LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, szybkie pytanie do Was: jakie majtki kupilyscie? Chodzi mi o te poporodowe/po cieciu siateczkowe jednorazowe? Podajcie konkretne firmy/linki, bo ja glupieje. Maja byc szorty, nie z flizeliny, nie uciskajace ew rany. A moze nie kupowalyscie w ogole?Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Majtki mam: horizon ( siateczkowe, wielorazowe) w paczce sa szorty I zwykle) oraz babyono (get ready) tez dwie pary szortow.
Test na wody plodowe kupilam Loritan. Wkladka jak podpaska (przyklejasz do majtek) I zabarwia sie na niebiesko jak wody sie sacza. Niestety tanie to nie jest...mam tylko 3 wkladki wiec oszczedzam na dzien kiedy bede miala schize ze wody sie sacza.../ kupic mozna glownie w necie...u mnie w Gdansku w zadnej aptece nie bylo..Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2018, 21:43
Magia -
Magia można na pewno bo też brałam na początku ciąży Simetykon się nie wchłania, także nie dojdzie i tak do dzidziutka
Też zaczynam mieć na końcówce problem z jelitami nigdy nie miałam a teraz...
Jak nie wzdęcia i boli jak nie wiem to zaparcia a jak nie zaparcia to biegunka
Pojawiły się wam żylaki na nogach? -
Dzieki Dziewczynki.
Tripi, mam zylaki na nogach (mialam male juz przed ciaza, a teraz sa wieksze). Ale chyba I tak nic z tym nie zrobie...
Moja kolezanka, ktora jest miesiac dalej niz my dzis sie kladzie do szpitala na cesarke... Dziewczyny to juz juz!
Magia -
Ja miałam tylko "pajączki" a teraz są to już dość widoczne żylaki. Zejdą po ciąży?
Jestem przerażona tym uciekającym czasem, dziś też sobie uświadomiłam że to już jak Pani w piekarni zapytała "ile jeszcze?" a ja odpowiedziałam "tak z 6,7 tyg" a po chwili pomyślałam wtf? już?
Maj mi gdzieś uciekł -
Z tymi zylakami to roznie. Ja juz mialam przed ciaza pajaczki I byl czas ze I gorsze zylaki wychodzily, ale potem sie jakos zmniejszyly. Mozna tez brac tabletki I masci I czasem to pomoga. Oczywiscie po rozwiazaniu.
Odebralam dzis tez pieluszki za free z rossmana. Mile to.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2018, 15:42
Magia -
Magia wrote:Majtki mam: horizon ( siateczkowe, wielorazowe) w paczce sa szorty I zwykle) oraz babyono (get ready) tez dwie pary szortow.
Test na wody plodowe kupilam Loritan. Wkladka jak podpaska (przyklejasz do majtek) I zabarwia sie na niebiesko jak wody sie sacza. Niestety tanie to nie jest...mam tylko 3 wkladki wiec oszczedzam na dzien kiedy bede miala schize ze wody sie sacza.../ kupic mozna glownie w necie...u mnie w Gdansku w zadnej aptece nie bylo..
Hej
Co do wkladek na saczace wody to na allegro sa po 9 zl i chyba z 10 sztuk. Poszukajcie. Co do majtek to nqjlepiej siateczkowe wielorazowego uzytku na fizelinie nie sa dobre.