LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej hej,
Byla dzis na wizycie. Mala wazy 2300 (nie jest to jakos malo? Mam wrazenie ze inne dzidzuchy waza wiecej w 35 tygodniu)... dzidzia sie odwrocila glowa w dol, choc ja I tak mam cc, ale zawsze to dobra
informacja, ze ma miejsce na fikolki.
Co do rozstepow... mam caly brzuch w srebrnych rozstepach ale mialam juz przed ciaza, a teraz chyba poprostu wiecej je widac...smaruje sie ale nic to mi nie pomaga...chyba taka uroda
Magia -
Magia mój Jaś w 34tc ważył 2590g ale to chłopak i sam lekarz powiedział że dziecko jest duze. W necie można znaleźć takie wykresy percentylowe i tam sprawdzić czy dziecko mieści się w normach.
A sesję robiliśmy w tą niedzielę więc to była końcówka 36tygodnia -
Bejb, śliczna ta sesja! Super stylówa no i ten las! Naprawdę pięknie!
bejb lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Magia dzieci różnie rosną jak lekarz nic nie mówił to się nie przejmuj
I lepiej że fiknęła główką, lepiej dla jej boderek
Bejb to ja mam chyba serio nisko, muszę pogadać z położną nie chcę jeszcze rodzić
może uda mi się wrzucić zdjęcie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b73a31bc6900.pngWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 17:09
-
Bejb, czaderska sesja...I Ty w tej sukni...przepiekna...
Jak fajnie zobaczyc buzke kogos z forum... zupelnie tak inaczej...
Tripi, tez masz sliczny brzuszek...
Zazdroszcze Wam odwagi... ja nie potrafie sie zdobyc na sesje...jestescie cudneWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2018, 17:28
Magia -
Tysia czekamy na twoje zdjęcia:D a co do szpitala to współczuję ale jak trzeba to lepiej być pod opieką.
Magia też bym nie poszła na taką profesjonalną nie czuje się jakoś komfortowo z tymi kilogramami. Ale w domu robię co jakiś czas sobie zdjęcie na pamiątkę i żeby sprawdzać jak brzuchol rośnie;) -
Bejb super sesja, pięknie wyglądasz Tripi spokojnie, moj brzuch wysoko a i tak pojawiło się zagrożenie porodem przedwcześnym grom wie skąd, bo sygnałów nie było wcześniej. Co do rozstępów, też reguły nie ma bo smaruje się bardzo sporadycznie a ani jednego nie mam.
-
Ja też się nie smaruje praktycznie w ogóle i też prawie nic nie mam zobaczymy jak dalej
Staniki kupiłam już jakiś czas temu, mi miseczka zbytnio nie urosła a do obwodu kupiłam przedłużki jak mierzyłam jest ok
Mam dwie sztuki, plus dwa sportowe bezszwowe też łatwo się ściągają.
Zobaczymy jak będzie z karmieniem, potem dokupię jak się unormuje -
Dzień dobry
Spytam położna o ten brzuch ale zaczynam czuć spojenie.. może wlazł Tam?
Bardzo ładnie i pogodnie wyglądasz
A ja siedzę w przychodni na pobranie krwi. Średnia wieku 60+ i jakieś 30 osób przede mną. Nikt nie wpuścił .. jedna pani powiedziala do innej "ta z brzuchem to chyba powinna bez kolejki, no ale jak nikt nie wpuszcza to co się będę odzywać" chyba myślą że mam problem że słuchem jak one -
Kochana powinnaś wejść bez kolejki. Też miałam ostatnio taką sytuację w przychodni ale nikogo się nie pytałam o zdanie tylko poinformowałam że teraz ja wchodzę bo ciężarne nie stoją w kolejce.
Rozmawiałam z położna nt temperatury w pokoju. Mówiła żeby nie szukać dziury w całym i jak jest lato to wiadomo że będzie ciepło w pokoju. Mówiła że można użyć wiatraka tylko nie bezpośrednio na dziecko i że delikatnie wietrzyć też można.
Ważne jest żeby podczas kąpieli dziecku nie było zimno a tak to nie ma co panikować -
Tripi no ale jak ty się nic nie odzywasz to co Cię będą wpuszczać. Nie licz na to że ktoś łaskawie Cię zaprosi. Nie powinnaś siedzieć w tych bateriach i wirusach że względu na dzieciaczka !!!!!!
bejb lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
Mowi sie "panstwo pozwola, ze skorzystam z przywileju wejscia bez kolejki? Dziekuje bardzo" i tyle:) nikt nie ma prawa zaprotestowacLipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
No... tylko ja jestem chyba tak niesmiala w temacie wejscia bez kolejki, ze chyba tylko w sytuacji bliskiego omdlenia bym sie odwazyla... wiem, jestem beznadziejna w tym temacie... nie ogarniam tych docinkow, tekstow I burmuszenia kolejkowiczow
Magia -
Magia mam to samo, nienawidze się prosić a jeszcze jak widzę spojrzenia tych "starszych pań"..
Przynajmniej książkę poczytałam hehe
Oby ino te wyniki lepsze były bo zaczyna martwić mnie ta mofrologia. Do tego pierwszy raz miałam przezroczyste siusie