i tak jest lepiej, choć skomplikowanych rzeczy nie dam rady zrobić.
No to super że lepiej:) Też się pozbyłam przeziębienia, ale chyba za to teścia zaraziłam -
Ja uczę sue sama, w tamtym toku zaczelam podstawy, ale broniłam sie, przyszła wiosna i nic nie wyszło. Bede miec duuuzo teraz czasu na jezyk i dzierganie w zime:) proste robótki na dużych oczkach, a jak nie wypali cóż, wiedza jest ważna. Co fo wyboru podłóg itp to super sprawa zeby miec zawsze tyle w
Kieszeni ile by sie chciało zdjecie jako tako, granit jest w ciepłych kolorach brązu i beżu na zdjęciu moze kiepsko