X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agiii37 wrote:
    Witajcie, jestem po wizycie, była tylko jedna Pani w rejestracji i ponad godzinę wyciagala mi.moja kartę i nie umiała mi zmierzyć ciśnienia, tragedia, tej ogarnietej nie było, gin wkurzony i takie tam.

Badał mi szyjke ma fotelu bo mówiłam że mnie trochę ciągnie, jest zamknięta i długa, więc jest ok i niestety dołączam do klubu z niskim lozyskiem, zero seksu pływać za bardzo nie mogę, bardzo się oszczędzać i takie tam, następna wizyta 7 listopada po polowkowych.

Nie dostałam zdjęcia, trochę mi smutno
    oby łożysko się podniosło,dobrze że chociaż z szyjką jest ok

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona92 wrote:
    Nie tylko to co dzis dostałam, z reszta wstrzymam sie do grudnia. Zastanawiam sie wogole co kupiwac :o
    Wy dziewczyny cos macie?
    ja mam tylko ubranka po synku,ale czy się przydadzą to się okaże:-)

Ilona92 lubi tę wiadomość

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    Tusianka a Ty skąd jesteś? Wybacz bo nie pamiętam.
    U mnie też sklep CCC wyremontowany i normalnie wow. Zupełnie inaczej niż wszędzie. Takie wysokie półki i jakoś dużo butów!

Zielona Góra :)

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To mamy do siebie jak miliony lat świetlnych:-P

Właśnie się dowiedziałam, że ten szpital, co miałam na oku rodzić, nowy niestety nie ma umowy jeszcze z NFZ! Buuu

• BP 02 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    olKaczucha wrote:
    Hello :) a ja tak trochę o poradę.. Myślę nad podłogami do mieszkania i mam problem :/ wymyśliłam sobie że kuchnia i przedpokój będzie taka ciemne panele. Z sypialni chciałam dac jasne Ale nie siwe itd. I teraz mam problem jakie dac w dużym pokoju, czy takie same jak w sypialni? Chociaż tam będą jasne meble a z dużym mam ciemne. Czy nie będzie za kolorowo? Poradzcie coś jak macie w waszych domach? :)

Moim zdaniem lepiej to wyglada jak masz jeden kolor, bo powierzchnia wydaje sie byc wieksza - nie ma efektu odciec. Ale co sie komu podoba :)

dxomclb10296nsxe.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OlKaczucha ja mam panele w tym samym kolorze w całym mieszkaniu, aneks i przedpokój płytki szare i łazienka jasne. Panele ciemniejsze.

• Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olkaczucha, też bym zdecydowała się na jeden kolor podłogi :)

APrzybylska, no to duży maluszek już jest:) Super wieści, oby tak dalej:)

Magdzia, niewykluczone że zaczyna Cię już konkretniej dziabać;) Ty masz łożysko na tylnej ścianie? Dobrze kojarzę?
    Dziękuję za kciuki:*

Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość

Lista Staraczek
    https://robotkiszydelkoweivuli.blogspot.com/
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hmm próbuje wyobrazić sobie panele i podłogi kazdy w innym kolorze. Ja w tym małym domku mam na pol . Kuchnia łazienka to granit, a reszta domu to deska dębowa olejowana na naturalny kolor. Zaraz zrobie Tobie zdjecie jak chcesz. Meble mam ciemniejsze niz podłoga, ale drewniane i uwazam, ze jest ok, ale to kwestia gustu i nie podważam. Ja bede kupować kosz Shnuggle używany, ale materacyk dam nowy do niego, łóżeczko na dok bo nie bede z tym po domu latac , wózek i ubranka i moja wyprawka po porodzie. Laktator to zobaczymy czy bede miec pokarm zreszta mozna isc do sklepu i kupic czy tam fo apteki. Resztę na spokój je wraz z rozwojem dziecka. Lepiej mniej niz za duzo i nie potrzebnie. Magda to prawda, ze na wszystko po sylwestrze sa przeceny. No i zaparłem sie, ze chce kontynuować dzierganie podczas jesieni i wydziergać prosty ażurowy kocyk dla dziecka, jednokolorowy z delikatnej wełny , bawełny czy jaka tam włóczka sie odpowiednia nawinie:)

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • olKaczucha Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie mam 0 gustu i wybór czegokolwiek to masakra. Z pokojach mam drzwi, dlatego się zastanawiam nad innymi podłogami w pokojach :) albo zdecyduje się na inną tylko w małym pokoju .. nie wiem, chciałabym żeby ktoś to za mnie zrobił :p

