LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam z rana. Dziwczyny jak to fajnie wiedzieć że już 7 miesiąc leci. Jeszcze trochę i nasze maluchy będą z nami. Miłego dnia wszystkim życzę ☺Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci . 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Hej laski
Mi wczoraj mała też napedzila stracha bo coś tam się ruszala ale nie tak jak zawsze za to późnym popołudniem zaczęła fikac znów, więc jak widać to tak chyba mają że czasem potrzebują pospać trochę więcej:) jak tak poczytałam o tym praniu i prasowaniu to stwierdziłam że ja jestem w czarnej dupie i lecę dziś po proszek i płyn;) w środę mam ktg (mam nadzieję że wszystko będzie ok). W tym tyg muszę się też zabrać za wyprawkę dla siebie do szpitala bo z tym również jestem w czarnej otchłani;) u mnie dziś deszczowoHana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Dzień doberek
Tysia u mnie też pada miałam dziś prać ale przez tą pogodę aż mi się nie chce
W środę wyruszam na poszukiwania koszuli i jakiegoś cieniutkiego szlafroka
Z ktg będzie ok nudne w sumie to badanie haha trzeba ino leżeć ja mam za tydzień a w czwartek idę do gina i zapisać się na prenatalne
Belly dziś pokazało III trymestr jak to ładnie już wygląda, niedawno modliłam się o II -
Hej dziewczyny!
Powiem Wam, że regularnie podczytuję ten wątek bez udzielania się ale fajnie wiedzieć co u innych lipcówek :o)
Ja dzisiaj 28tyg+3dni i może pocieszę Was (a może zszokuję), bo nie mam jeszcze NIC gotowego. Tzn mam wózek i fotelik (spadek po koleżance), ale absolutnie nic więcej. Dopiero po majówce (czyli po przekroczonym 30stym tygodniu) zacznę coś organizować. Ale jakoś nie czuję paniki :o) czy coś jest nie-w-porządku ze mna? :o)Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Witaj Anakin:) wszystko z Tobą w porządku, każda z nas ma swój czas na wyprawkę po prostu do porodu jeszcze trochę Ci zostało, a najtrudniejsze rzeczy do kupienia już masz, reszta to klikasz w necie i przychodzi w paczce za dzień lub dwa Tripi ja też w tym tygodniu zamierzam zapisać się na prenatalne, daj znać kiedy Ci termin wyznacza co do koszuli ja zamówię przez neta bo taniej wychodzi niż w sklepach z bielizną.
-
Witam, u mnie brak energii
Wypady do przedszkola mnie wykańczają coraz bardziej.
Posegregowałam dziś ubranka na białe i kolorowe jest postęp.
Dziewczyny czy mogła mi z dnia na dzień "zniknąć" szyjka? Nie poczułam jej wczoraj przy aplikacji luteiny i oczywiście się będę zamartwiać teraz -
No właśnie bardzo miękko tam, to pocieszyłaś mnie w czwartek mam wizytę to się dowiem coś
Wystraszyłam się że się skróciła może i dlatego jej nie czuję
Aaa i chciałam spytać jakie żelazo suplementujecie? Bo mi coś chyba te moje nie służą.. morfologia dalej poniżej normy -
Sorbifer-ma status leku a nie suplementu ale moja morfologia też poniżej normy cala ciążę- taki urok kobiet w ciazy -to bardzo często się zdarza.Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
U mnie ok, dziś mam wizytę po południu i nie mogę się doczekać kiedy zobaczę swojego bąbla:) kurcze u mnie morfologia oprócz limocytow idealnie, mocno Was te Wasze kruszyny wysysają wyniki glukozy odebrałam i jest w normie, nadal mogę jeść słodkie :p
CiociaJola lubi tę wiadomość
-
To świetnie ciężko by było żyć bez słodyczy
Daj znać po wizycie
Kupiłam dziś te koszule i meeega cieniutki szlafrok jestem już spokojniejsza bo prawie wszystko do szpitala mam
I kupiłam jeszcze ręcznik z mikrofibry, pani powiedziała że bardzo szybko schną a zajmuję tyle miejsca do mała butelka wody. Wypróbuję go i jak rzeczywiście będzie taki fajny dokupię duży, do szpitala jak znalazł jak tak mało miejsca a i cena.. 6,99 -
U mnie tez oki! Siedze w poczejalni do diabetologa... zobaczymy co powie...
Zaczelam prasowanie...prasowanie to koszmar...brrrr...najgorsza czynnosc...a ile tego jest...
Mniej sie odzywalam bo pomagalam mamie z kupnem mieszkania I nie bylo mni e non stop w domku...ale jutro I w piatek musze troche odpoczac...
Kupilam w rossmanie takie kosmetyczki za 2pln przezroczyste I male kosmetyki...mega przydatne...bo mi sie juz do torby nic nie miesci...aaaaa... moge miec dwie torby do szpitala?
Magia -
Hej Kobiety!
Miałyście racje. Spadek formy był wynikiem przemęczenia. Zwolniłam obroty na kilka dni i zawroty głowy minęły.
Widzę, że Wy już torby pakujecie. No nieźle, nieźle. Ja na razie zamówiłam torbę za 10 euro i aż się bałam co to przyjdzie. Niby przeceniona, z płótna żeglarskiego i wiecie co, najlepszy zakup ostatnich czasów. Ha ha ha Tak dobry, że mąż już chce pożyczyć. Na razie przeglądam, powoli też będę zamawiać co tam jeszcze zostało. Najważniejsze, że listę zrobiłam. I wiecie co, podliczyłam ile jeszcze mniej więcej wydamy, aż się za głowę złapałam. Muszę zakupy robić na chłodno, bo łatwo dać się ponieść. Tripi, ręczniki z mikrofibry to super pomysł. Kupiłam takie na basen i chyba też jeden wezmę do szpitala. Laski, ale z tymi ręcznikami polecam brać ciemne i takie, których nie będzie super szkoda w razie czego... PixiDixi, takie ręczniki np. Decathlon ma w swej ofercie.
Jeszcze nie piorę rzeczy dla małej, ale już nie mogę się doczekać. Prasowania też! Na razie uporałam się z całym prasowaniem domowym tygodniowym (pościel, ręczniki, ubrania wszystkie) i myślę, że wyprawka małej to prawie tyle samo. Magia, dasz radę! :* Wszystkie damy radę, a jak nie, to przekazać sprzęt Tatuśkom. Niech też mają odrobinę zabawy!
PixiDixi lubi tę wiadomość
Adam (21.09.2011)
Aniołek (17.06.2016) - 12 tc. Moje kochane Maleństwo ...
Alicja (09.07.2018)