LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
A już myślałam, że tylko ja jestem bez koszul i jakiejś sensownej torby. Choć trochę się zastanawiam nam podręczną walizką od biedy.
Wczoraj rozpakowałam większość ubranek i okazuje się, że rozmiaru 56-62 mam opór. Dwójka niemowlaków ubrana by była. Co prawda bardziej chłopcy, ale to szczegół.
Wczoraj po 23-ej składałam łóżeczko dostawiane dla Alicji. Wariatka... Ale to nic nowego.
Dziś niby zakręcona jestem, wszędzie spóźniona, a mnóstwo rzeczy załatwiłam. Dziwny to dzień.Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Bejb, po przeczytaniu srokao.pl zakupiłam Hippa i Babydreama. Muszę jeszcze coś na pupkę bo mam tylko Bepanthen(ale zużyję go na sutki pewnie) i myślę o zwykłym oleju kokosowym
Co do przewijaka mam taki na łóżeczko nakładanynie mam miejsca na komodę
Kapelusz co do koszuli ja chyba kupię rozmiar większe bo zapewne się powiększe a potem i tak je wyrzucę pewnie bo ja raczej w domu śpię w t shircie męża haha
Jola lepiej dziewczynka w braciszkowych ubrankach niż chłopczyk w koronkach
Mój brzuchol też twardy tzn wkońcu nie flakowaty
Byłam u gino dziś i po świętach na krzywą, macica już spooro nad pępkiem, dzidziutek dalej nie ułożył się główkowo ale ponoć mamy czasserducho pięknie bije
magnez i luteine kazała brać dalej profilaktycznie żeby twardnienia nie powracały i dobrze działa na szyję wręcz bardzo dobrze a nospa jak boli
a no i koniec Celibatu !!!ale bez "forsowania się" hahaha
-
Hej!
Całą noc miałam koszmary i brzych mnie boli, jak na @. Właśnie leżakuję po nospie. Ostatnio trochę za dużo brykania i wojowania, trzeba odpocząć. Także miłe Panie, przykładu z cioci Joli nie brać i co za dużo, to niezdrowo.
Jakie plany macie na dziś?
Co do kosmetyków, to ja kupiłam w aptece serie Mediderma. To są kosmetyki dla alergików, fakt, ale u nas wszyscy alergicy, zatem mała jest narażona. U młodego bardzo fajnie się sprawdziły, a cena...
Cudownego piątku!Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)
-
Ja na pupę planuje nietrafione masło shea, olej kokosowy też jest ok. Magia zdrowiej nam tu, a Jola Ty uważaj na siebie i się nie forsuj!
odebrałam wyniki badań i wyszły mi bakterie w moczu
wizytę u giną mam w środę, nie wiem czy mogę tyle czekać z tym, może kupię do tego czasu kg żurawiny :p
-
Dzień dobry
Magia kuruj sięprzeziębienie w ciąży to paskudna sprawa
Jola zapiszę sobie nazwę bo może się przydaćmłodego co prawda nic nie uczulało no ale różnie bywa
A w planach miałam dziś ogarnąć mieszkanie no ale jeszcze z łóżka nie wstałam więc moje plany poszły w niepamięć haha leniuchujemy dziś bo słońca brak to i weny brak
Kapelusz żurawinka i dużo wody może wypłukasz do tego czasu
Gdzie takie masełko kupić?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2018, 10:21
-
Dziewczyny na myślałyście czym ochronić maluszki przed słońcem? Bo przecież nie będziemy siedzieć w domu przez lato a kremy z filtrem to chyba dopiero od 1 mc . A nasze maluchy przyjdą na same upały pewnie. Nie umie się doszukać co jest bezpieczne i skuteczne.
-
Znalazłam na gemini nierafinowane i w fajnej cenie
zapisałam sobie
ciągle coś zapisuję na tej aptece i lista zdaje się nie mieć końca haha a zamierzam zamówić po świętach
Parasolka to obowiązek tylko obawiam się czy wystarczy
Może którejś z Was powiedzą na szkole rodzenia albo położna to podpowiecie
-
Tripi, czuje sie przepelniona katarem I kaszlem...hehe...ale brzuszek ok
Jak nie przejdzie mi przeziebienie do poniedzialku ide znowu do lekarza bo to juz troche trwa...
Zrobilam wczoraj taka wstepna liste rzeczy wyprawkowych... bedzie to kosztowalo...heh... ale jakos damy rade
Dziewczeta, czy mozna kupic wozek tylko z gondola? Bez spacerowki (bo moge miec od siory)...bo w necie wszystkie prawie 2w1.
Chcialabym np Jedo lub Tako ale sama gondole na kolachWiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 12:34
Magia -
Magia też mi się wydaje że w sklepie można samą gondole kupić
Albo zobacz na olx i innych takich bo czasem idzie w super stanie i fajnej cenie używane kupić a gondola to w sumie na "chwile"
Ja leże dziś.. moje plany ze sprzątaniem znów poszły się...
Bolą mnie plecy na wysokości żebermiała któraś tak dziwnie?
Aaaa i jeszcze chciałam Was zapytać jaki kupujecie proszek/płyn do prania/płukania rzeczy maluszka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 13:26
-
Magia jak najbardziej można kupić sama gondole. Zdrowiej nam tu szybko, do lekarza idź niech Cie osłucha, jeśli Ci nie przechodzi. Co do proszku to ja kupiłam bobini, ale mam też lovelę w domu. Czytałam o proszkach sporo, ale każdy chwali co innego. Kochane byłam w Lidlu, super ubranka są w Eco bawełny, zakupiłam pajace i półśpiochy, są też bodziaki, sweterki:)
-
Ja chyba kupie plyn do prania lovela (siorka moja uzywala I ogolnie chwali).
Mam nadzieje ze to nie uczula...
Ogolnie to fajnie mam, ze mam siorke, ktora ma juz maluszka...o wszystko moge zapytac...Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 marca 2018, 14:22
Magia