Ja mam wizytę w poniedziałek i jestem ciekawa ile urosło i czy lekarz potwierdzi płeć :) i zapytam i szyjke. Niestety pójdę sama bo mój narzeczony będzie pierwszy dzień w nowej pracy więc nawet głupio tak prosić w 1 dzień o wyjście :p

iv09mg7yklmn388j.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2017, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dacie radę z remontami! Potem to tak cieszy:-)

Elka tak mam na tylnej ściance łożysko. Sama nie wiem, czy mi się nie wydawało. Ale pracę i ból jelit znam. A tu takie gilganie.

Ilona to z Elką możecie pogadać, bo Ona też dzierga.:-)

OlKaczucha daj znać jak po:-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 10:35

Ellka lubi tę wiadomość

• AnaMarie88 Przyjaciółka

Wysłany: 13 października 2017, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też dziergam, skończyłam właśnie sweterek dla maleństwa i zaczęłam myśleć nad kocykiem. Myślałam o babcinym kwadracie ale nie wiem jak duży powinien być...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:02

Rene lubi tę wiadomość

• Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilona, też jesteś maniaczką dziergania? :D:D Od dawna w tym siedzisz? Druty czy szydełko?;)

Magdzia, no skoro to inne odczucia to wiesz;) ja czuła sporo później ale miałam na przedniej ścianie:)

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    AnaMarie, o kolejna :D Ja na ciuszki się jeszcze nie odważyłam, ale jeśli będzie dziewczynka to już snuję różne pomysły o sukieneczkach itd;) Co do kocyków to synek ma dwa, jeden z kwadratów właśnie, lżejszy, a drugi cieplejszy i cały czas go używa do drzemek;)
    Jeśli chcesz to mogę zdjęcie wrzucić i pomierzyć ile jakich wyszło;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:05

Rene lubi tę wiadomość

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdzia85F wrote:
    To mamy do siebie jak miliony lat świetlnych:-P

Właśnie się dowiedziałam, że ten szpital, co miałam na oku rodzić, nowy niestety nie ma umowy jeszcze z NFZ! Buuu
    może do kwietnia już będą mieli podpisaną umowę

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny pozazdrościć wam talentów:-)ja też kiedyś próbowałam ,uczyłam się od mojej mamy bo ona lubi takie robótki na szydełku,na drutach też,tylko teraz niestety jest po operacji oka i już nie da rady,a jeszcze jedna operacja ją czeka więc hobby poszło na bok:-(A takie ładne rzeczy robiła,swetry,buty kapcie,narzuty,czapki szaliki rękawiczki,nawet zabawki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2017, 12:52

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, przykro:( A Tobie nie spodobało się takie dzierganie?
    Jak się czujesz?

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ellka wrote:
    Rene, przykro:( A Tobie nie spodobało się takie dzierganie?
    Jak się czujesz?
    szydełko jeszcze jest ok ale nauka na drutach liczenie tych oczek to chyba dla bardziej cierpliwych.Pamiętam jak raz rzuciłam te druty z nerwów jak mi nie wychodziła najprostsza robótka.
    A czuję się dobrze apetyt wrócił,więcej potraw mi smakuję,przeziębienie też sobie już poszło:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Rene Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mykam zjeść obiadek do później:-)

Patryk
    17u9anlieh0fpken.png
  • Ellka Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rene, też wolę szydełko;) Z drutów bardzo lubiły mi oczka uciekać;) Ale teraz i tak jest lepiej, choć skomplikowanych rzeczy nie dam rady zrobić.

No to super że lepiej:) Też się pozbyłam przeziębienia, ale chyba za to teścia zaraziłam

Lista Staraczek
    c55fyx8d0vs14fe0.png
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 13 października 2017, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja uczę sue sama, w tamtym toku zaczelam podstawy, ale broniłam sie, przyszła wiosna i nic nie wyszło. Bede miec duuuzo teraz czasu na jezyk i dzierganie w zime:) proste robótki na dużych oczkach, a jak nie wypali cóż, wiedza jest ważna. Co fo wyboru podłóg itp to super sprawa zeby miec zawsze tyle w
    Kieszeni ile by sie chciało :) zdjecie jako tako, granit jest w ciepłych kolorach brązu i beżu na zdjęciu moze kiepsko 4fa23b9351894cf7med.jpg

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
‹‹ 88 89 90 91 92 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