LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Magia moj sie nie obraca ba brzuch na plecy ofszem i to od razu po tym jak go przewroce na brzuch hihi
Kaszki znalazlam z hippa bez cukru i ulepszaczy, kupiłam jaglanke
Dowiem sie do z tymi szczepieniami na kontroli bo kurcze 8 tyg mamy juz spoznienia i czekac kolejne 8 ?
A tak w ogole jak spedzacie sylwestra ? -
Hej,
My też w domu. Mała lampka szampana o północy i do spania bo Młody wstanie rano jak zwykle
Mąż pisze pracę mgr i musi skończyć do 06.01. więc raczej nie będziemy szaleć za to później sobie odbijemy
Macie jakieś postanowienia noworoczne? Ja postanowiłam walczyć z moim nałogiem - słodyczami. Od jutra słodycze tylko w niedzielę i święta (teraz to praktycznie codziennie jem). Chciałabym zrzucić jeszcze par kg, szczególnie z brzucha... Zobaczymy jak to wyjdzie.
Co do kaszek to też znalazłam z HiPP o dobrym składzie. Zero cukru i innych syfow. Na początek będę dawac słoiczki po troszkę a kaszę później będę wprowadzać. Zaczynamy od jutra jak wszystko dobrze pójdzie.
A i Jaś ma już dwa zęby i zaczyna obracać się z pleców na brzuch (głównie w macie edukacyjnej za zabawkami).M&M'K lubi tę wiadomość
-
Tripi wrote:Dowiem sie do z tymi szczepieniami na kontroli bo kurcze 8 tyg mamy juz spoznienia i czekac kolejne 8 ?
Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
My Sylwester na kanapie
Mamy szampana dla dzieci jako coś z bąbelkami a dla męża kupiłam dobrą whisky to się będzie delektował
Starszy chce żeby go budzić na fajerwerki więc może coś pooglądamy przez okno (sąsiad zawsze robi pokaz )
U nas mały już zaczyna raczkować nie umie jeszcze pupy do góry podnieść na długo ale podnosi się wysoko na rączkach i przesuwa do tyłu, no i pupą robi ćwiczenia cały czas,w przód i w tył, więc już niedługo będzie nam zasuwał po podłodze. Na razie jak chce coś dostać to albo robi obroty albo kręci się na brzuchu wokół własnej osibejb, Czerwony Kapelusz lubią tę wiadomość
Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Bejb nie przejmuj się, ja też codziennie jem słodycze, dziś nawet zapasy zrobiłam bo jutro wszystko pozamykane :p podobno wiekszosc mam karmiących ma apety na słodkie. Ja nawet nie będę się oszukiwać że przestane jeść, słodkie to moja miłość ostatnio, zaraz po synku i małżonku :p my mamy dziś pierwszego ząbka, i mały zaczyna się podnosic do siadania, narazie wychodzą mu z tego brzuszki, ale pewnie za jakiś czas usiądzie obroty byly ale jakos przestały go interesować
bejb lubi tę wiadomość
-
I jak po sylwestrze? Ja padłam o 22:00 i dobrze zrobiłam bo o 4:00 Jasiu stwierdził że jest wyspany
Mój mąż mi zaproponował że jak chce to mogę wrócić do biegania a on będzie zostawał z Synem wtedy. No i super
Młodemu chyba idą zęby z góry bo przechodzi samego siebie dziś. -
Super dziewczyny, podziwiam za zapał do ćwiczeń i wysiłku fizycznego. Ja nie znoszę na szczęście póki co mam - 2 kg do wagi sprzed ciąży, mąż marudzi że za chuda jestem już. Bejb ja dotrwam do 1 , ale mój młody też o 4 stwierdził że już nie trzeba spać i zasnął dopiero o 530. Dzis ledwo żyje
-
Eh z tym zapalem do cwiczen...wcale go nie mam... przed ciaza zapierniczalam ostro z cwiczeniami i dieta...schudlam wtedy sporo, ale robilam to po to, zeby udalo sie zajsc w ciaze... teraz jestem wyluzowana dosc i nie chce mi sie cwiczyc, a z dieta tez ciezko... cwicze glownie dlatego ze juz jestem stara i chcialabym dla Julki byc w formie jak najdluzej... ale jak wroce do pracy za pol roku to o silce moge zapomniec, wiadomo ze juz nie dam rady
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2019, 20:17
Magia -
Anakin wrote:Skora... Hm... Raz lepiej, raz gorzej. Jak posmaruje sterydem to jest dobrze przez 2 dni, ale juz na trzeci dzien lipa... "Dobrze" w sensie wizualnym, bo drapie sie i tak.Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Ja podziwiam dziewczyny cwiczace/biegajace
Mi sie po prostu nie chce.. niby fajnie bylo by zrzucic brzuch ale nie potrafię odmowic sobie słodyczy jak nie zjem to jeatem wściekła na caly swiat, wszystko mnie wkurza.
Co do smarowania to nie smarujemy sie niczym. Czasem jak ma suche kolanka czy cos to olejkiem ze slodkich migdałów ale rzadko bo maly po kapieli sie drze jak opentany wiec nie mamy czasu na takie zabiegi
Bylismy u pediatry, jest super od dzis zmiejszamy dawke sterudu i po kilku dniach jal bedzie dobrze odstawiamy lek rozszerzajacy (boje sie strasznie). Szczepienie nie wczesniej niz pod koniec miesiaca bo maly musi odpoczac od lekow i wszystkiego. A za tydzien mamy zabieg podciecia wedzidelka.
Zauwazylam dzis cos dziwnego na dziasle na dole.. tak na wysokosci jedynki i dwójki. Takie biale cos.. jaky pierwsza wartwa dziasla zeszla i cos tam bylo, jakby ropa takie bialawe ale twarde i chyba go nie boli.. dziwne to.. afty robia sie w takich miejscach ? -
Nie ma szans od godziny cykam zdjęcia ale albo zasłoni jęzorem albo niewyraźne
Zapytam pediatry we wtorek
Nie drapie jakoś bardziej, ogólnie ciągle coś memla
Ale za to proszę w całej okazałości
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f053a1d8886f.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 stycznia 2019, 11:21
Anakin lubi tę wiadomość