LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Monamis, spokojnie... ja tez sie żrę ze swoim raz na jakis czas, choc oboje sie staramy opanowywac swoje hormony...czasem nie ma innego wyjscia... wloz rozge do portfela bedzie git
Ja bylam dzis na wizycie zeby zapisac sie na prenatalne I mam termin na 4 stycznia. Nie bede juz robic USG do tego czasu...musze wytrzymac...
I dzis czwarty dzien bez slodyczy..a waga I tak rosnie ... hehWiadomość wyedytowana przez autora: 18 grudnia 2017, 14:11
Magia -
Magia ja tydzień po tobie i też już bez usg chociaż kusi mnie iść po świętach no ale muszę się powstrzymać
Ja jakoś nie umie bez słodkiego, chyba czasem jem nie świadomie haha
Monamis, nie przejmuj się :* u mnie codziennie o coś się żremy na ogół mam ciężki charakter a teraz to już w ogóle -
Dzięki kochane za podtrzymanie na duchu, ale mnie najbardziej wkurza to, że te kłótnie są z winy mojej kochanej, przyszłej teściowej. Zaczęła wkrecac Grześkowi, niby żartem, że to nie jego dziecko... A czyje? Ducha Świętego? Mam tej baby po kokarde...
-
Monamis widzę że przyszła teściowa się rozkręciła, nie dziwię się że masz jej dość. Jednym uchem słuchaj drugim wypuszczaj, bo innego wyjścia nie ma, to jego matka. Mojej na szczycie nie ma w kraju, wraca w styczniu, też pewnie się naslucham jak wróci :p dziewczyny czy Was też tak wzdyma? Jeśli tak, to macie na to jakiś sposób? niby espumisan można ale jakoś boję się go często brać
-
No ja mam tego pecha, że mieszkamy jedynie dwie ulice dalej... Ale mamy taki plan, że rodze dzidziora, hajtamy się, rodze drugie, kupujemy dom i... będziemy widywać się okazjonalnie, bo zrobię wszystko żeby ten dom stał możliwie jak najdalej... A i na domku zrobimy sobie trzeciego potomka. Ku rozpaczy "kochanej" teściowej
Mnie czasem wzdyma, szczególnie na wieczór, ale nic z tym nie robię. Rano nie ma po wzdeciach ani śladu -
Czerwony kapelusz też tak mam aż czasem brzuch boli
Monamis chyba żartujesz? Co za babsko nie daj jej się!
Ja nie wiem ile % bo skończyło się premium
Dziewczyny jak myślicie czy blizna może już mnie boleć? Od wczoraj dziwnie mrowi od środka.. nie jest to jakiś mocny ból ale głupie uczucie.. tak jakby była świeża i się zaczynała goić
Lekarz mówił że jest bardzo gruba i ryzyko rozejścia się znikome ale jednak niepokoję się trochę, nie wiem czy czekać do usg czy panikować i lecieć -
Tripi, wydaje sie byc jeszcze wczesnie na klopoty z blizna po cc, ale zawsze lepiej zapytac lekarza wiadomo... heh...taka ta moja porada ze dalej nic nie wiadomo heh.
Monamis, caly czas mecza mnie wzdecia, jest troche lepiej jak jem platki otreby na sniadanie I jogurty naturalne, ale z tego co wiem duzo dziewczyn uzywa espunisanu
Magia -
Ide dzis na usg. Trzymajcie kciuki. Jest troche nerw. Cycki mnie nie bola od jakiejs doby... obym wrocila z dobrymi wiafomosciami!
P.S. 11tyg+4dni dzisLipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Nie ma za co Magia. Jesteśmy tu po to, aby sobie pomagac i siebie nawzajem wspierać, ale też trzeba być ze sobą szczerym, w żadnym wypadku nie można nawijac makaronu na uszy i dawać złudne nadzieje, bo to nie fair... A ja szczerze wierzę, że u Was i waszych dzidziusiow jest wszystko w porządku! Choć przyznam się, że Ja mam w czwartek wizytę i usg, i powiem Wam, że ja, ta optymistyczna, dobra dusza :p, mam takie nerwy, że od rana z biegunka latam. I dopiero teraz zalała mnie ta sławna fala białego śluzu. Aż się przerazilam w nocy, że albo się posikalam, albo krwawie :p Mdłości nie mam w ogóle i też ciężko mi się poczuć jak kobieta w ciąży... Może gdybym rzygala jak kot, łatwiej byłoby mi uwierzyć, że ktoś we mnie zamieszkał W czwartek chce nagrać fragment badania USG telefonem i chyba codziennie będę to sobie puszczać :p